|
|
| נשלח ב-3/12/2007 15:25 |
|
| |
גל פז אין ירושלים?? לאה, הסולנים בשיר "מן השמים" הם נחום סטרק וארי גולדווג, (בהופעה עודד שר את זה , והוא כזה מתוק שם,)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2007 16:11 |
|
| |
טוב בקצב הזה אני חושבת שיש לי בעיה רצינית אני ממש מבולבלת לא יודעת למה חשבתי שמן השמים הוא בדיסק הזה באמת קצת היגיון חסר לי ואת תמיד תופסת אותי בקטעים האלה....
בכל אופן תודה ונשתדל לא לטעות יותר אבל השאלה שלי עדיין נשארת -מי הסולנים ששרים בשיר הזה?[מן השמים]
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2007 16:23 |
|
| |
עניתי לך, 
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2007 16:56 |
|
| |
אני לא שלחתי פעמיים את ההודעה,מה קורה כאן??????
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2007 17:45 |
|
| |
חבר שלי רוצה לדעת אים איפשר לקנות את רווח עדין בארץ?!
|
|
| נשלח ב-3/12/2007 18:41 |
|
| |
כן
|
|
| נשלח ב-5/12/2007 09:03 |
|
| |
תהילה, סליחה על האיחור בתגובה, לגבי השיר בס"ד במופע מיאמי 1, הסולנים הם: משה ווילבור, אברהם סלומון, נחום סטארק וארי גולדווג. (ביצוע יפהפה שלא מופיע בכל הגרסאות של המופע הזה)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2007 15:46 |
|
| |
ממממ, אני תמיד חשבתי שיש שם רק שלושה סולנים, מה עוד משה ווילכור שר?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2007 08:49 |
|
| |
הוא שר באלבום "תורה היום" בשיר "ואני תפילתי", זה מה שזכור לי כרגע אבל מסתמא שיש לו עוד איזה סולו או שניים...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2007 19:24 |
|
| |
אני הולכת לבדוק,
חנוכה שמח!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2007 01:01 |
|
| |
שמעתי את הקטעים הנ"ל, משה וילבור אכן שר יפה אפשר להגדיר אותו כקול שהתפספס, בדיסק "תורה היום" לא מצאתי לא עוד סולו, אולי בהופעה יש אבל אין לי איך לבדוק את זה עכשיו.
אם כבר מדברים על הדיסק תורה היום אז יש לי כמה מילים לומר עליו:
- אברהם סלומון שר נהדר,
- אור חדש הוא שיר סוף הדרך, יפה איך שנחום מתחיל שם, עושה רושם שירחמיאל שכח את השיר הזה.
- ג'ונתן מורגנשטרן מזכיר קצת את שאול אלסון, לא?
- אהבתי את שורת הסולנים ב"בשרו".
- ואני תפילתי - שיר מהמם!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2007 08:54 |
|
| |
אברהם סלומון הוא באמת סולן נהדר. גם כבוגר הוא השתתף באיזה הפקה מוסיקלית. לא זוכרת כרגע איזו בדיוק. יש לו אח בשם יהושע (?) סלומון שמשמש כזמר חתונות בארה"ב, הוא גם היה חבר בפורום על פרחי מיאמי באנגלית.
אור חדש, לדעתי הפעם האחרונה ששרו אותו היה במופע האסק מס' 8 - במחרוזת עם מרדכי בן דוד, שם רוברט לואי שר את הסולו של נחום סטארק.
ג'ונתן מורגנשטרן - או בשמו היהודי "שלום מורגנשטרן" הוציא אלבום סולו כבוגר. לא שמעתי אותו ולא נראה לי שאפשר להשיג אותו בחנויות בארץ.
ואני תפילתי - שיר מדהים. חבל לי שכל המקהלה לא השתתפה בו. זה שיר שלדעתי השירה של ירחמיאל רק הורסת אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2007 09:19 |
|
| |
את צודקת יושר ירחמיאל באמת הורס שם
תהילה, שמעתי את השיר אור חדש שוב הבוקר ולא נראה לי ששלום מזכיר את שאול בכלל!!!!
|
|
|
|
|