בית פורומים בחדרי חרדים נתניה

קראו היטב והזהירו את הקרובים לכם!!!!!!!!!!!!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/11/2007 18:48 לינק ישיר 
קראו היטב והזהירו את הקרובים לכם!!!!!!!!!!!!!!

בס"ד

http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=2318830

קרדיט: פורסם בחרדים בנתניה

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/11/2007 20:02 לינק ישיר 

ממש מזעזע
אין מילה להוסיף

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/11/2007 16:28 לינק ישיר 

ההודעה במלואה.

מקרה שהיה במוצ"ש אצל אמא שלי בבית בנתניה – קראו היטב והזהירו את הקרובים לכם.

עם צאת השבת האחרונה, צלצל הטלפון הקווי אצל הוריי בבית, אגב, מס' הטלפון של הורי חסוי. אמא שלי ענתה, ואני שומעת אותה מדברת בקול רם: מי אתה? איזה בית חולים? מי זה? את מי אתה רוצה? וצועקת: ניצה , בואי תראי מה הוא אומר.

רצתי לטלפון ואמרתי, שלום, מי מדבר? והוא ענה, קוראים לי רמי, אני מדבר מבית חולים מאיר,  יש כאן פצוע תאונת דרכים, שהמספר היחיד שיש עליו זה מספר הטלפון הזה, התקשרנו אליכם להודיע לכם.

אני אתן לכם מספר טלפון שאתם צריכים להתקשר אליו לקחת פרטים יותר על הפצוע.

מיד נזכרתי באיזה אימל שרשרת שהגיע אלי לפני אולי שנה בנושא "העוקץ" הזה, ונרגעתי, שאלתי שוב לשמו , והוא אמר –רמי. ביקשתי את מספר הטלפון שצריך להתקשר והוא אמר : כוכבית 72057..... איך שהוא אמר כוכבית, הבנתי איפה התרגיל, ואז הגבתי: תקשיב רמי, הגעת במקרה לביתה של חוקרת משטרה, והטלפון שלי מצוטט, כך שאני בדיוק יודעת מי אתה ואוכל לטפל בנושא. ואז הוא אמר: חוקרת במשטרה? והתחיל לקלל ולנבל את הפה בערבית ונתק.

דבר ראשון בדקתי שאכן המספר של הוריי חסוי ב-144 ואכן הוא חסוי. הם ניסוי סתם באקראי והגיעו למספר הזה.

אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אילו אמא שלי שהינה חולה לא מעט, היתה לבד בבית ולא יודעת במה המדובר-אלוקים בשמים.

הרי העוקץ הינו שברגע שאנו מחייגים את הכוכבית והמספר שניתן לנו, הם יכולים לעשות שימוש בקו שלנו עד כמה שירצו וכאן צריך לשלם אלפי שקלים על התרמית הזו.

אנא – הזהירו את הילדים, הודיעו להורים שלכם / חברים שלכם/ על נוכלים כאלו :   שקודם כל לא ילחצו ופשוט לנתק את הטלפון.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/11/2007 17:01 לינק ישיר 

בס"ד

לא הבאתי את העתק הידיעה כי חשבתי שראוי לשמור על זכותה של הכותבת, שבחרה לפרסם זאת בפורום אחר ועדיין להביא לידיעת הציבור את האזהרה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/11/2007 17:42 לינק ישיר 

יש חוק שמותר להביא ציטוט ממקור אחר
העיקר לא לשכוח להביא קרדיט. צדק סויסה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/11/2007 20:24 לינק ישיר 

בס"ד

אינני מתכוון להיבט החוקי וגם חלילה לי להוציא דופי במעשהו של סוויסה אני רק מסביר למה בחרתי שלא להעתיק את ההודעה למרות שזה מסרבל.

"רצונו של אדם כבודו" לכן אם היא בחרה לפרסם את זה שם ולא כאן, ראוי לכבד את רצונה אך באותה מידה חובע לידע את החברים כאן. לכן עשיתי מעין "פשרה" של פירסום קישור ההודעה ולא ההודעה עצמה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/11/2007 21:50 לינק ישיר 

עדיין אני דבק בהחלטתי להביא את הידיעה במלואה
"חוק בעולם זה חוק"
אם החוק בעולם קובע משהוא אז בטח שזה נימוסי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/11/2007 22:18 לינק ישיר 

אוקי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/11/2007 22:37 לינק ישיר 

לא הבנתי על מה הוויכוח.
חד וחלק

פורום "בחדרי חרדים נתניה" זה פורום כללי המיצג חלון ראווה לאנשים שמעונינים
לדעת חדשות על מה שקורה בעיר נתניה במיוחד על חרדים.

לעומת זאת:פורום "החרדים בנתניה" יזכר לטובה
זה פורום שמתמקד בעיקר להביא ולשתף חדשות של חברים צעירים בנתניה
וגם ידיעות חדשודתיות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2008 01:03 לינק ישיר 
==========מה זאת אומרת???????===========

מה זאת אומרת הם יכולים לעשות עם הקו שלך מה שהם רוצים???? איך יכול להיות??? לא יתכן!!! איך הם יכולים לעשות דבר כזה???? לא נשמע לי מציאותי...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים נתניה > קראו היטב והזהירו את הקרובים לכם!!!!!!!!!!!!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext