|
|
| נשלח ב-29/11/2007 01:45 |
|
| |
אולי זה מסביר מדוע אחוז הרווקים/ת בפורום כה גבוה.. אגב גם אני כתבתי דעתי כפסיכיאטר...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2007 01:52 |
|
| |
עכשיו כשאתה מציין את זה, אולי באמת זאת הסיבה!
ואני תמיד כותבת את דעותי כפסיכיאטרית
כרופאה
כמחנכת דגולה
כמרפה בעיסוק
כפרופסור לתלמוד
וכמשוררת
מה לא רואים?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2007 22:21 |
|
| |
כל אחד פוגש את הנושא הזה בנקודה כלשהיא בחייו...
כך שאפשר גם להבין בזה במלי ללקות בזה:)
ולעניינינו, קודם כל את נשמעת בחורה מאוד אינטלגנטית, שיודעת את מקומה, כך שידיעת המחלה חצי תרופה, כל הכבוד על חוסר ההזנחה
יש לי חברה מאוד טובה שהיא מטופלת בריטלין, והיא מאוד חששה מזה בשידוכים, היא נפגשה דיי הרבה, לבסוף היא פגשה את הבחור שלה, וספרה לו אחרי שכבר נפגשו כמה פגישות, זה בכלל לא הזיז לו, הוא אמר לה שברגע שהמחלה שלה לא משפיעה לא משנה מה היא לוקחת כדי שזה לא ישפיע והעריך אותה על האומץ שיש לה לקחת בלי לפחד.
אני מאמינה שתמצאי את הזיווג שלך, תדעי שזה זה ותדעי כבר לבד איך לספר לו
שיהיה לך המון בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2007 15:47 |
|
| |
קיוטיי, לא מדובר על מחיר של טיטול או מזג האויר. מדובר בחיי הנפש של אדם, דיני נפשות! אל לנו לתחוב אפינו לכבשן האש.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2007 15:58 |
|
| |
וודאי לטפל, אין כאן אפילו שאלה!
מרחוק אולי זה נראה קצת מפחיד ומאיים להיות "תחת טיפול", אבל את חייבת את זה לעצמך כדי להיות, או לפחות להרגיש, כשירה לנישואין. אחרי שתגמרי את הטיפול- גם תחושי טוב יותר עם עצמך ותוכלי לגשת לשידוכים עם תחושה של שלמות פנימית.
כמובן, זה מסוג הדברים שתצטרכי לספר עליהם לבחור לפני שאת סוגרת איתו, אבל אני לא חושבת שזה מסוג הדברים שחייבים לדווח עליהם לפני פגישה. תני לו קצת זמן להתרשם ממך לפני שאת משתפת אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2007 17:02 |
|
| |
מאדים וואטס דה קונקשיין?
הבחורה שואלת שאלה, לא כי היא יודעת שיש כאן מומחים (רמים ונעלי דרגה שכותך)
אלא דעתינו כבני אדם רגילים,
אז עניתי לה ממה שאני יודעת לא יותר מזה,
אני חושבת שהיא בחורה מספיק חכמה בכדי להבין שהתגובות שניתנו לה כאן (לפחות בוגרות שבינהן) אינן משקפות חוות דעת מקצועית, אלא עיצה, או מחשבה של בני אדם רגילים מן השורה.
אז אנא אתה אל נא תכנס לכבשן האש! חווה אתת דעתך האישית מבלי לערוך חוות דעת אישיות של אחרים...
תוקן על ידי קיוטיי1987 ב- 02/12/2007 17:04:16
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2007 19:54 |
|
| |
אני לא חושב שספוני סטנדר ובנות טיפשעשרה יכולים לייעץ בנושאים פסיכאטריים. צר לי.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2007 10:29 |
|
| |
לי הסיפור הזה מוכר ודווקא מהצד השני, זה לא ממש נעים אבל אפילו אחרי מספר נכבד של פגישות לא היגעתי לרמה כזו של התקשרות כדי לומר - שזה לא מפריע לי שהוא לוקח כדורים, וחבל על כל עוגמת הנפש והאכזבות... זה לא קל לצאת מזה,
לכן לפי דעתי, אם אחרי טיפול זה עובר, אז תחכי ורק אז תתחילי שידוכים, "כל עקבא לטובה"!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2007 21:31 |
|
| |
שלום בנות.
נושא הכדורים הוא נושא מאוד כואב, רק עכשיו סיימתי קשר ארוך עם בחורה שהואילה בטובה לספר לי לאחר תקופה ארוכה שהיא לוקחת כדורים כאלו ואחרים והולכת לטיפול פסיכולוגי.
אומנם ברחתי מהשידוך אבל לא בהכרח שזה היה הדבר הנכון לעשות
כיום רוב העולם לוקח כדורים כאלו ואחרים- יש המכורים לאקומולים ודומיהם ויש שלוקחים כדורים לעזרה בשינה וכ"ו ואפילו מוכרים בבתי מרקחת ללא מרשם כדורים שונים שעוזרים למצב רוח.
טיפול פסיכולגי הוא תחליף לחוסר אפשרות לשוחח בפתיחות עם הקרובים אליך ו/או חוסר יכולת הנובע מהעובדה שהרבה פעמים הילדים רואים בהורים את האחראים למצבם.
בעולם השידוכים ראוי ורצוי לא לספר לשדכנים דברים מוזרים שכאלו אלא אם כן יש בעיה שמשפיע על התפקוד שאז חובה לספר לבחור ו/או מי מטעמו לאחר כמה פגישות.( חוץ מזה מי שמכיר את עולם השדכנים יודע בוודאי שגם כששדכן יודע על דברים כאלו הוא בדרך כלל לא מספר כדי לא להרוס את האופציה לקבל את שכרו :-)
ועל זה נאמר סייג לחכמה שתיקה
עכשיו נעבור לעניינים יותר מעניינים
מה בחורות חסידיות עושות באינטרנט? זה ממש מזעזע? לא כדאי שתתחילו לקרוא ספרי מוסר וחסידות במקום לבזבז זמנכם בהתכתבויות מיותרות? " לא לקחת אותי יותר מדי ברצינות הכל במסגרת חוש ההומור המפותח שלי. :-)
מי שרוצה עצות מעשיות לשידוכים מוזמנת לשאול?
צריך לצרף לפורום הזה מספר גרושים/גרושותת על מנת שיספרו לנו על השפעת הגילוי שבן זוג לוקח כדורים אחיר החתונה.
האם אפשר לפרט מאיזה חסידויות החסידות?
בברכת וה' ברך את אברהם בכל
הרווק
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2007 21:42 |
|
| |
תסלח לי, אך איני מסכימה עם דעתך.
בני אדם שלוקחים כדורים, הם יוצאים דופן! -מבלי לפגוע.
בנאדם נורמלי ובריא מכל הבחינות לא לוקחים כדורים. נקודה.
אל תנסה לעשות את זה נורמלי ורגיל.
העניין הוא שוני הכדורים.
וכשמתברר לך דבר כזה או אחר בנוגע למישהו שאתה פוגש, עליך לבדוק טוב טוב את הכדורים שהוא לוקח, למה ולכמה זמן.
ואת דעתי בעניין פותחת האשכול, כתבתי כבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2007 22:45 |
|
| |
זה אכן לא נורמאלי אולם.....היום זה מודרני, כמו שאדם משוויץ שיש לו מאמן כושר פרטי ו/או עו"ד ו/או יעוץ כזה או אחר כך הוא משוויץ בפסיכולוג שלו.
כדורים נהיו נורמה- כגון בתי מרקחת שמוכרים רגיעונים שונים ומשונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2007 22:47 |
|
| |
מה פתאום קראת לעצמך חכמה אחת? והחכמה מאין תמצא?
זה סוג של שגעון גדלות שאמור להיות מטופל בכדורים?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2007 16:39 |
|
| |
חכמה
פעם את אמרת לי להיזהר בדבריי והיית צודקת. היום אני אומר לך אותו דבר.
ראשית כל זה ממש לא נכון מה שאת כותבת ("בנאדם נורמלי ובריא מכל הבחינות לא לוקחים כדורים
"). פשוט לא נכון. את לא מקצוענית אז תשאלי את המקצוענים לפני שאת כותבת
דבר שני לא רק שזה לא נכון אלא דברים האלו יכולים לפגוע וליצור עוגמת נפש אצל פותחת האשכול ואנשים אחרים.
דבר שלישי לא צריך להיזהר טפי. לאף אחד מאיתנו אין תעודת ביטוח. כמו שהיה כתוב על הכרוזות בהפגנות של הנכים "הנכים הם מעט יחיד שכל אחד מהרוב יכול להצטרף להם בכל רגע". לא שאני חו ושלום משווה מי שלוקח תרופות לנכה אבל יש אותו עניין. אף אחד לא יכול להיות בטוח שמחר זה לא יקרה לו.
|
|
|
|
|