מה הבעיה שהיא תשב ליד הבחור, אני לא מבין מה הבעיה, הם אמורים להתחבב אחד על השני להכיר אחד את השני, איך הם בדיוק יעשו זאת??? דרך המושב האחורי....?
נשלח ב-28/11/2007 22:42
כשרצו שאני אשב במושב האחורי במונית דיי לא אהבתי את זה והרגשתי מאד לא בנוח....
נשלח ב-29/11/2007 05:04
איך מגיעים לקטע של הלשבת במונית בכלל???
הסברו נמקו פרטו..
אפשר גם דוגמאות...
נשלח ב-29/11/2007 11:11
אהמ- אם לגבר אין אוטו. כלומר להורים שלו- אז הוא יאלץ להזמין מונית.. ואוו זה באמת בטח נורא מביך.... לאן מסתכלים כאילו...
נשלח ב-29/11/2007 13:30
כשלגבר אין אוטו .. אפשר להגיע ולחזור כל אחד בכוחות עצמו. לא? חבל על הכסף...
נשלח ב-29/11/2007 13:41
או שהבת תביא אוטו. אצלנו זה לא קורה שאין אוטו בד"כ. אבל אם נגיד האוטו תפוס אז יש מצב שהבחורה אוספת את הבחור. =) אחות של חברה שלי אספה את הבחור הלא נכון!!! הם לא כ"כ שמו לב- הוא כבר עלה על האוטו אבל היא ראתה שהוא קצת לא מתאים לתיאורים והיא שאלה אותו לשמו... הם חזרו מהר מהר והבחור חיכה לה שם עדיין. תחשבו איזה פאדיחה לה!!! (טוב זה מתאים לפאדיחות)
נשלח ב-29/11/2007 13:45
"אצלינו"? מה זה אומר?
מפונקת. :)
אצלי גם בד"כ יש אוטו או לי או לבחור. אם לא מגיעים לבד באוטובוס למקום מסויים וחוזרים באוטובוס כל אחד לאנשהוא צריך להגיע...
נשלח ב-29/11/2007 13:48
אצל הדתיים לאומיים. כי ההורים עובדים שניהם אז כולם מחזיקים מכוניות. חח לא בגלל פינוק מצחיקולה=) כל הורה צריך להגיע לעבודה איכשהוא. %)
זה רעיון טוב האוטובוסים. בטוח עדיף על נהגי מוניות שנוסעים כמו פושעים ושודדים כסף.. וגם יש זמן לחשוב=)
נשלח ב-29/11/2007 13:52
אה גרב בעצם איזה מקרה שנתקלתי בו- בחור רצה שאני אבוא אליו! כאילו- הישיבה שלו ליד הבית שלו- והוא רצה שנפגש במקום מסויים והוא לא הביא אוטו. (באופן עקרוני כי אחת החברות שלי יצאה איתו ואמרה לי.) (ויש לו כסף) הוא רצה שאני אסע עד אליו שזה שעה נסיעה. זה חוצפה נכון? =0 כאילו זה אומר על האופי..?
נשלח ב-29/11/2007 13:55
זה לא קשור לעובדים או לא עובדים.
לנו יש אוטו אבל אני לא תמיד יכולה לקחת אותו כי הוא בשימוש. הרבה פעמים קורה שאני לא מגיעה מהבית אלא ממקום אחר. (כנ"ל לגבי הבחור) אלה בד"כ הסיבות למה אין אוטו...
אני יודעת מה זה דתיים לאומיים :) טוב מאוד :)) ואני יודעת גם טוב מאוד שלא תמיד יש להם אוטו :)