|
|
| נשלח ב-4/12/2007 14:47 |
|
| |
חחח מצפה מהבחורה שתבוא לפגישה בלי איפור...............תמשיך לצפות...
בחורות אוהבות להתאפר ולהראות טוב,גם בלי קשר לפגישה,
ואגב איפור לא חייב להיות תמיד מוגזם,אולי כמו שראית, יש איפור מאוד עדין ומחמיא.
(ואם אתה בעד לראות בחורה שנראיית איך שהיא קמה בבוקר..אז תפגש איתה בנץ החמה..או משו כזה)
אההה! בעצם יש לי מישהי שאני מכירה שהיא לא מתאפרת בכלל..והיא יחידת סגולה באמת..
אז אולי זה יכול להתאים?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2007 14:57 |
|
| |
בס"ד
חח גרמת לי לחייך אפשר להגיד שאיפור עדין לא ממש מפריע אבל שמדובר באיפור לא עדין אז מה נפשך אם זה מצד זה שזה מסתיר תמראה האמיתי ואם זה שזה יכול להיות מכוער גם לכן עדיף או בלי כלום או קצת אני לא דורש מאישה לא להתאפר זה כמו להגיד לי לבוא בלי מגבעת ועניבה וחליפה חחח בכול אופן תודה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2007 15:13 |
|
| |
גייקוב, יש לך אומץ ועקרונות. כל הכבוד. קשה לי להאמין שהרבה בחורות יסכימו לבקשה הזו.
הבעיה שאשה איפור בגדים הם היינו הך. (וכרטיס אשראי גם...)
לכן כל בוקר אנו מברכים בכוונה גדולה שלא עשני אישה, לא משנה שאח"כ היא שולחת אותך להוריד את הזבל...
מעניין, חבר שלי יצא עם מישהי שדי התאימה לו, אבל התלבשה פשוטה ולא כל כך אלגנטית וזה הפריע לו קצת.
תוקן על ידי ירון777 ב- 04/12/2007 15:21:37
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2007 15:18 |
|
| |
בס"ד
כן תאמת זה קצת מסוכן להגיד לבחורה תבואי בלי איפור לכן אפשר להגיד לשדכן שירמוז לה הבחור לא אוהב הרבה איפור זה מה שרציתי לשאול מכתחילה אם אפשר לבקש חחח שיגיד לבחורה הבחור לא ממש אוהב טונת איפור
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2007 15:22 |
|
| |
עוד אשכול דיבילי של ג'ייקוב...
לפעמים אם אין לך מה להגיד, תשתוק!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2007 15:44 |
|
| |
חחע אויש באמת..נראה לי רק לך מציאים את הבחורות עם ה"טמבור על הפנים"
ואם תבקש בקשה כזאת מהשדכן שיגיד לבחורה,או שירמוז כך או אחרת...אז תעשה צחוק מעצמך וכו'...
קיצר רוב הבחורות מתאפרות מאוד עדין ויפה!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2007 15:48 |
|
| |
בס"ד
נועה אמרת אמרת אני מקבל :) וחמש דקות עוד בעוד חמש דקות אם "אשכול" דבילי מה אתה כותב פה? אני מציע לך לא לכתוב כאן ואין לי כח להכנס איתך לוויכוחים או לקנאה שלך כי הקנאה התעווה והכבוד מוצאים את האדם מהעולם בכול אופן כול טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2007 16:55 |
|
| |
התעווה... מממ...
גייקוב וכמו שנועלה אמרה- זה באמת יאיר אותך באור מגוחך אם תעיר משהוא על זה לשדכנית. חוץ מזה אתה לא כזה ענוותן אם שמת את התמונה שלך פה.. מן הסתם אתה חושב שיהיה נעים לכולנו לצפות בה בגלל אי אילו סיבות..
או יש סיבה אחרת? קידוש השם או משו? פסוק נשכח מאגדות חז'ל? "בן ישראל כשר הגון ויפה עלה תעלה את תמונתך לאתרי האינרטנט לבוש בחליפה ומגבעת ראויה ובכך תגרום לבנות ישראל הצדיקות להגיד "כזה ישיבע בוחר אני רוצה" וסופו של דבר שיקימו בתים נאמנים וכשרים בישראל"..? %)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2007 17:42 |
|
| |
בס"ד
עשיניכרצונו לא העלתי את התמונה שלי בגלל הסיבות שהזכרת העלתי כי אני לא האדם הכי "חשאי " ואם זה לא צנוע אני יוריד לדעתי זה צנוע אז ככה שאין בעיה
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2007 19:43 |
|
| |
יקירי הצדיק מאוד- אני מקבלת את עניין חוסר החשאות אבל לא ענית לעצם ההערה שלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2007 20:09 |
|
| |
בס"ד
תראי אני בעל תשובה וגאוותן לא ממש גם לא הכי ענוותן באתי מעולם שהיה לי הכול אם זה כסף אם זה השכלה גבוה מעמד גבוה ולעומת מה שהייתי וויתרתי על כול ההבלים האלה בשביל הקדוש ברוך הוא והצלחתי להוריד 70% ולתקן את עצמי אני עדיין עובד על זה זה לא הכי קל אבל הספקתי ועשיתי יפה ואני ממשיך ושוב זה שהתמונה שלי פה זה כי אני לא ממש חשאי כפי שאמרתי בכול אופן אם את לא מעוניינת לקבל תתגובה זה זכותך אשמח לתגובות נוספות :)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2007 22:53 |
|
| |
הנה התמונה של ג'ייקוב בהגדלה!!!
פניך מביעות תבונה ופיקחות. סתם ג'ייקוב, דוגמן:)
תוקן על ידי - חמש_דקות - 04/12/2007 22:54:09
תוקן על ידי חמש_דקות ב- 04/12/2007 22:57:56
תוקן על ידי חמש_דקות ב- 04/12/2007 23:14:10
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2007 23:02 |
|
| |
חמש דקות תפסיק עם זה! תוריד את זה מייד!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2007 23:06 |
|
| |
מה נלחצת? רק עזרתי לו להגדיל את התמונה שיראו טוב. ג'ייקוב אתה מתנגד?
|
| נשלח ב-4/12/2007 23:09 |
|
| |
חמש דקות ,היתלהבת.... שמישהו יוריד את התמונה.... מנהלים ? מישהו ?
|
|
|
|
|