בית פורומים עצור כאן חושבים

מחקר: אין הבדל בין הומואים לפדופילים בבחירה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/12/2007 23:47 לינק ישיר 

[קו"ח,

ראיתי פעם סקר שנערך בין גברים הטרוסקסואליים ובו רובם אמרו שהם מעדיפים להיות עם נערה צעירה מאוד. זה אומר שיש קשר בין הטרוסקסואליים לפדופיליה?

עובדה - לפדופילים אין העדפה למגדריות הילד/ה. באופן גורף למדי ומוכח סטטיסטית, משיכתם המינית לילד/ה פוסקת מרגע שהוא/היא מתחילים את גיל ההתבגרות ומגלים סימני מין כלשהם.]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2007 00:28 לינק ישיר 

קלוחומר כתב:
dfl אינני מקבל שום תנאים מקדימים למו"מ ועם כל הכבוד, איש לא יקבע לי על מה לדון ואת מי לכרוך במי.
קו"ח נכבדי, אין כאן אפילו אבק של נסיון לקבוע תנאים מקדימים. מה שיש כאן הוא נסיון לברר האם אתה בן שיח, או שרק באת להשמיע דרשה.
בהודעתך הראשונה ערכת הקבלה בין פדופיליה לבין הומוסקסואליות, מבחינת המרכיב המולד שלהן. מן ההקבלה הזו כשלעצמה לא מסתעף שום דיון ענייני, אלא אם אתה מבקש לברר ממש את הפן הגנטי של התופעה, ברמה הביולוגית. אחר כך, שאלת שאלה כללית לגבי התחולה של מוסר על נטיות מולדות. זו שאלה שמצריכה הגדרה טובה של מוסר ואין לה שום קשר לפדופיליה או להסתוללות. בהמשך, ציינת שיש מחקרים מהימנים שמדגימים קשר של ממש בין הומוסקסואליות לבין פדופיליה. זהו נושא שלישי ונפרד לגמרי מהשניים הקודמים, כשגם בו לא ברור מה הדיון - האם זה מחקר השוואתי, או שמא אזהרה לציבור?
זכותך לפתוח אשכול ולנהל בו לפי תומך מונולוגים אסוציאטיבים, אבל מן ההגינות שתודיע לבני השיח הפוטנציאלים שלך שזוהי כוונתך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2007 01:10 לינק ישיר 

אמהשלום - אין זה נכון
גברים הטרו נמשכים לנערה צעירה אך בודאי שבד"כ לא פחות  מגיל 16 ורובם יעדיפו 18-24
לעומת הו"ס שמעונינים בילדים ממש
הם מעונינים בילדים כי ילד זכר צעיר דומה יותר לנקבה מבוגרת
משמע בעצם הם מעונינים בנקבה אך יש להם איזו עכבה מסוימת לכן הם מחליפים את מושאם לזכר דמוי נקבה. .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2007 01:30 לינק ישיר 

נחנומה כתב:

אמהשלום - אין זה נכון
גברים הטרו נמשכים לנערה צעירה אך בודאי שבד"כ לא פחות  מגיל 16 ורובם יעדיפו 18-24
לעומת הו"ס שמעונינים בילדים ממש
הם מעונינים בילדים כי ילד זכר צעיר דומה יותר לנקבה מבוגרת
משמע בעצם הם מעונינים בנקבה אך יש להם איזו עכבה מסוימת לכן הם מחליפים את מושאם לזכר דמוי נקבה. .

נחנומה, תודה על הנתונים פוקחי העיניים. האם תואיל לחלוק עם קוראי הפורום את המקור שממנו שאבת את המידע המהימן הזה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2007 03:42 לינק ישיר 

dfl

אתה צודק כי הדיון שבהצעתי הוא מורכב ומסתעף ואינו חד מימדי, אך הייתה חשובה לי ההגבלה בין הומוסקסואלים ופדופילים, שהיא נדרשת כדי להבין את הסתירה או לפחות לדון בה, בין העידוד שהחברה המערבית מעודדת את אופנת ההומסקסואליזם מתוך הכרה כי אי אפשר בלעדיו ואיננו ניתן לבחירה, תוך כדי כך היא יוצאת למחלמת קודש וחורמה בפדופיליה,  כשלפי דעתי לפחות, קיים חשש סביר שהם נובעים באותו דחף גנטי כך שבנוסף לעניין המוסרי שיש רבות לדון בו, אני סבור לאור המחקרים דלעיל, כי עידוד להומוסקסואליזם יעודד בסופו של דבר את הפדופיליה. אני מוכן לבוא לקראתך ולבדוק גם לכיוון השני, אולי באמת גם פדופיליה היא לגיטימית, אני יודע?  בפרט לאור הממצא החדש, כי פדופיל נולד עם נטייתו ולא רכש אותה לאור התעללות בילדותו? אז יאללה... חילוניים, אופנה חדשה בשוק, מי רוצה להיות מתקדם ונאור?

נחנומה

המחקר שהבאתי מדבר על נערים צעירים מאוד ולא על ילדים ממש, אך היום העיתונות הפלילית מכנה גם זאת כפדופיליה! (יתכן והם טועים).

לעצם ההגדרה שלך, ראיתי פעם שזינגמונד פרויד כותב את ההשערה שלך בדיון על תופעת ההומוסקסואליזם (איננו לפני כעת ומי שרוצה, יכול לא להאמין לי ולפטור את עצמו), הוא טוען שבד"כ קיימת אצלם נטייה להימשך לגבר חלק כדי שהגבר יספק להם את הצורך הטבעי בגוף נשי.

טעותה של אמשלום הוא בהיותה אישה ואיננה מסוגלת להבין כי גבר בוגר ושעיר הוא אמנם מעלה גדולה, אך רק לאישה! שמטבעה היא נמשכת לגבריות שבגבר. בנגוד להומסקסואל שנמשך לפי המחקר\סקר לנשיות שבגבר. 

משום כך, הסטרייט שנמשך לאישה, אין לו שום עניין בילדה, שהרי ילדה איננה יותר אישה מאשר נערה בוגרת, אך ההומוסקסואל שמחפש את גוף האישה שבגבר, יעדיף לפי הסקר את הנער הצעיר. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2007 05:18 לינק ישיר 

.

במסכת יבמות ובמסכת כתובות, כל הזמן אבותינו עוסקים בנישואים של ילדות - אפילו עוד לא בנות 12.

אולי צריך לאסור לימוד בחלק מהתושב"ע...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2007 07:27 לינק ישיר 

נחנומה,

הדברים שכתבת הם אפילו לא בגדר שטויות. גברים הומוסקסואלים נמשכים מינית לגברים. לא לנשים, ולא לילדים (ואם הם נמשכים לילדים, הרי הם פדופילים בדיוק כמו אחיהם לצרה/מחלה - הפדופילים ההטרוסקסואליים. אבל, כפי שכתבתי לעיל, פדופילים אינם נמשכים לילדים/ות שיש להם מיניות מובהקת וכשהם מתפתחים באופן מיני הם כבר אינם מהווים להם מוקד משיכה).

בנוסף, את/ה בעצם טוען/ת שאין דבר כזה הומוסקסואליות כיוון שגם הומוסקסואלים בעומק ליבם נמשכים לנשים (כמו קו"ח בסיפא של דבריו). על טענה מסוג זה אין הרבה מה לומר מעבר ל"נו, טוב". היא מסוג הטענות הנובעות מחשש גדול מכל מה ששונה ממני, עד כדי נסיון להפוך את השונה לדומה - גם באופן אבסורדי -   ואת העולם הגדול והמפחיד לחדר הילדוּת הקטן והחם, בו הכל היה מוכר וברור. לדעתי זה נובע מפוביות קשות ומטראומות של ניפוץ העולם שארעו לאדם אי שם בילדותו (הנימוק הזה הוא כמובן טמטום מוחלט, אבל אם את/ה יכול/ה לכתוב טמטום במסווה עובדתי, אז למה לא אני?).

לגבי נטיות המשיכה המינית של גברים הטרוסקסואליים והגיל המועדף עליהם, ראה/י למשל גם הערת מואדיב כאן.

קו"ח,

כתבת - "טעותה של אמשלום הוא בהיותה אישה ואיננה מסוגלת להבין כי גבר בוגר ושעיר הוא אמנם מעלה גדולה, אך רק לאישה! שמטבעה היא נמשכת לגבריות שבגבר".

חוששתני שאם "שעיר" זו מהות הגבריוּת שבגבר  (שלא לדבר על המעלה הגדולה שבתכונה זו, שנסתרה עד כה מעיני),  ובעצם אליה אני נמשכת (כאישה הטרוסקסואלית), הרי שהטעות שלי עמוקה הרבה יותר ממה שאתה מייחס לי...

[הערה כללית -
איני יודעת מי טרול ומי אינו טרול, אבל נראה לי שבקלות רבה ניתן לראות מי בא לנהל דיון ומי לא; מי בא להטיל מאבני ליבו על יושבי הפורום כדי לנסות ולבחון מי מהן תישבר, תתפורר או תשנה צורתה  ומי תישאר חזקה ויציבה כיסוד לאמונתו ודרכיו, ומי בא פשוט כדי לזרוק אבנים. אולי זה לא נכון מבחינה פוליטית או משפטית (או הלכתית), אבל נראה לי שבמציאות, זה שמגיע חדש לפורום עליו הראיה (ובינתים, טרם מצאתי כזו)...]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2007 07:38 לינק ישיר 

אמשלום,

טרול הוא בדרך כלל גבר בוגר ושעיר.

סתם ככה, שתדעי להיזהר...

אוי לשכן
ואוי לשכנו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/12/2007 08:02 לינק ישיר 

[השכן,

אז אני אמורה להימשך אליו?! אולי זה מקורו של יצר ההרס העצמי הטבוע בנשים הטרוסקסואליות (קראתי פעם סקר/מחקר...)]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2007 08:14 לינק ישיר 

נראה לי שהנימוק הגנטי היה שימושי בעיקר לפני כ-10 שנים, כאשר לרוב הציבור היתה סלידה טבעית מפני משכב זכר. במצב זה, הדרך היחידה להיכנס לדיון בנושא היתה לעורר את מידת הרחמים - "אמנם אנחנו עושים מעשים שנחשבים בעיניכם לפסולים, אבל זו לא אשמתנו, ככה נולדנו".

לאחר שהם הצליחו להכניס את עצמם לתוך הקונסנזוס, כבר אין להם צורך בנימוק הגנטי, הם יכולים פשוט להגיד "אנחנו עושים את זה כי ככה בא לנו".

האם גם פדופילים יצליחו להיכנס לקונסנזוס באותה טקטיקה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/12/2007 08:24 לינק ישיר 

.

אראל סגל:

צריך להזכיר שוב ושוב, כנראה שהערתך מתעלמת מכך:

מי שמנצל מינית ילד - פוגע בו.

גם אם הילד טוען שהוא שותף מלא, או כי מיוזמתו בא הדבר, הרי אנו מתייחסים אליו כאלילד - מי שאינו בוגר דיו כדי להבין מה רע ומה טוב עבורו.

את אותו הנימוק תוכל לגייס כנגד אוהבי חיות, חובבי השתכרות בפומבי ומעשנים במקומות ציבוריים.

כלפי מי שנטיותיו הפוכות, אך הוא כלל אינו מממש אותן - אין לאף אחד אף טענה. כלפי מי שמממש נטיות אלו עם גבר בוגר ואחראי, ואין הם גורמים שום נזק למישהו אחר (עושים מעשיהם בצנעה, למשל), הטענה אינה יכולה להיות חברתית, או דומה לאיסור החוקי על פדופיליה.

פדופיל פוגע בילדים חסרי ישע. הומוסקסואל - לא. ואם הוא פוגע בכאלו - דון אותו בשל הפגיעה, בלי קשר לנטיותיו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2007 09:11 לינק ישיר 

מה דרוש כדי לפתוח אשכול? הראוי - והמצוי.

הראוי - בירור נושא. בין הצגת עמדה, בין הצגת שאלה. במידת האפשר - שיהיה בהם דבר חידוש.

יש לשים לב כי גם הצגת נתונים או נתונים כביכול על מנת לפקפק בהם או לסתור אותם היא דבר חשוב. ויש אשכולות מענינים מסוג זה.

המצוי - אדם מאמין שהוא הצליח לחבר אשכול שנראה כמו האשכול הראוי. אבל לדעת אחרים הוא לא הצליח.

מה עושים? לדעתי, מסבירים היכן נמצאת הטעות. מדוע הנתונים אינם מדוייקים. מדוע הנתונים מדוייקים אבל המסקנה שלו אינה נובעת מהם. או, להצביע על כך שהוא משתמש במערכת הערכים שלו, כאשר הנחות היסוד שלו אינן מקובלות על הכל.

והכל, כמובן, צריך להעשות בדרך ארץ, במאור פנים. זה גם הסיכוי היחיד שהדברים יתקבלו על הלב ואז הם ייבדקו במאזני השכל.

מה היה לנו?

טענה שפדופיליה (=הימשכות מינית לילדים, כלומר צעירים לפני גיל ההתבגרות) היא גנטית.

טענה שגם הו"ס היא גנטית.

העלאת הטענה הערכית שאם אין לבוא בביקורת ערכית על המסתולל, כך הוא גם לגבי הפדופיל. כי שניהם אנוסים.

המחלוקת על שלוש נקודות אלו היא גדולה, מפני שיש כאלו שסבורים שהמסתולל אינו זקוק לשום הצדקה, מפני שמעשיו אינם פסולים בעצם.

נסיון לברר את העמדות המנוגדות לגבי שאלה זו הסתבך ולא הביא לשום תוצאות, ואשכול ענק יעיד על כך. כדברי דאפל. כל אחד נותר בשלו.

אם לאשכול הזו יש הצדקה, הריהי בבירור הטענות המסויימות שביסודו. לאמור: מה גורם לפדופיליה? מה גורם לנטיה להסתוללות (כמדומה שהתשובה מונחת בשאלה, אבל אולי השאלה מנוסחת לא נכון).

ועל פי איזו מערכת ערכית או אחרת יש לדון את מי שעוסק בכך (רציתי לכתוב: נכשל בכך, אבל אוי לי מא, ד, ואחרים. סמיילי).

כמדומה שכדאי לברר ולהציג מהי העמדה כלפי הפדופיליה. היום זה אסור לפי חוק. מצד שני, עד לפני כמה מאות שנים, נישואין עם ילדה בת 12 היו דבר שכיח למדי כנראה, וכל שכן בימי אבותינו הרחוקים.

האם זו שאלה של תרבות? האם פסילת הפדופיליה נובעת מכך שאנו בימינו רואים את ההגנה על הילד כדבר בעל ערך (ובצדק). וסבורים שיש להעניק לילד חופש לגדול ולהתפתח ללא כפיה מבחוץ, ועל אחת כמה וכמה בתחום המיני?

נראה לי שהתשובה חיובית, ואנו מרוצים מעצמנו (רציתי לכתוב: גאים בעצמנו, אבל אוי ואבוי, המילה תפוסה, סמיילי).

כמדומה שיהיה על מצדיקי זכות ההסתוללות להתאמץ קצת כדי להבהיר את עמדתם ביחס למקרים של פדופיליה שנעשו, נניח, על סמך רכישת עבד או שפחה ילדים בארץ רחוקה, שבה הילדים נתפסים כרכוש ההורים. האם עמדה פלורליסטית מספיקה כדי לבקר זאת?

(גילוי נאות: כותב שורות אלו מתנגד גם הוא לכך. אבל הוא סבור שזה מקרה מבחן שבו ניתן להוציא משלוותם את אלו שמנגחים בשם הפלורליזם את אלו שאינם סבורים כמותם שפלורליזם חל גם על הסתוללות).

שומר פיו ולשונו - שומר מצרות נפשו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2007 10:16 לינק ישיר 

צודקת אמשלום, כי פדופיליה היא משיכה לילדים שטרם הגיע לבשלות מינית. כך הוא מוגדר במילונים למיניהם

לדוגמא ב babylol

פדופיליה (מיוונית: παιδοφιλια, פדו = ילד, פיליה = אהבה) היא פאראפיליה שבה מתקיימת משיכה ארוטית של אנשים מבוגרים לילדים ולילדות שטרם התפתחו מינית. (משיכה מינית של מבוגרים כלפי נערים ונערות מתבגרים מכונה בשם אפבופיליה (ephebophilia)).

לא פחות צודק קלוחומר, כי בתי המשפט ומדורי הפלילים בעיתונות ובתקשורת, מקפידים לכנות בהתמדה ובנחישות גם מי שמקיים יחסים עם נערים צעירים שהגיעו להתפתחות מינית כ"פדופיל".

האם זו טעות שהושרשה במקרה? נראה לי שלא.

יש כאן מגמה מכוונת, להגדיר מעשים שאינם רצויים (ובמקרה הזה גם אינם ראויים), תחת קורת גג 'מחלתית' של פדופיליה, כדי שח"ו לא יבוא מישהו וישייך זאת חלילה תחת קטגוריה 'רצויה ומתקדמת' של הומוסקסואליות ואזי עלול ח"ו להסב נזק לכל המערכה ההשקפתית שבקידום ההומולסביות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2007 12:07 לינק ישיר 

לא ברור לי למה חוזרים על אותו דיון כ"כ הרבה פעמים,
ובאופן לא מאוד אינטליגנטי בלשון המעטה.
מי שסובר שמוסר נקבע רק על בסיס אי פגיעה בזולת, וקובע שרירותית שפגיעה כזו נעשית כלפי ילדים ובעלי חיים גם אם ככל הנראה הסכימו ונהנו, אבל לא כלפי בגיר שהסכים ונהנה,
אמנם נשמע לי כלא מאוד הגון. (הן בשל עצם תפיסת המוסר והן בשל החילוק ה"חלש" לטעמי בין מבוגר לבע"ח וילדים.) אבל זהו קיבעון שאני לא חושב שאפשר לשנות.
מאידך מי שחושב שהטוב והרע וממילא גם המוסר נקבעים ע"י מי שברא את העולם וגילה דעתו בתורה, ק"ו שלא ישנה את דעתו.
      ואמנם בתחילה אולי היה מקום לברר, שמא מישהו מאחת הכתות הנ"ל לא מודע לטענות שלו,
       אבל לאחר שהדבר נטחן פעם ופעמים ומאה.
                   מה מקום לדיון?
                      קשקשני וממציאני ה"מוסר"  ימשיכו בשלהם, ויודעי תורת ה' בשלהם, "עד אשר אבוא אל אדוני שעירה"...
           לא חבל על הזמן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2007 14:04 לינק ישיר 

[פרוטגורס,

מבחינתי, ההבדל המהותי בין פדופיליה (או כל מעשה אונס אחר) לבין הומוסקסואליות, נוסח היטב לעיל ע"י מואדיב.

לגבי תיאורית הקונספירציה שלך, אני חוזרת ומגלה קלפי - אני סוכנת שב"כ ובכל חודש מקבלת מהם משכורת על עבודתי בפורום (פלוס בונוסים על אשכולות מיוחדים, כדוגמת זה).]

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > מחקר: אין הבדל בין הומואים לפדופילים בבחירה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 9 10 11 לדף הבא סך הכל 11 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.