|
|
| נשלח ב-18/6/2008 20:27 |
|
| |
הרה"ג מיימוני שליט"א כתב למעלה בזה"ל: "מצד שני, עד לפני כמה מאות שנים, נישואין עם ילדה בת 12 היו דבר שכיח למדי כנראה, וכל שכן בימי אבותינו הרחוקים."
הרה"ג מיכי שליט"א כתב למעלה בזה"ל: "ישנה תחושה שלא ראוי לקיים עמו יחסים, גם אם יבוא אליהו ויגלה לנו באופן הכי מוסמך שהקטין מסכים." (ניתן לומר אם יבוא אליהו ויגלה שזה עדיף לו כך תרד קושית הרב המציץ על הרב מיכי.)
רבותיי, הכהן הגדול מאחיו קדוש אומתנו עכ"פ לשיטה היה עליו לישא מן התורה רק נערה בתולה שבין י"ב לי"ב ומחצה. ולא היה זה היתר ומנהג שכיח אלא חובתו כי רווק לא יכל לכהן.
הרה"ג אמשלום, איני יודע איזה קולות אנשי ציפור שמעת ומה נתפסת על ה"שני דינין" שלי למעלה כנוסחה מנותקת מהמציאות. באתי רק לומר שבהשוואת הפדופיליה למשכב זכור לא הרי זה כהרי זה שלכל אחד היבט אחר בו לשוללים האחד שלילי יותר ממשנהו.
|
| נשלח ב-2/9/2012 01:36 |
|
| |
הסבר בבקשה
http://www.youtube.com/watch?v=MHDCAllQgS0&feature=g-vrec בסרטון הזה דוקינס מציע 3 הסברים לשמירת הגן הגורם להומוסקסאוליות. אשמח אם אי-מי יסביר לי את הסברו הראשון (אני מניח שלא הבנתי משהו באנגלית). הסברו השני הוא שהגן עבר על ידי כאלו שנמשכים גם לנשים, איך זה מסביר את שמירת הגן של כאלו שנמשכים רק לגברים?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2012 07:40 |
|
| |
"מחקר: אין הבדל בין הומואים לפדופילים בבחירה
אחרי שהחברה החילונית\מערבית הכירה בנושא ה"הומסקסואלים" כדבר לגיטימי מאחר ולפי מספר מחקרים אין הדבר נתון לבחירה, אלא נולדים עם זה.
התפרסם עתה (בנענע) מחקר מדעי קנדי, כי גם "פדופיליה" הוא דבר שנולדים איתו! אני מצפה עכשיו מהחילוניים שיחליטו אחת מהשניים: או שהכל לגיטימי או כלום. אבל לבחור לפי אופנות וטרנדים באופן שרירותי, זה הכי גרוע.
ואם מותר לחברה מתקדמת לומר לו לפדופילים! מותר גם לאלוקים לומר לא להומוסקסואלים!."
כך פתח פותח האשכול .
ונותרה השאלה האם לימוד התלמוד מחדד את המוח ?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2012 22:27 |
|
| |
העמדת הענין לקויה מעיקרה.
פדופיל הוא אדם האונס ומנצל קטין [ילד או ילדה] ובכך פוגע בו, אלו הבעיה והעברה. זוג הטרוסקסואלי, המקיים יחסים מכוח כפיה של האחד על השני, הרי שהכופה פוגע, אלו הבעיה והעברה. יחסי מין בהסכמה שמרצון חופשי בין בוגרים אינם בגדר בעיה ועברה.
השאלה אם דבר נעשה משום טבע מולד של האדם תבוא בשעה שנתיחס לעונשו של הפוגע.
עודד
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2012 22:54 |
|
| |
לא נשאר לנו אלא ללמוד מהטבע הבריא; החיות, אין נשויאין חד מניים אצלהם ובוודאי שאין שם פדופיליה. ואני שואל אותכם במצב של היום, היש מותר לאדם מן הבהמה??
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2012 22:59 |
|
| |
מה שנכון שהחיות לא נישאים- אבל בהחלט יש ביניהם יחסים חד מיניים- ובודאי פידופיליה. אבל הם לא עושים מזה ענין .
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2012 14:33 |
|
| |
ההבדל בין הומוסקסואליות לפדופיליה הוא לא רק בנזק לאחרים. יש סטיות מיניות שלא מזיקות לאף אחד כמו פטיש לנעליים. כל הסטיות המיניות גורמות לדחף כמעט בלתי נשלט להגיע לפורקן מיני ע"י שימוש במושא הסטייה. אין כאן אהבה או קשר רגשי כלשהו. לעומת זאת הומוסקסואליות היא הצורך באהבה של בן אותו המין כשם שהטרוסקסואליות היא הצורך באהבה של בן המין השני. השאלה היא האם זה מוסרי לשלול מאנשים את אושרם רק בגלל שא-לוהים ברא אותם בדרך שלא נראית לך. כשם שה' הגביל את המיניות של זוגות הטרוסקסואלים, כך הוא הגביל את המיניות של זוגות הומוסקסואלים. אין איסור על אהבה, משפחה ואולי גם סוגים מסויימים של יחסי מין. ירוחם- אלו חיות מקיימות יחסים עם גורים?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2012 23:13 |
|
| |
לא מתביישת.
כלב בן עשר- שהוא שווה לבן אדם בן 70. בהחלט מקיים יחסים עם כלבה בת שנה שזה כאמור בת 7.
פידופיליה אינה קייום יחסים עם תינוקות בעריסה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2012 23:31 |
|
| |
תאמין לי שאני יודעת יותר מדי טוב מה זו פדופיליה. פדופיליה זו משיכה לילדים שעוד לא התחילו את ההתבגרות המינית. בגיל שנה רוב כלבים מסיימים את ההתבגרות מינית שלהם. עד כמה שידוע לי, כלבים מזדווגים רק עם כלבות מיוחמות, ז"א בוגרות. באופן כללי, המיתוס לגבי שנות כלב הוא רק מיתוס. יש גזעים שבגיל 10 מקבילים מבחינה רפואית לבני 70-80 ויש שמקבילים לבני 40-50.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2012 10:44 |
|
| |
לא מתבישת איני יודע מה השכלתך או נסיונך מכלבים, - נסיון מכלבים על שתים לא נחשב-
לצורך הדיון עם הכלבה בת עשר ומיוחמת- ובא עליה כלב בן שנה- עדיין זו נחשבת לפידופוליה. ולהבהרה- היום כבר בגיל 10 מגיעות נערות לבגרות מינית- ויש מחקרים האומרים שכבר קודם, אבל המחוקק הישראלי קבע- כי נערה בת 15 למשל, היא קטינה-ואדם מבוגר שישכב איתה יואשם גם בפידופוליה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2012 12:14 |
|
| |
יש לי גם ניסיון עם כלבים על ארבע. כלב לא בגיר מינית, זאת אומרת גור, לא יבוא על כלבה מיוחמת.
לא נכון. המחוקק הישראלי קבע שהוא יואשם ב"בעילה אסורה בהסכמה" (בהנחה שהיתה הסכמה, כמובן). פדופיליה היא מחלה ולכן לא תלויית תרבות. ההגדרה מאוד ברורה- מי שמרגיש צורך כמעט בלתי נשלט להגיע לפורקן מיני על ידי יחסי מין עם ילדים/ות לפני תחילת ההתבגרות המינית שלהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2012 12:47 |
|
| |
את חוזרת לגור- ואני מדבר על כלב בן שנה עם כלבה בת 12, לפני זמן עשה ערוץ 10 תחקיר- בו הפיל בפח וחשף כמה פדופילים- כך בכתבה- הקטינות היו בנות.12 14. 15, אז אולי אם היית מלמדת אותם כי הסוטים לא היו פדופילים, חבל שלסוטים לא היה המידע שלך, אז הכל היה נגמר בטוב מבחינתם. לפני כמה זמן מדען ישראלי התאבד באמריקה כי הF.B.I.טמן לו מלכודת כי נהל שיחות מין עם ב14 כביכול וטס לפגוש אותה. חבל שההגדרה שלך לפדופיליה לא מוכר בעולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2012 13:53 |
|
| |
גור כלבים הוא כלב שלא הגיע לבגרות מינית. כלב בן שנה בדרך כלל הגיע כבר לבגרות מינית. האם אותו כלב שבא על כלבה שהצליחה לגדול בשנתיים תוך שעתיים, לא היה בגיר מינית?
ערוץ 10 הוא אמנם מוסד מכובד ביותר, אבל בפסיכיאטריה נהוג לאבחן לפי הDSM (שהוא ספר יחסית מוכר בעולם), שקובע שפדופיליה היא: "
This disorder is characterized by either intense sexually arousing fantasies, urges, or behaviors involving sexual activity with a prepubescent child (typically age 13 or younger). To be considered for this diagnosis, the individual must be at least 16 years old and at least 5 years older than the child." החוק אוסר, בצדק, על בגירים לנצל קטינים, אבל הצורך של התקשורת לסחוט את בלוטות הרגש עד הסוף לא הופך את אותם מנוולים לפדופילים. למה אתה כל כך מתעקש על העניין? זה קשור לנושא האשכול- הניסיון לדמות את ההומוסקסואליות לפדופיליה?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2012 14:05 |
|
| |
אני לא מתעקש על כלום. השפה המדוברת היא השפה הקובעת, ואת הסטיגמות ואת השמות קוראים בני האדם- בתורה כתוב -השם שאדם קרא זה היה שמו- החברה קוראת למקיים יחסי מין עם נערה בת 15 12- פדופיליה, אז זו פדופיליה-! למרות שההגדרה המדעית של הפסיכלוגים אולי שונה. אבל כאמור זה אשכול בשפת בני האדם,
|
|
|
|
|