| נשלח ב-6/12/2007 10:46 |
|
| |
היחס שניתן במהלך הפגישה ומשפטי סיום
שלום לכולם
יש לי שתי דילמות שנמשכות אצלי זמן רב ורציתי לשתף את חברי הפורום בהם, ולשמוע את דעתכם החשובה לי מאד,
(1)איזה יחס לתת לבחורה במהלך הפגישה גם אם זה לא נראה לך מתאים המשך הקשר, אני אישית נותן יחס חם ואוהד כמו שאני מצפה לקבל, למרות שאני לא מתכונן להמשיך את הקשר , ותמיד שאני אומר שלילי אומרים לי אבל הבחורה אמרה שהיה אוירה חיובית בפגישה, אז מה אני יתן יחס פושר במהלך פגישה שזה לא מתאים לי המשך הקשר עם הבחורה ,
(2) שאני מסיים פגישה אם בחורה דקה לפני שהיא יוצאת מרכב לביתה, אצלי תמיד יש שקט של כמה שניות מה להגיד לה למשפט סיום , אם אני רוצה אותה מה לומר לה /ואם לא נראה לי הקשר מה לומר לה ,
אשמח לשמוע את דעתכם שנעזרתי בה הרבה באשכולות קודמים
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2007 11:24 |
|
| |
1- אני ממש מסיכמה אתך, זה הרבה יותר לא נעים שהפגישה לא זורמת שעה וחצי מאשר לשמוע אח"כ לא ולהיות קצת מופתעים.
אבל זה ממש תלוי עד כמה נעים לך עם הבנאדם.. פעם 1 יצאתי עם מישו שממש הלחיץ אותי מכל מיני סיבות (טוב גמלי יש את הפחדים שלי אבל..) )ואז לא דיברתי כל הפגישה, הסתכלתי לכל כיוון אפשרי רק לא עליו אמרתי איזה תירוץ אחרי 20 דק וברחתי.. אבל זה ממש לא יפה ומכובד והוא נורא נפגע. עדיף שהפגישה תתנהל בנעימים.
2. אם אתה רוצה- תגיד שאתה נורא נהנת ואתה מקווה שגם היא ושתשמח להפגש שוב.
אם אתה לא רוצה- תגיד תודה רבה היה ממש נחמד. לילה טוב. היא תבין שואלי זה לא ולא תצפה...=)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2007 11:48 |
|
| |
אני בדעה, שגם אם זה לא נראה שהולך לצאת מפה משהו, להתנהג רגיל ולתת הרגשה טובה
בקשר למשפט סיום, אני לא חושבת שאתה צריך להגיד שמאוד נהנת ואתה מקווה שגם היא,
כי אם היא לא רוצה זה יכול להביך אותה ואותך ...
אתה יכול לסיים ב- היה נחמד לילה טוב ... בין אם אתה מעוניין להמשיך ובין אם לא
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2007 15:05 |
|
| |
בס"ד
ההשתדלות זה להגיע להיות כנה לנסות להכיר את האדם העומד לפיננו וההשקפות שלו ואם אני מעוניין בעוד פגישה אפשר לרמוז בסוף כי יש כאלה בנות שמתיאשות מהר מקרירות
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2007 20:49 |
|
| |
בס"ד
תן הרגשה הכי נעימה בפגישה ואין לזה שום קשר לתשובה אותה תיתן אח"כ, ואם הבחורה אומרת "אבל היה פגישה נעימה" אתה יכול להחזיר תשובה שאמנם הפגישה הייתה נעימה אך אתם לא מתאימים לפי דעתך להיות זוג, את ההרגשה הנעימה אתה נותן לכל אדם ללא קשר לשום דבר.
לגבי סיום הפגישה, אני חושב שזה רגע קסום לשבת באוטו חשוך אווירה נעימה, ץמיד אפשר לומר "היה נחמד מאוד, להתראות".
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2007 21:54 |
|
| |
אסיק_good, לגבי סיום הפגישה אתה מתכוון במקרה שהוא רוצה להמשיך נכון?
|
| נשלח ב-6/12/2007 23:21 |
|
| |
מיכלי- אני חושבת שאין עניין להיות קריר אם מעוניינים להמשיך. וברור שהכל בטאקט אם רואים שהבחורה מתה לעוף אז לסיים מהר אבל אם גם לה נעים אז בטח שלהגיד דברים יותר נחמדים מ"היה חביב לילה טוב". זה מייבש וכשאומרים אפילו מילה אחת נחמדה זה כבר עושה מצב רוח שירגש עד הפעם הבאה. אז למה לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2007 23:46 |
|
| |
בס"ד
עשניכרצונו הגענו להסכמה מלאה בעיניין! :))!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2007 01:37 |
|
| |
א. יחס לא נחמד מידי. גברים נחמדים זה לא אופנתי. ב. תכין פאנצ'ים בבית.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2007 12:14 |
|
| |
אוירה נחמדה צריכה להיות,בלי שום קשר לתשובה הסופית...
ליטאי, הכל בסדר איתך? גברים לא נחמדים כבר מזמן יצאו מהאופנה
אז כדימה לעבודה...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2007 12:21 |
|
| |
חח שושו אני מסכימה. ;)
ליטאי- תפסיק לחיות בסרט שנשים אוהבות גברים מאצ'ואים ושובניסטים שלא שמים עליהם. בנות אוהבות בנים חמודים, רומנטים, שמתעניינים, דואגים, אוהבים וכ"ו. אף אחת לא רוצה להיות בקשר עם גבר שמה שמעניין אותו הוא עצמו בלבד וזורק אחת לכמה שעות לאשתו "תכיני לי מרק!" וכל אחת תשמח לבוא הביתה כשהגבר החמוד והרגיש שלה יעשה לה הפתעה ארוחת ערב וכ"ו. איך אפשר להשוות את סוג היחסים?!
אז תתחיל ללמוד לבשל....
בקיצור- אני יודעת שקשה לך מאוד להתמודד עם עצמך.. ואם זה מה שאתה אומר לנו אני לא רוצה לדמיין אילו עוד מחשבות עוברות לך בראש.. אבל לא להגיד שזה מה שאופנתי. זה לעולם לא יהיה. לא נורא, אתה יכול לעבוד על זה עדיין... ג'נטלמניות זו ה-אופנה וזו תמיד תהיה.
תוקן על ידי עשניכרצונו ב- 07/12/2007 12:22:37
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2007 13:04 |
|
| |
זו דילמה מאוד ישנה שלי.
פעמים רבות אתה קולט כבר בשלבים מוקדמים של הפגישה שזה לא בשבילך. וכאן אני תמיד נקרע בין שני השיקולים:
מצד אחד, 'בין אדם לחבירו', וצריך להיות הכי נחמד בעולם ולא להראות כלפי חוץ שאתה לא מעוניין בה, ומצד שני, אתה נותן לה לחיות באשליות. אתה מפיח בה תקוות שווא. כמו שכתב כאן מישהו, לא אחת קורה שהיא שואלת אח"כ 'אבל היתה אווירה ממש טובה?'.
למעשה, בד"כ אני מעדיף את הגישה הראשונה. כי לפני הכל, צריך להיות בן-אדם. מה עם האשליות? בזה אני מקווה שיש לה את האינטליגנצייה להבין שא"א לשפוט ולבנות כלום על סמך חיוכים ואווירה טובה.
ולשאלתך השנייה, משפט הסיום שלי הוא קבוע ובנאלי להחריד: "נהניתי מאוד. היה ממש נחמד". כמובן שאליו מתלווה חיוך גדול..
זהו, משם אתה מחפש את הדרך הקצרה ביותר לכוס קפה ו/או לכרית ולשמיכה שלך..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2007 13:06 |
|
| |
עשני כרצונו - מסכימה עם כל מילה!
|
| נשלח ב-21/7/2008 09:19 |
|
| |
בס"ד
הקפצה.
|
| נשלח ב-21/7/2008 11:02 |
|
| |
שימי, הקפצה שווה!
בתגובתי אני מתייחסת בעיקר לסיום הפגישה. לשמור על אוירה נעימה, נינוחה, חיובית ונחמדה, בלי קשר להתרשמות מן הבחורה. יחס של כבוד! לא להקרין נחמדות יתר מעבר לנדרש בעיקר אם אין בכוונתך להמשיך. לא לסיים בטעם טוב מדי..שיוצר אשליה והוא בעצם מבחינתך פרידה יפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2008 14:10 |
|
| |
| משתוקקת כתב: |  | | לא להקרין נחמדות יתר מעבר לנדרש בעיקר אם אין בכוונתך להמשיך. לא לסיים בטעם טוב מדי..שיוצר אשליה והוא בעצם מבחינתך פרידה יפה. |
|
כ"כ מסכימה, שזה א"א לתאר...
|
|
|
|
|