בית פורומים שידוכי חרדים

לילה טוב לכולם.... אני פשוטמתוקה החלפתי ניק...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/12/2007 17:28 לינק ישיר 

מידלע לא אמרתי שדווקא את. אמרתי שהרבה אנשים שאני מכירה שהם נראים סופר שמחים הם מסווים דברים קשים מאחור. אם תחשבי על אנשים שאת מכירה תביני למה אני מתכוונת. כאלה שהם OVER ..
אני בת 20 והתחלתי לצאת בשנה האחרונה. וגם זה לא מרצוני הטהור אלא מלחץ של חברות, משפחה, חברים של הורים וכ"ו.  אני דתית לאומית אז זה שונה. אין שדכן בעניין בגיל הזה. בכל אופן אני לא כ"כ רוצה להתחתן עכשיו אז את רוב ההצעות אני פוסלת ורק אם ממש חייבים אני יוצאת. אני פשוט רוצה לחכות עוד איזה חצי שנה. את האמת? אולי טוב לי מידי בבית. ממש כיף לי עכשיו. אני לא מרגישה שום חסר- אז יש לי חברות להיות איתם וזה כיף. אז בסדר ברור שחסר משו אבל אפשר לחכות עם זה עוד קצת.
 אני ממש לא רוצה להתחיל להתעסק בעיניני דירה, טיטולים, עבודה, לימודים.. אני באמת מרגישה מידי קטנה בשביל זה. יש שלב שצריך לדאוג לעצמך ואם לא עושים את זה אח"כ מגלים שעשינו טעויות.אני חושבת שאם זה היה מקובל להתחתן בגיל 21-22 ולא היו מתייחסים אלינו כאל רווקות זקנות העולם היה טוב יותר. לדעתי זה באמת עדיף לבנות בית כשכבר מבוססים ומיושבים ולא בגיל 18-19. אבל זו דעתי ויש עליה הרבה חולקים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/12/2007 17:40 לינק ישיר 

דווקא לדעתי זה מקובל מאד להתחתן בגיל 21 22 זתומרת סתם מרוב הסטיגמות על שידוכים עושים את זה כאילו זה לא כך.. אבל אני מכירה הרבה.. שלא נחשבו לרווקות שקנות והתחתנו בגילאים הללו שבין 20 ל22 זה ממש לא כך לדעתי, מרוב שצוחקים על זה, זה נהיה כאילו מקובל ולא מקובל... אבל זה סטיגמה ותו לא...
אה ונחמד לדעת שאת דתית לאומית.. :-)   לא ידעתי זאת מלכתחילה...
[אגב איך החתימה והתמונה?? - מקווה שהם מופיעים עכשיו]

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/12/2007 17:47 לינק ישיר 

עכשיו את יודעת. דווקא אמרתי את זה כמה פעמים. ואפשר גם לראות מהתגובות שלי.
(ושאני אומרת שאני דתית לאומית זה לא הסוג שבטח את חושבת.. אלא הדתיים כמו שצריך)
פסדר זה אולי מקובל אבל חייבים להתחיל לצאת מגיל 18-19. זה היינו הך.
החתימה נחמדה. ואין תמונה.. %)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/12/2007 21:53 לינק ישיר 

עשניכרצונו, סתם מסקרנות,
איזה סוג את חושבת שהיא בטח חושבת שאת?

"ושאני אומרת שאני דתית לאומית זה לא הסוג שבטח את חושבת.. אלא הדתיים כמו שצריך"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2007 22:48 לינק ישיר 

גרב- אני יודעת.. מה שמכניסים לחרדים לראש.. נוער פרוץ שמסתובב בנים עם בנות לבוש בחוסר צניעות, לא מקפיד על הלכות וכ"ו..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/12/2007 01:44 לינק ישיר 

מיידעלה, אולי את פשוט מדי צעירה בשביל להיות בשידוכים?
לא יודעת 19 נשמע לי ממש מדי צעיר, אני התחלתי לשמוע כשהייתי בת 23 ועד שממש נכנסתי לזה פעם ראשונה שיצאתי נראה לי שהייתי כבר 24 וזה בהחלט גיל שאת מספיק בוגרת ושקולה בשביל לקחת ת' דברים בפרופורציה נכונה
החיים לפניך, למה להלחץ? לא חבל לפספס את השנים היפות בסמינר בלחצים מיותרים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2007 08:44 לינק ישיר 

חברה יש עוד דברים חוץ מלהתחתן... ואת באמת קטנה. לי יש ניסיון. והאמת שושניתוש צודקת בקשר לחוויות של הבחורים. אחי לומד בחברון (לא בשידוכים עדיין) ומספר לי כל מיני שמות של חברותי שנפגשו עם חברים מהישיבה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/12/2007 12:59 לינק ישיר 
poupee

שלום לך....
אני לא כ"כ חושבת שאני צעירה מדי מכדי להתחתן... אני מרגישה מאד בוגרת ומאד מוכנה לזה.. ובקשר לשנות הסמינר אז אני כבר בו' סמינר.. זה לא שיש לי עוד שנה אני בסוף.. ואני גם רוצה ומוכנה לזה אז למה לא?
:-)
בגיל 24 אני מאד מקווה שאהיה כבר עם בייבי חמוד.

"כל מה דעביד רחמנא לטב עביד"
   תן בנ"א הכל לטובה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/12/2007 22:19 לינק ישיר 

כל אחד מרגיש ת' עצמו בוגר רק אחרי שהשנים עוברות הוא מגלה כמה שהוא לא היה כזה בוגר
בכל אופן אני גם מאחלת לך בייבי בגיל 24 רק תזכרי ש "רבות מחשבות בלב איש ועצת ה' היא תקום"!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2007 07:49 לינק ישיר 

כנראה שאת לא חרדית בכל מקרה מיידעלה זה הגיל ושיהיה בהצלחה. תודיעי אם יש משהו מעניין.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/12/2007 17:01 לינק ישיר 

הלוואי.. בע"ה בקרוב אצל כולנו... ואודיע! בל"נ

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/12/2007 20:42 לינק ישיר 

שושניתוש, למה את חושבת שאני לא חרדית?
אני חרדית +

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/12/2007 01:44 לינק ישיר 

עוד ילדה שכמה חברות שלה התחתנו ומרגישה זקנה...
תצאי מזה, את בקושי בת 19..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2007 20:54 לינק ישיר 

עוד תגובה אופיינית של ליטאי...
תצא מזה, הפסקנו להתרגש ממך...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/12/2007 21:08 לינק ישיר 

דווקא כאן ליטאי ענה לעניין. את באמת לא צריכה להיות לחוצה.
אולי בגיל 21 צריך להחיל להלחץ. באמת באמת קחי דברים בפורפורציות.. יש כאלו שמוצאות מהר יותר ויש שלא. זה פשוט עניין של עד שמוצאים מישהו שרוצים.. יש כאלו שהם פחות בררניות- הם מתחתנות ראשונות.. בדכ אלו שחלמו מאז שהן בכיתה ו' להתחתן %) וכמובן יש את אלו שפשוט היה להם את ה"מזל" למצוא מהר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > לילה טוב לכולם.... אני פשוטמתוקה החלפתי ניק...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.