|
|
| נשלח ב-18/12/2007 15:52 |
|
| |
כולכם פה אמרתם מלא דברים, חלק אמרו דברים שקצת פגעו בו- וזה פוגע בי. הבחור שעליו מדובר הוא באמת לא סתם עוד אחד. הקשר שלנו לא כ"כ רגיל, היות והוא מקורב למשפחה שלי, וכשזה רק התחיל בינינו לא אני ולא הוא חלמנו שנגיע אי פעם לדילמה של ה'להתחתן או לא'. היינו בקשר ידידותי נטו, אבל לאט לאט התקרבנו..
לא אני ולא הוא חלמנו שנצא עם מישהו שלא למטרת חתונה בלבד. הוא באמת בחור טוב, הוא בחיים לא היה מנצל אותי. אז הטענות שהושמעו פה ממש לא נכונות.
מה שאני רוצה זה להבין למה הוא לא רוצה, ואם אני אדע אז אולי אני אוכל לעשות משהו כדי לשכנע אותו כן לרצות...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2007 18:28 |
|
| |
את צריכה לשאול אותו באופן מפורש, גם אולי לשאול אותו אם יש סיכוי שהוא ישנה את דעתו ואם הוא מוכן בכלל לחשוב על כך. אם לא תראי נכונות שלו לנסות לחשוב על העניין, תצטרכי לשכנע גם את עצמך שזה פשוט לא זה, ועם כל הכאב - פשוט להמשיך הלאה. תהי מוכנה גם לאפשרות הזאת ונקווה שה' יזכה אותך למצוא את הזיווג הראוי לך במהרה ובדרך הקלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2007 02:37 |
|
| |
ליזי19:
בגילאים צעירים אנשים לא ממש מסוגלים להעריך כמה יקר הוא קשר של אהבה. אם הבחור לא רץ להתחתן אתך, סימן הוא שהוא חושב שאפשר לייצר דבר מדהים עם אחרות גם. כמובן, שהוא טועה טעות מרה. הסכוי לאהבה אמיתית ועמוקה עולה פעם או פעמיים בחיים, ולא יותר. יש להצטער מאד, שבנים ובנות בפרט בציבור החרדי לא מעריכים אהבה אמיתית כראוי. עקב זאת, כל הסיכויים הם שלמרות שהקשר הוא מדהים, הבחור לא יתחתן אתך. את צריכה להיות חזקה, לעזוב אותו ולמצוא בחור שיעריך לנכון את מה שאת מציעה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2007 13:23 |
|
| |
אבל ליזי....
את לא יכולה לשאול אותנו מה הוא רוצה, אם את זו שקרובה אליו ולא מבינה.
קדימה קחי את העניינים לידיים, תדברי א-י-ת-ו שיחה ישירה וכנה (לא לערב שום חברים ושום אף אחד, אישית אם בן זוג שלי היה מערב את אחד הקרובים אליי בעניין הזוגיות שלנו, לא הייתי מקבלת את זה יפה בכלל!)
תראי לאן הוא חושב שהקשר הזה הולך, תגידי לו לאן את רוצה שהקשר הזה יילך.
מתאים לשניכם נפלא.
לא מתאים , קדימה, עזבי אותו..
לא חבל על הזמן שאת מבזבזת?!
אם הוא לא רוצה עכשיו, ואת "תעשי דברים שישכנעו אותו" (ציטוט שלך...)
זה יהיה אחד הטעויות הגדולות שלך , ככל הנראה, כי זה כל כך יחזור אלייך בבום.. חבל...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2007 18:27 |
|
| |
לאיפה את רצה? א תעוד ילדה קטנה בסך הכל, אמנם התאהבת וזו תחושה מופלאה אך את צריכה לדעת שבמצב כזה, שאת מוצאת לעצמך חברים לבד, לא כדאי לך לסגור איתו כל כך מהר מה יהיה עם מחר יגיע משיהו אחר... את עדיין לר מספיק יציבה וזה גם משתקף מההתנהלות שלך מולו. אילו היית בחורה מהסוג של השיגוכים וכל זה היית יכולה לחשוב על זה אך את עדין פרפר רגיש ומתלהב שגילה זה אתה את העולם שבחוץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2007 18:54 |
|
| |
מזה השטויות האלה את עוד ילדה קטנה?!?!
למה מאיזה גיל מתחילים לאהוב?!!? 60!?!? ואם אני אוהבת אותו אז למה שאני ירצה בכלל לראות מישהו אחר? אני מרגישה שזה האחד בשבילי, ואני לא רוצה לשמוע בכלל על אחרים. מציעים לי המון שידוכים מזה טובים, ואני לא רוצה בכלל לשמוע וכל שכן א להיפגש, כי אני רוצהרק אותו!!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2007 18:55 |
|
| |
תמיד כשאני שואלת אותו למה הוא לא רוצה, הוא מסתכל עלי ואומר: 'את חושבת שאני לא רוצה!!?!? אני מת להישאר איתך תמיד, אבל אנחנו פשוט לא מתאימים, וזה לא יסתדר בינינו..'
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2007 19:03 |
|
| |
אני לא מכירה לא אותו ולא אותך ולא את הסיפור מביניכם ולכן תקחי את זה בערבון מוגבל מאוד מאוד
אבל- בד"כ כשאומרים " אנחנו לא מתאימים וזה לא יסתדר בינינו" זה כשלא רוצים.
אז אולי לא נעים לו להגיד לך את זה ישירות, אז הוא מנסה בעקיפין משהו. אי אפשר להכריח מישהו להיות איתך. אל תמכרי את הכבוד העצמי שלך. אחרי שהכל ייגמר, וכל אחד מאיתכם יהיה במקום אחר ואת תתגברי, את תצטערי על זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2007 19:33 |
|
| |
אני לא מכיר אותך או אותו אז אני אתיחס לזה בצורה כללית כמו שאני מבין.
אני יוצא מנקודת מוצא כמו שאת אומרת שהוא א רוצה לפגוע בך, וזה סביר שמאוד שהוא אמר לך את האמת שאתם לא מתאימים מבחינת הרקע שלכם "הבדלי מעמדות" וגזענות (בעעעעע) זה מגעיל להגיד את זה אבל כנראה שהוא מתכוון לזה אבל הוא לא אשם הוא חי בחברה כזאת שמקדשת את זה והוא בסה"כ בחור צעיר שלא יכול לבחור בנושא הזה. אני מניח שאם היית בחורה אשכנזיה מרקע דומה הוא היה אומר לך בואי נסדר את זה כאילו זה שידוך והייתם מתחתנים, אבל המצב הוא שונה.
העצה שלי היא שתסיימי את הקשר הזה, ותתחילי שידוכים בצורה חלקה כמו שראוי ומקובל, (זה יהיה קשה אחרי קשר של שנתיים). לקשר שלכם אין עתיד
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2007 16:40 |
|
| |
אתם פשוט מייאשים אותי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2007 16:47 |
|
| |
ליזי לא. אנחנו לא מייאשים. אנחנו מחזקים אותך שתעזבי אותו. את לא צריכה אותו. מגיע לך מישהוא יותר ממנו. באמת. תעזבי אותו. הוא פגע בך. מה את צריכה אחד שמזלזל בך? תנתקי איתו כל קשר.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2007 17:12 |
|
| |
הבעיה היא שאני פשוט לא מצליחה להתנתק ממנו. אני רגילה להיות בקשר איתו כמעט 24 שעות ביממה!! איך אפשר פתאום בלי זה?!!?!!?!?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2007 05:04 |
|
| |
אז תתחילי לראות את המציאות. גם בן הכפר שהתאהב בבת המלך יצא מזה בסוף... its onlr a matter of time
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2007 12:29 |
|
| |
ליזי- זה קורה, אנשים עושים את זה כל יום.
אני מציעה לך שתחליפי פלאפון ותתחילי לדבר עם חברה טובה שתבחרי בכל פעם שתרצי להתקשר אליו.
השבועות הראשונים יהיו איומים ואת תתפתי להישבר כל הזמן אבל אם לא תישברי- אחרי חודש בערך את ממש תצאי מהקטע הקשה..
אחרי זה רק תתגעגעי אבל בעקרון תהיי בחוץ. אחרי כמה חודשים אולי כבר יהיה מישהוא חדש ותראי כמה שהקודם היה נראה לך מושלם- יש מישהוא טוב יותר ממנו.
ליזי פשוט תקחי את עצמך ביידים את לא בחורה זולה ולא ישחקו בך. תדאי לעוף לו מהחיים לפני שיספיק להבין מה קורה. תבקשי מספר חדש מהחברה הסלולרית- תגידי שמטרידים אותך או משו.
שלא יגיע אליך פתאום וישבור אותך בשיחה אחת..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2007 15:27 |
|
| |
זה לא כמו שאתם חושבים. אם אני אגיד לו שנפרדים סופית אז הוא לא ינסה להטריד אותי או משהו. מלא פעמים החלטנו שדי, נפרדים וזהו. אבל פשוט לא הלך לנו, ואחרי יומיים חזרנו...
|
|
|
|
|