|
|
| נשלח ב-25/12/2007 15:47 |
|
| |
ליז- הדרך הכי קלה שתהיה לך זה לא להגיד כלום- פשוט להחליף מספר. תעלמי לו מהחיים. אם תגידי "נפרדים רשמית וסופית" זה יהרוג אותך ולעולם לא תוכלי לעשות זאת.
בינתיים עד שתחליפי מספר- כל פעם שהוא מתקשר תנתקי לו. (זה יהרוג אותו גם כן ואת תרגישי איזשהוא סיפוק על כך וזה יעודד אותך להמשיך לנתק (איזו רשעות! %) אבל זה עובד. זה פשוט עובד. ליז קחי את עצמך ביידים.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2007 15:57 |
|
| |
זה לא קל אבל אם זה לא מוביל לשום מקום - כנראה שאין ברירה.
צ'אוטינג כתב שיש סיכוי שהבעיה העיקרית של הבחור היא שהוא לא יודע להעריך את מה שיש לו ביד, ובאמת אני מניח שלא הרבה פעמים בחייו יאהבו אותו כמו שאת אוהבת אותו. אולי ישנם כמה עניינים שוליים שנראים לו חשובים יותר ולכן הוא מוכן לוותר עלייך. לכן הייתי מציע לך פשוט לומר לו את זה, משהו כמו "דע לך שאני לא מאמינה שאי פעם מישהי תאהב אותך כמו שאני..." (כן..אח"כ נעשה מזה סרט טוב), אולי זה נשמע קצת נואש, אבל אולי זה ידליק אצלו איזו נורה אדומה והוא יזכה להעריך את המצב הקיים באופן קצת יותר נכון.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2007 16:19 |
|
| |
עשני כרצונו -
גם אם אני אנסה לעשות כזה דבר, אני לא ממש יצליח בזה. יש לי אופי חלש... וחוצמיזה שזה לא בחור סתם. הוא חבר מ מ ש טוב של קרוב משפחה מ א ו ד קרוב, כך שאני עוד יראה אותו מלא פעמים. וניתוק קשר בצורה כזאת ברברית-בוא נגיד רק שזה לא ילך טוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2007 16:21 |
|
| |
אני חושבת שהוא דווקא כן יודע להעריך. אבל הוא טוען כל הזמן שהוא משתדל כל הזמן ללכת לפי השכל, ולא לפי הרגש. כי לפי הרגש-הוא מת להתחתן איתי, אבל לפי השכל-הוא אומר שזה לא מתאים.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2007 16:31 |
|
| |
ליז את חייבת לעשות את זה. אין לך ברירה! עדיף שאת תעשי את זה קודם מאשר שהוא יעשה זאת! ויש סיכוי שאם תעשי את זה הוא יתפכח ויבין שזה אומר שהוא שוכח ממך לחלוטין וזה כולל שיחות שבירה ויחזור אלייך על מנת להמשיך לקשר רציני. אני אומרת לך אין לך אפשרות אחרת! האופציה השניה זה להמשיך באומללות עוד כמה חודשים ואז כשהוא יתארס את תהיי ממוטטת נפשית ולא תרצי לצאת ולא תוכלי להתעסק בדברים מרוב שתחשבי על זה כל היום. אל תגיעי למצב הזה. ככל שתתנתקי מהר יותר כך יהיה לך קל יותר. הוא הרי לא ישאר רווק זמן רב אם הוא כזה בחור מצויין. תתנתקי כמה שיותר מהר לטובתך! את חייבת! ותעדכני אותנו כאן על כל יום של הצלחה או חס"ו על נפילה ואנחנו נחזק אותך. את תצאי מזה בעז"ה אם רק תחליטי כאן ועכשיו שזהו זה נגמר! אם תמשיכי את זה זה יגמר רע הרבה יותר ממה שזה נראה לך עכשיו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2007 16:33 |
|
| |
די אני בחיים לא אצליח אני מידי קשורה אליו
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2007 16:40 |
|
| |
ליז- אנשים עושים את זה אחרי יותר משנתיים. אל תזלזלי בעצמך. את יכולה ועוד איך. פשוט תחליטי! אל תחשבי. אל תעני לו. תנתקי כשהוא מתקשר. אל תגידי כלום כי אם אומרים את זה בקול זה רק עושה את זה קשה יותר. יאלה תצאי מהקשר הזה את לא צריכה את זה!! מבחינה שכלית לא מתאים? אז לא מתאים! שהוא יקח אחריות לדברים שלו. בינתיים את מנתקת כשהוא מתקשר ובשום אופן אל תתקשרי אליו בעצמך!!!! תתקשרי למישהוא אחר. לחבר אחר או חברה אחרת. מה שבא. רק לא אליו! ואם אפשר שתתקשרי למישהוא שיודע מהסיפור והוא מהצד שלך והוא יחזק אותך זה הכי טוב. את תצאי מזה אני בטוחה ואני מאמינה בך!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2007 16:47 |
|
| |
אין את לא מבינה איך זה. זה קשר שאנשים פשוט נדהמים מזה. אנחנו 24 שעות בקשר-הודעות, שיחות, פגישות.. זה באמת משהו יוצא דופן, לכן זה כ"כ קשה להתנתק
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2007 16:51 |
|
| |
אני מבינה אותך תאמיני לי. ואני יודעת טוב מאוד שזו הדרך היחידה להתנתק.
את רואה אפשרות אחרת?
את הקשר הזה את תמצאי בע"זה עם מישהוא שירצה אותך ב-א-מ-ת גם בתור אישה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2007 01:36 |
|
| |
תגידי מה שתגידי. חרדית את לא!!! (אולי כבר לא)
"חרדית מסמינר חרדי שיוצאת עם בחור שנתיים"????
"בקשר 24 שעות - הודעות שיחות וכו"????
תהני לך להרגיש חרדית.... את ממש מה שנקרא חרדית מבחוץ.
זה שאת לומדת בסמינר חרדי לא הופך אותך לחרדית, אם טעית לרגע....
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2007 02:14 |
|
| |
יהודיהגאה, היא ציינה שהיא מעדות המזרח... אצלם בתוך החמולות פחות מקפידים על הפרדה בין מינים וכו'. לכן אין תמיהה מדוע היא מכנה את עצמה חרדית.
עשני כרצונו, זה עצה טפשית להתעלם ממישהו בלי להסביר לו. ככה הוא ימשיך להתקשר. אם יסבירו לו, הוא יבין שהסתיים הקשר.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2007 15:32 |
|
| |
אני לא מעדות המזרח. אמא שלי ספרדיה, אבא שלי אשכנזי. במנטליות אנחנו אשכנזים ל ג מ ר י.
ליטאי-צודק!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2007 15:46 |
|
| |
"אצלם בתוך החמולות".
כל מילה נוספת, מיותרת.
|
|