| נשלח ב-18/12/2007 09:03 |
|
| |
הפורש ממכם באהבה!!!!!!!!!
בעקבות הקמתו של האינטרנט החרדי הכשר בימים הקרובים אני עומד לפרוש ממכם עקב כך שאתר הייד פארק אינה נכללת ברשימת האתרים המאושרת.
ברצוני לומר לכם חברים נחמדים, היינו שנים יחד, שוחחנו, רבנו, התכסחנו, ולפעמים גם השלמנו, הייתם יריב הוגן ולפעמים גם קשה, נהנתי מהפורום ונהנתי להיות חבר בו, אני מאחל לכם הצלחה בהמשך דרככם גם לאלו שלא סבלתי את השקופותיהם.
גם כשאני פורש ממכם אני רוצה לבקש ממכם לזכור, גם אם הדיעה שלכם שונה ממני זכרו דבר אחד כולנו יהודים וחרדים, גם אם מישהו כאן לא סובל חרדים היושבים ללמוד עליו לזכור שזה העיקר והתכלית של החיים כל השאר זה רק שטויות, אנחנו עובדים כל יום ללחמנו כי אין לנו ברירה, כי אנחנו לא מסוגלים לשבת ללמוד, זה לא אומר שאנחנו שונאים עמלים בתורה, זה לא אומר שאנחנו החשובים ביהדות והם האנשים הפרזיטים, זה ס"ה אומר שאנחנו לא הצלחנו להוות נדבך להיות האדם השלם שהקב"ה רוצה, ואנחנו גם עושים את רוצונו של הקב"ה.
גם כשאני התקפתי את האנשים שלא סבלתי את ההשקפה שלהם ועשיתי זאת בכל התוקף, לא משום שאני שונא את אותו אחד שהתקפתי, ממש לא!!! אין לי שום דבר נגד אחד הכותבים כאן באופן אישי, כל הויכוח שלי היה עקרוני והתקיפות היתה הצורה להראות את הסלידה מהשיטה הזאת.
יחד עם זאת מי שנפגע מדבריי הנני מבקש את סליחתי.
ממני הפורש ממכם באהבה
נ.ב עוד אהיה כאן ימים מספר עד להתחברות.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2007 10:56 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2007 12:29 |
|
| |
גם כשאני פורש ממכם אני רוצה לבקש ממכם לזכור, גם אם הדיעה שלכם שונה ממני זכרו דבר אחד כולנו יהודים וחרדים, גם אם מישהו כאן לא סובל חרדים היושבים ללמוד עליו לזכור שזה העיקר והתכלית של החיים כל השאר זה רק שטויות, אנחנו עובדים כל יום ללחמנו כי אין לנו ברירה, כי אנחנו לא מסוגלים לשבת ללמוד, זה לא אומר שאנחנו שונאים עמלים בתורה, זה לא אומר שאנחנו החשובים ביהדות והם האנשים הפרזיטים, זה ס"ה אומר שאנחנו לא הצלחנו להוות נדבך להיות האדם השלם שהקב"ה רוצה, ואנחנו גם עושים את רוצונו של הקב"ה.
כולנו ללא יוצא מן הכלל משקיעים זמן גם כשקשה (אם אתה באמת עובד אז אולי תוכל להבין) גם אחרי יום עבודה שנגמר בלילה כשהאברך כבר רובץ מול המחשב "בחדר לימוד".
אז אל תספר על נסיון להסביר מה זה וכמה חשוב לימוד תורה.
יש לנו בעיה עם כאלו שרוצים להשתמש בתורה כקרדום לחפור בה.
כאלו שדואגים לעולם הבא של האחר ולעולם הזה שלהם במקום להיפך.
כאלו שכנראה לא יכולים להסתכל על נשותיהם אז מסתכלים על נשות חבריהם.
כאלו שיש להם זמן מיותר ובמקום לשבת ללמוד הם מחפשים "פרצות" בחומת היהדות.
והכל כמובן במסוה של אידישקייט מעוות.
ואם תשים לב בד"כ הם נראים משתויקקים ומפוזרים ולא פעם לצערינו (זה בכלל לא אנטישמיות אלא לצערי באמת) גם מקלחת היא לא חלק משגרת חייהם. וכשאתה רואה אותם אתה חושב, מה הרבנים כמו הרב אלישיב והרב גולדשטיין שכן נראים מסודרים ובכ"ז נקראים רבנים הם לא מספיק יהודים?
יהודי חייב ליהיות קנאי, מופרע ומגעיל? לדעתי לא!!!
לדעתי יהודי חייב לעבוד למחייתו!!! בעצם לא לדעתי אלא לדעת המשנה (באבות) הרמב"ם (סוף הלכות שמיטה ויובל), חובת הלבבות (שער הבטחון) ועוד גדולים ופוסקים,
אבל מי הם שיתווכחו עם אנשים מסוגך? מה הם מבינים בצניעות? מה הם מבינים בלימוד בכוילל? כנראה כלום.
וכך יצא שכולם בפורום הם טפילים לעולם התורה (חוץ ממתי שמבקשים תרומות באופן קבוע לכויללים ולישיבות שאז אנחנו יראים ושלמים)
בהצלחה
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2007 12:39 |
|
| |
"גם אם מישהו כאן לא סובל חרדים היושבים ללמוד עליו לזכור שזה העיקר והתכלית של החיים כל השאר זה רק שטויות, אנחנו עובדים כל יום ללחמנו כי אין לנו ברירה, כי אנחנו לא מסוגלים לשבת ללמוד, זה לא אומר שאנחנו שונאים עמלים בתורה, זה לא אומר שאנחנו החשובים ביהדות והם האנשים הפרזיטים, זה ס"ה אומר שאנחנו לא הצלחנו להוות נדבך להיות האדם השלם שהקב"ה רוצה, ואנחנו גם עושים את רוצונו של הקב"ה"
מקוה יקר,
כפי שאמר בלבעת אנחנו לא עובדים למיחייתנו כי אין לנו ברירה, אנחנו עובדים למיחייתנו כי כך ציווה אותנו ה', (אם אתה מעוניין אני אפנה אותך לאין ספור מקורות האומרות כך), אלא שלדידך מי שחושב כך אינו ירא ה', וזאת הבעיה שלך לא שלנו!
לעצם העניין איננו שונאים חרדים, אנחנו שונאים רשעים (משנאי ה' אשנא).
ותרשה לי לסיים בנימה אישית מקוה יקר, חזור בתשובה "כל עוד שהנר דולק ניתן לתקן...".
ידידך (אותך איפיינתי כטועה לא כרשע...) הוירטואלי,
machshavot
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2007 12:50 |
|
| |
בלבעת,

מקוה,
איך מעיזים לקרוא 'אינטרנט החרדי הכשר' אם אין בו הייד פארק וח"ח? צריך להיות דרך לסנן הפורומים הלא מתאימים. בכ"מ, בהצלחה! (וכשיהיה לך געגועים לפורום הזה, עדיין תוכל ליכנס לאינטרנט קפה לגלוש פה...)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2007 12:55 |
|
| |
אל תשכח להסתכל בכתובה לראות למה התחייבחת כשהתחתנת
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2007 12:57 |
|
| |
מקווה היקר...צר לי...עם מי אני אתכסח??? על מי אני אשפוך את זעמי...חחח
אני יאחל לך בהצלחה ידידי..ומידי פעם תקפוץ לביקור <הקוראסון עליי>
בהצלחה בשמי ובשם מנהלי הפורום
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2007 16:12 |
|
| |
מקווה
לא נראה לי שנתגעגע כיוון שאנו נתקלים באנשים החושבים כמוך במרכז המסחרי כל יום תוך כדי שהם מחפשים "הבייסלה פריצקעס" ( כדי להוכיח אותה. כמובן! והכל מתוך אהבת ישראל)
שא ברכה !!!
דרך אגב אם היצלחנו "להחזיר אותך בתשובה" (עובדה עברת לכשר) זה לא אומר שאתה תצליח "להחזיר אותנו בתשובה" אז תמסור לכל החברה מהמרכז "הוכח תוכיח את עמיתך" עד שיכך. וזה כבר הגיע. לידי כך אז תפסיקו
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2007 16:54 |
|
| |
ואם תשים לב בד"כ הם נראים משתויקקים ומפוזרים ולא פעם לצערינו (זה בכלל לא אנטישמיות אלא לצערי באמת) גם מקלחת היא לא חלק משגרת חייהם. וכשאתה רואה אותם אתה חושב, מה הרבנים כמו הרב אלישיב והרב גולדשטיין שכן נראים מסודרים ובכ"ז נקראים רבנים הם לא מספיק יהודים?
יהודי חייב ליהיות קנאי, מופרע ומגעיל? לדעתי לא!!!
לדעתי יהודי חייב לעבוד למחייתו!!! בעצם לא לדעתי אלא לדעת המשנה (באבות) הרמב"ם (סוף הלכות שמיטה ויובל), חובת הלבבות (שער הבטחון) ועוד גדולים ופוסקים,
אבל מי הם שיתווכחו עם אנשים מסוגך? מה הם מבינים בצניעות? מה הם מבינים בלימוד בכוילל? כנראה כלום.
וכך יצא שכולם בפורום הם טפילים לעולם התורה (חוץ ממתי שמבקשים תרומות באופן קבוע לכויללים ולישיבות שאז אנחנו יראים ושלמים)
כך כתב בלעבת,
בימים כתיקונם הייתי אומר אנטישמיות במיטבה, להציג את כל לומדי הכולל כאנשים מסריחים זהו טיפשות במקרה הטוב ואנטשמיות קשה במקרה הרע, מה תגיד על הגר"ח קנייבסקי למשל? לדעתך הוא מסריח?? מה תאמר על רבנים אחרים כהגר"מ שטרנבוך??? או הגר"ש אוירבך שליט"א??? תתעורר אתה חיי בתוך בועה ויש לך שיטות אנטישמיות במוצהר!!
בנוסף לזה שאתה אומר שחייבים לעבוד, נדמה לי שרק בעלי כיפות הסרוגות מסכימים איתך אבל מה נעשה שהציבור החרדי כולל כל הרבנים לא סוברים כמוך. אתה לא בכיוון!!!
מחשבות, שמחתי לדבר איתך ס"ה יום יומיים ולא הספקתי להכירך היה נעים, לפחות אתה מדבר עם הגיון!!
גרוייסע, אכנס מידי פעם כשאוכל.
סימפל, אתה צודק לכן אני עובד.
עטרס, סליחה אבל אין לי כל קשר איתך ומעולם לא היה לי כל קשר עמך, כך שאיני מבין את המקום לשמחתך. אני לא מחפש להחזיר אותך בתשובה כיון שאיני מכירך ומעולם לא דנתי איתך על משהו.
דרך אגב האינטרנט הכשר הוא דבר שרק עתה סיימו לסדר אותו מבחינת החברות.
ולברינגן היקר,
זה באמת געגוע, אם יש לי סיבה להכנס זה בשבילך רק בכדי להתווכח איתך קצת, היה שלום היה נעים במשך השנים האחרונות, עוד נאכל צ'ונט יחד בלי שתדע מי אני כמובן. אכנס מידי פעם בשבילך על אף שאתה במשך השנה שנתיים אחרונות כמעט לא נכנסת מספיק, אוייש איפה הימים בהם היה שמך מוזכר בעיתונים החילוניים של בית שמש, אם היית ער כאן אולי הייתי עוד מבקש לפתוח את האתר לאינטרנט הכשר.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2007 17:18 |
|
| |
מקווה היקר
ראשית צאתך לשלום ישר כח על ההחלטה האמיצה לעבור לאינטרנט כשר הלוואי וגם עלי תעבור רוח טהרה ואתנזר מכלי זה על אף שאני משתדל לעשות בו רק שימוש חיובי ולא חלילה ח"ו
לעצם העיניין מי שרואה את פרופיל ההודעות שלך הנפרסות למאות מבין שתחסר לנו באתר כי באמת יצגת דעות אוטנטיות וגם נלחמת בצורה הוגנת והגיונית [זכורני את מלחמתך העיקבית והממושכת על לפרישתו מהאתר נגד "חפץ בעילום" שניסה להיות סניגורו הגדול של דני וקנין רש העיר ותמיד דיברת לעיניין]
אגב שאלו כאן מה עם קידוש כמקובל ..... אכן אי שם בלישכתו של ראש העיר מר דניאל וקנין ערכו "קידושא רבא" עם קיגל,הרינג,טשונט,וגלהה , [רגל קרושה לרגל פרישתך] שם גם פרשו ממך באהבה רבה וסימנו הנה עוד "נודניק" שעף מהאתר הם בטוחים שכעת יהיה שקט ויכתבו רק שבחים על הראיס בפרט בשנה קריטית זו שנת המכירות [הבחירות]
אגב בקידוש השתתף ידיד נפשו של ראש העיר אהובו ברמ"ח אבריו ושס"ה גידיו ה"ה דוויד ויינרררררררר
וסתם זה לא נכתב אלה עם פרישתך אתה מקבל מענק פרישה בידיעה הבלעדית דלהלן:
אמש יום שני ח' טבת תשס"ח 17/12/07 דוד ויינר נסע לכנסת יחד עם דני וקנין ונפגשו אצל ח"כ ר' מאיר פרוש המטרה היתה ברורה ההצלחה לא האירה פנים לדני שיצא ללא חיוכים מהפגישה
מקווה מי כעת יביא לנו סקופים , ידיעות, פרשנות, מוסר, תוכחה ?
חבל על דאבדין ולא מתכתבין !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2007 20:49 |
|
| |
אם זה נכון שח"כ הרב מאיר פורוש קיבל את דני לפגישה אז
או שויינר מסביר לו שנים שדני וקנין הוא אחד מל"ו "צדיקים"
או שר' מאיר מנותק לגמרי ממה שקורה בבית שמש כי הוא ממשפחה ירושלמית
או שויינר חושב שהזיכרון של הציבור , הרבנים , והחכ"ים קצר מאוד וניתן להחליט לציבור להצביע לצבוע !
עושים מעשי זימרי ומבקשים שכר..................................
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2007 00:07 |
|
| |
ושוב מקוה כדרכו בקודש לוקח חלק משפט מוסיף עליו הנחה אישית וקובע לפיזה עובדות.
לא כתבתי על כל לומדי התורה וחוץ מזה לידיעתך גם ר' חיים קנייבסקי שאומנם לא נראה כמו אחד שמקפיד על האופנה האחרונה בטוחני שבגדיו נקיים ללא רבב ומקפיד להיראות בן אדם!!!
לעומת אותם שהזכרתי ושמותיהם ידועים שנראים כפרסומת לחירייה.
לגבי האם חייבים לעבוד או לא והאם זוהי דעתם של רבנים או של כיפות סרוגות, כתבתי שזו לא בדיוק דעתי אלא דעת גדולים ממני ואולי גם ממך (בלי לפגוע) אבל שוב אתה לוקח מה שמתאים לך ומנגח.
מזכיר את שני היהודים שהראשון יצא מבית הכנסת באשרי כשהחזן אמר "שומר ה' את כל אוהביו ואת כל הרשעים..." וחשב בליבו כמה גדול הקב"ה ששומר גם על הרשעים.
לעומתו חברו בדיוק נכנס ושמע "את כל אוהביו ואת כל הרשעים ישמיד" וחשב כמה הקב"ה קפדן ומשמיד גם צדיקים.
הכל תלוי אם הקשבת מהתחלה עד הסוף או ששמעת רק מה שרצית
|
|
| נשלח ב-19/12/2007 10:18 |
|
| |
מקווה היקר אני לא אוכל צו'נט ביום חול אז ככה שבטח לא נפגש שם וננגב ביחד את הרוטב אלא אם כן נפגש למנת בשר עסיסית +ניגוב חומוס.
לגבי העיתונות החילונית זה היה מצחיק חחחח אומנם פעם אחת כתבתי מאמר על סטלה וולטר אבל מעבר לזה לא רשמו את שמי מעולם ואני לא יודע מי אתה חושב שאני ...אבל שיהיה....( אולי זה הזמן להיפגש )
לגבי ויינר נו זה ברור הבחור חסר עמוד שידרה ,הבחור לא יודע בשביל מה הוא מתעורר כל בוקר (או שמה דני מעיר אותו )
אני לא מבין איזה טימטום זה להביא את דני למאיר פורוש כנגד הציבור ששלח אותו ומאס/הקיא מדני.
מכאן אני קורא לר' מאיר פורוש למצוא תחליף ראוי לויינר ולמצוא איש ציבור מפוקח /אחראי/יצירתי וכמה שיותר מהר ולא חסר כאלה .
אגב מישהו יודע מה קורה עם ר' משה אבוטבול וההתמודדות שלו???יצא הבהרה בנושא אבל זה הושתק משום מה ..(ואני חושב בקול רם שהוא יכול להיות תחליף מצויין לדני ואל תשכחו שר' מאיר פורוש מאוד מעריך את ר' משה ובטח שהוא יעדיף אותו על פני דני.)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2007 14:22 |
|
| |
ברינגן, אתה מכחיש את זה שאכלת איתי צ'ונט??? חבובצ'יק אתה אכלת גם אכלת, חבל שלא שמרתי את השאריות להוכחה שאתה אוכל צ'ונט גם ביום חול.
נוף, אני מודה לך על דבריך החמים, לגבי הסקופ שהבאת, את הדברים שהולך להיות פגישה כבר שמעתי לפני שבוע במקווה, ושם ידעו גם לומר שמאיר פרוש משתמש לנגח בדגל התורה ובש"ס בעקבות ההסכים בביתר שהיו או לא היו.
לגבי דני, צר לי אבל אני חושב שהעסק אבוד, דני וקנין ימשיך להיות ראש העיר עד שלא ישאר לנו כלום בעיר הזאת, אם חבר'ה כמו ויינר ופרוש = חפץ בעילום יחליטו לנו ויעשו על גבינו מה שהם חושבים אז דני צודק שהוא באופוריה.
דרך אגב דני ביקר במרכז המסחרי ברמת בית שמש בחנויות הרבים ועשה רושם שהוא חשב שקוראים לו ביבי והוא בא לשוק מחנה יהודה לשמוע את דעת הקהל, עזבו הוא סתם עוד בלון נפוח שכבר נמאס לדבר עליו.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2007 23:13 |
|
| |
לפחות בנושא הזה אני מסכים עמך בהחלט...
בהצלחה, ו...
לא נראה לי שאתגעגע.
|
|