|
|
| נשלח ב-24/12/2007 20:48 |
|
| |
אגב, אני חושבת שיש כאלה שהעובדה שהם עדיין רווקים לא מהווה "פצע" עבורם ויש כאלה שכן.
הגישה של הקבוצה הראשונה מצוינת אבל היות וקיימת קבוצה שניה צריך לשמור על רגישות כלשהי...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2007 22:37 |
|
| |
רוב הרווקים/ות הזקנים בררנים/ות. וזכותם להיות כאלה.
|
|
| נשלח ב-24/12/2007 23:47 |
|
| |
ליטאי, אני לא חושבת כמוך...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2007 00:01 |
|
| |
שקטה- תודה על האינפורמציה! את יכולה לפרט מה אגרון עדיפה על מרשם, והאם אפשר להוריד את התוכנה מהאינטרנט? לינק?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2007 00:39 |
|
| |
אני לא הצלחתי להוריד אותה מהאינטרנט אבל אולי זה אפשרי. אני קבלתי אותה ממישהי אבל עוד לא הספקתי לבדוק אותה ולכן את מה שאני יודעת עליה אני יודעת כי ספרו לי.
אני יודעת כללית שהיא נותנת יותר פרטים ואפשרויות מאשר המרשם אבל היות ובעצמי לא בדקתי אותה אני לא יודעת לפרט לך אילו אפשרויות. מצטערת.... 
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2007 00:46 |
|
| |
תודה! אברר אצל חברים.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2007 05:07 |
|
| |
אנרון יש בו אופציות חיפוש יותר נוחות, למרות שמי שיש לו שכל יכול להסתדר עם המרשם תושבים הבסיסי. אבל אני לא חושב שבנות יצליחו להתמודד עם הרישומון הישן, לכן עדיף להן אנרון.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2007 10:33 |
|
| |
ליטאי, אתמצת: אתה בטוח שאתה מחפש אשה? (זה אחרי עידון.)
(ואגב, זה 'אגרון' ולא 'אנרון'. אז קודם תתמודד אתה עם השם (הלא מסובך) של התוכנה, אח"כ תחליט אם בנות יכולות להתמודד עם התוכנה הפשוטה יותר והאופציות שהיא לא מציעה.)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2007 19:46 |
|
| |
ליטאי, אני בת ואני מתמודדת בהצלחה מרובה עם המרשם! חן חן על ההערכה לציבור הבנות....
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2007 20:59 |
|
| |
מיס טידי- אדיר D=.
חבל שלא נוכל לדבר עם הדייטים של ליטאי מעניין מה הן מספרות =)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2007 01:28 |
|
| |
ליטאי ממש לא דרכת על שום פצע אני כבר יותר מ 27 , אתה צודק שהגיע זמן להתחתן אבל יש אלוקים שמנהל את העולם, אולי תגיד לו את זה, מה דעתך?
ועל המשפט המטופש שכתבת אני מתה: רוב הרווקים/ות הזקנים בררנים/ות. וזכותם להיות כאלה.
בהחלט זכותם להיות בררנים והם צריכים להיות בררנים, אני כן בררנית, אבל מבטיחה לך שיש מבוגרים/ות ואני מכירה כאלה שמתים להתחתן ומוכנים להתחתן כמעט עם כל אחד אבל שוב אני חוזרת למשפט הראשון שלי פשוט אלוקים החליט אחרת
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2007 01:40 |
|
| |
מיס טדי, אז התבלבלתי עם אנרון. ביג דיל. אני מניח שלך אין אפילו שמץ מה אומר "אנרון".
שלא עשני אשה, אני עדיין לא בדייטים. מה שבטוח, הן לא יהיו דלו"ת (תרתי משמע) שמשום מה מגיבות בפורומים של חרדים.
פופקורן, בכל זאת , יש גבול לבררנות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2007 03:39 |
|
| |
ליטוואק.. מדאף זיץ לערנען..
שמעת פעם על המושג שנקרא מענעטשקייט??....
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2007 08:40 |
|
| |
אפשר תרגום לעברית? אני לא מבין גרמנית/ אידיש.
|
|
| נשלח ב-26/12/2007 11:12 |
|
| |
ליטאי, כמו שאני לא אומרת שבגלל שאתה התבלבלת בין אגרון לאנרון (שוב אתה עם הגאונות שלך, מחליט שאני לא יודעת מה זה) כל הבנים מתבלבלים- ככה, בבקשה, אל תחליט שהבנות לא יודעות להסתדר עם המרשם בגלל שאחותך אולי לא הצליחה (או מישהי אחרת ששמעת עליה, לא עקרוני).
ובקשר לבנות שלא מגיבות משום מה בפורום, שאתה חושב שתפגוש. לא כל מי שמגיבה בפורום ישר רצה לספר את זה לבחור שהיא פוגשת. וחוץ מזה, בנות שאיכותיות כי הן לא כותבות, מחפשות איכותיים כמותן שלא כותבים, אז איפה אתה ממוקם בסקאלה?
(מגיבה- בטוחה שאת בת? מתי פעם אחרונה בדקת? ויכול להיות שאת גאון ובגלל זה הצלחת עם המרשם? :)
|
|
|
|
|