בית פורומים שידוכי חרדים

הייתי הערב בפגישה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/12/2007 20:48 לינק ישיר 

אגב, אני חושבת שיש כאלה שהעובדה שהם עדיין רווקים לא מהווה "פצע" עבורם ויש כאלה שכן.
הגישה של הקבוצה הראשונה מצוינת אבל היות וקיימת קבוצה שניה צריך לשמור על רגישות כלשהי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2007 22:37 לינק ישיר 

רוב הרווקים/ות הזקנים בררנים/ות. וזכותם להיות כאלה.

~~ "אני המנגינה שלכם..." ~~

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2007 23:47 לינק ישיר 

ליטאי, אני לא חושבת כמוך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2007 00:01 לינק ישיר 

שקטה- תודה על האינפורמציה! את יכולה לפרט מה אגרון עדיפה על מרשם, והאם אפשר להוריד את התוכנה מהאינטרנט? לינק?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2007 00:39 לינק ישיר 

אני לא הצלחתי להוריד אותה מהאינטרנט אבל אולי זה אפשרי. אני קבלתי אותה ממישהי אבל עוד לא הספקתי לבדוק אותה ולכן את מה שאני יודעת עליה אני יודעת כי ספרו לי.
אני יודעת כללית שהיא נותנת יותר פרטים ואפשרויות מאשר המרשם אבל היות ובעצמי לא בדקתי אותה אני לא יודעת לפרט לך אילו אפשרויות. מצטערת....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2007 00:46 לינק ישיר 

תודה! אברר אצל חברים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2007 05:07 לינק ישיר 

אנרון יש בו אופציות חיפוש יותר נוחות, למרות שמי שיש לו שכל יכול להסתדר עם המרשם תושבים הבסיסי.  אבל אני לא חושב שבנות יצליחו להתמודד עם הרישומון הישן, לכן עדיף להן אנרון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2007 10:33 לינק ישיר 

ליטאי,
אתמצת:
אתה בטוח שאתה מחפש אשה?
(זה אחרי עידון.)

(ואגב, זה 'אגרון' ולא 'אנרון'. אז קודם תתמודד אתה עם השם (הלא מסובך) של התוכנה, אח"כ תחליט אם בנות יכולות להתמודד עם התוכנה הפשוטה יותר והאופציות שהיא לא מציעה.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2007 19:46 לינק ישיר 

ליטאי, אני בת ואני מתמודדת בהצלחה מרובה עם המרשם! חן חן על ההערכה לציבור הבנות....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2007 20:59 לינק ישיר 

מיס טידי- אדיר D=.
 חבל שלא נוכל לדבר עם הדייטים של ליטאי מעניין מה הן מספרות =)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/12/2007 01:28 לינק ישיר 

ליטאי ממש לא דרכת על שום פצע אני כבר יותר מ 27 , אתה צודק שהגיע זמן להתחתן אבל יש אלוקים שמנהל את העולם, אולי תגיד לו את זה, מה דעתך?
ועל המשפט המטופש שכתבת  אני מתה: רוב הרווקים/ות הזקנים בררנים/ות. וזכותם להיות כאלה.
בהחלט זכותם להיות בררנים והם צריכים להיות בררנים, אני כן בררנית, אבל מבטיחה לך שיש מבוגרים/ות ואני מכירה כאלה שמתים להתחתן ומוכנים להתחתן כמעט עם כל אחד אבל שוב אני חוזרת למשפט הראשון שלי פשוט אלוקים החליט אחרת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2007 01:40 לינק ישיר 

מיס טדי,
אז התבלבלתי עם אנרון. ביג דיל. אני מניח שלך אין אפילו שמץ מה אומר "אנרון".

שלא עשני אשה,
אני עדיין לא בדייטים. מה שבטוח, הן לא יהיו דלו"ת (תרתי משמע) שמשום מה מגיבות בפורומים של חרדים.

פופקורן,
בכל זאת , יש גבול לבררנות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2007 03:39 לינק ישיר 

ליטוואק.. מדאף זיץ לערנען..

שמעת פעם על המושג שנקרא מענעטשקייט??....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2007 08:40 לינק ישיר 

אפשר תרגום לעברית?
אני לא מבין גרמנית/ אידיש.

~~ "אני המנגינה שלכם..." ~~

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2007 11:12 לינק ישיר 

ליטאי,
כמו שאני לא אומרת שבגלל שאתה התבלבלת בין אגרון לאנרון (שוב אתה עם הגאונות שלך, מחליט שאני לא יודעת מה זה) כל הבנים מתבלבלים- ככה, בבקשה, אל תחליט שהבנות לא יודעות להסתדר עם המרשם בגלל שאחותך אולי לא הצליחה (או מישהי אחרת ששמעת עליה, לא עקרוני).

ובקשר לבנות שלא מגיבות משום מה בפורום, שאתה חושב שתפגוש.
לא כל מי שמגיבה בפורום ישר רצה לספר את זה לבחור שהיא פוגשת.
וחוץ מזה, בנות שאיכותיות כי הן לא כותבות, מחפשות איכותיים כמותן שלא כותבים, אז איפה אתה ממוקם בסקאלה?

(מגיבה-
בטוחה שאת בת? מתי פעם אחרונה בדקת? ויכול להיות שאת גאון ובגלל זה הצלחת עם המרשם?  :)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הייתי הערב בפגישה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.