בית פורומים שידוכי חרדים

הסרחון, הצבע, הכסף... לא רוצות מעשן! (כתבה)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/12/2007 11:24 לינק ישיר 

ליטאי ואחת, ברור שלא ראיתם הכל נעשה בסתר. כמה בחורות ששותות אלכוהול אתם מכירים? אני בטוחה שזה אחוז אפסי לעומת גברים. וזה רק בגלל שאוי לבחורה שיראו אותה שותה או מעשנת לעומת גבר שאצלו זה דבר נורמטיבי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/12/2007 11:38 לינק ישיר 

זה ברור, חלק גדול מהסטריאוטיפים על נשים מונע מהם הרבה דברים. ראיתי מחקר שכותב שאחוזי האלכאוליזים אצל הגברים הוא גבוה ביחס לנשים. לעומת זאת אחוזי הדיכאון גבוהים אצל הנשים לעומת הגברים. מניתוח המחקר עולה כי המניע לשתי הפעולות אצל גברים שתיה ואצל נשים דיכאון מגיע מאותו מקום : מצוקה הנובעת מהלחצים האדירים שהתרבות המודרנית מפעילה על האנשים. קרי, כסף, אהבה, קרירה (מעמד חברתי), התמודדת עם פיתויים וכו'.
הסיבה שלגברים סולחים יותר נעוצה בעובדה שנשים הם בעלת סטטוס חברתי נמוך ביחס לגברים. זה נכון לגבי כל חברה שבה קימים אנשים בעלי סטטוס נמוך שהם כמובן פחות נסלחים ע"י בעלי הסטטוב הגבוה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2007 12:15 לינק ישיר 

שמחה,
בתוככי אני יושב, יש הרבה תועבות שאת יכולה לומר שמצוי אצל חרדיות, אבל עישון ואלכוהול לא. מלבד אצל ערסיות אולי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2007 13:53 לינק ישיר 

ליטאי, אולי לא שמעת, אבל לפני שנה נתפסה קבוצת בנות מסמינר

וולף שהיתה מעשנת בקביעות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2007 14:38 לינק ישיר 

רח"ל.. אוי ווי מה היה לנו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2007 21:35 לינק ישיר 

אין שום הוכחה ישירה שעישון מזיק.

כל ההוכחות לנזקי העישון הינן סטיסטיות ע"פ תורת ההסתברות.

ולכן הדבר תלוי בכמות עישון הסיגריות ליום.

ובתיפקוד מערכת החיסון של כל בנאדם.

ואליבא לשיטתי; אדם שמעשן קמעה רק מחזק את מערכת החיסון,
 מפני זיהום האויר, ע"י יצירת נוגדנים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2007 21:38 לינק ישיר 

יהודי. אני מקווה שאתה לא מדבר ברצינות.
 אין אדם אחד שמעשן סיגריה פעם בחודש כדי לחזק את הנוגדנים שלו. זו לא תרופה. וזה לא מחזק כלום חוץ מתאים סרטניים ואפר בריאות.
אל תהיה מגוחך. סיגריות זה הורג. מה אתה עו"ד של חברות הטבק או מה? או שאתה מעשן בעצמך..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/12/2007 20:14 לינק ישיר 

לא מתווכח עם דמגוגים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2007 21:43 לינק ישיר 

נכון.. אחת מסימנר צודקת.. עישון מפריע גם לסביבה.. ולפעמים לא נעים לאמר שלא לעשן..
הכתבה בכלליות צודקת רוב ככל הבנות לא רוצות מעשנים
ועוד דבר... ישנן בנות חרדיות שמעשנות אולי.. אבל אין מה להשוות לעישון אצת בנים.. אצת בנות זה לעיתים נדירות מאד מאד מאד...
לא תראו אף בחורה עומדת בתחנת אוטובוס ומעשנת.. (חוץ מאולי ברסלביות חוזרות בתשובה.. אבל הם כבר נשואות וסלחו לי זה נראה מוזר...)
אני אגב לא עשנתי בחיים אפילו אחת.. 
ומי שמעשן (גם בחור) זה מראה קצת על האופי שלו .. שהוא  היה נסחף,תינוקי.. אפילו אם זה היה בגיל 16.. עובדה שיש כאלו שלא התחילו עם זה..
וואו.. חפרתי :/ 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2007 23:55 לינק ישיר 
כולכם טועים

א. זה ממש לא נכון בתור בחור שמעשן א. לא כולם גאוותנים ואני ממש לא מסכים עם השדכנית הזאת נכון שנפלו לי כמה שידכוים לעל סיגריות אבל מה זה קשור אחת שלא רוצה לא צריך אבל מכאן ועד להשמיץ זהממש לא פייר .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2007 01:07 לינק ישיר 

"סטטיסטית בחורים טובים לא מעשנים"-נכון,כי הרי אספת מידע,בחרת מדגם,בדקת,ערכת,הגדרת משתנים והסקת שסטטיסטית בחורים טובים לא מעשנים.

כל אחד והאילוז שלו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2007 01:17 לינק ישיר 

יהודי- תשובה ממש לעניין. =/

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/12/2007 13:38 לינק ישיר 

תחליפו נושא
סיגריות זה מגעיל אותי- לדבר על זה משעמם אותי-והתוצאות של זה דוחות אותי- אז יאללה לא תשנו את העולם, תתקדמו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2008 22:53 לינק ישיר 

mishehi18 כתב:

ומי שמעשן (גם בחור) זה מראה קצת על האופי שלו .. שהוא  היה נסחף,תינוקי.. אפילו אם זה היה בגיל 16.. עובדה שיש כאלו שלא התחילו עם זה..
וואו.. חפרתי :/ 

מה רע להיות תינוקי בגיל חמששרה? מה את עשית באותו גיל? גם ציחקקת עם חברותיך וגם עשית שטויות שאחרות לא עשו! ואת לא פחות טובה בגין מעשי טפשות בגיל נערותך.

אם נתחיל לשפוט כל אדם ע"פ ילדותו אנחנו מקטרגים סתם. צריך לבדוק את ההווה ואת הכיוון לעתיד, אבל להכניס את לשידוכים את תקופת הילדות והנערות העליזים ונטולי המחשבה? עד היכן הידרדרנו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2008 23:06 לינק ישיר 

אני מצטערת מאוד גבר- יש כאלה שלמרות עליזותם לא היו נטולי מחשבה.
כאלו בדיוק אנחנו מחפשות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הסרחון, הצבע, הכסף... לא רוצות מעשן! (כתבה)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.