|
|
| נשלח ב-29/12/2007 20:58 |
|
| |
הכי כיף לשמוע אותו בתוכנית מקבלים שבת ברשת מורשת..
|
|
| נשלח ב-29/12/2007 22:07 |
|
| |
אין לאפחד משהו נגדו, רק התכוונתי שלא תשים אותו בשורה אחת עם הרב שלום כהן או הרב בעדני, עדיין מדובר במשהו שונה עם כל הכבוד ויש כבוד עד בא משיח בן יוסף.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2007 23:01 |
|
| |
עדס
אם כל הכבוד אני שם אותו יותר מהם ביחס לגילו הצעיר . כבודם במקומם מונח.
הגאון הרב מוצפי אינו מצטנף בישיבה אלא יוצא ומרביץ תורה לאלפים ורבבות בכל מקום ובכל זמן .
חשבון פשוט שלי מגלה שהוא הרב בין היחידים כיום שמוסר את מספר השעורים הגדול ביותר ומגיע למספר הצופים המאזינים והמשתתפים הגדול ביותר אפילו יותר ממרן הי"ו .
אילו הגאון היה מיוחצן כפי אחרים באותה עיתונות אז אולי הרושם היה אחרת ,אבל ב"ה רבים וטובים היום יודעים להעריך להוקיר ולמדוד כראוי את תורתו ללא כל מורא ופחד מהאמת .
אין רובד אחד ביהדות שהרב נשאל ואינו יודע להשיב .
תעיין בשו"ת מבשרת ציון , תעיין בשיבת ציון שני כרכים , תאזין לתשובות של הרב ברדיו בשידור חי ואז תוכל אולי למדוד את גדולתו הן בנגלה והן בנסתר .
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2007 23:19 |
|
| |
שידור
אולי תסדר לר בן ציון מוצפי איזה שעה שהוא יתן הרצאה ברדיו קול חי
|
|
| נשלח ב-29/12/2007 23:24 |
|
| |
שידור, לגבי הרייטינג יתכן בהחלט שאתה צודק [ובאמתחתי ממצאים חסויים שעלולים עוד להשמין אותך]
אך אומנם לא ידעתי שיש לרב גם תשובות בהלכה, מכל מקום כבודו ההלכתי והתורני אינו נמדד לפי מספר ההרצאות, שאם כן הרי עמנואל תהילה הספיק יותר, לא? ספרים? ואגב גם חיים ולדר עשה יותר
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2007 23:34 |
|
| |
ניוטרל יכולתי לשדר שעות ודווקא לאחר הפקת התוכנוית האחרונות שלנו עימו דיברנו על כך . יש סיבות אחרות ולא העת לחשוף אותם . יותר מדי מורכב .
חשבת שעם ראש יצירתי כמו שיש לי אתן לעניין לברוח ? :-)
עדס
אני בטוח שאתה לא מכיר את הרב שנים רבות . אם יכולת לשמוע את הגאונים הרב בן ציון אבא שאול והב יהודה צדקה ע"ה בימי חייהם את דעתם היית מבין על מי אני מדבר .
בוודאי שכמות שידורים אינה נמדדת אבל בתוך עמי אנכי יושבת ועולם התורה אינו זר לי ואני עד לשיחות והשאלות המופנות לגאון הרב מוצפי בשנים האחרונות .
יש דברים שלעת עתה אני לא יכול לחשוף בגלל שהתחייבתי לא לעשות זאת אבל אני מוכן שתשמור את האשכול הזה לעוד כמה שנים ואולי אז תבין את המעט שכתבתי כך .
(דברים שאמר לי אחד מהאנשים היחידים בדור אשר עזר לי רבות להביא את הגאון אלינו לשידור ) .
כבודו ההלכתי והתורני מעורך מאוד אצל כולם . (למרות שהרב מטבעו עני מאוד ודברים רבים אצלו בעבודת ה" נסתרים אבל בכל זאת לא ניתן לא להתפעל משיחותי בכל הנושאים ובכל הזדמנות ).
שבוע טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2007 23:39 |
|
| |
אגב, עוד שאלה, זמיר כהן קבל לאחרונה 8 שעות בכבלים, למה לא תסדר שם לרב מוצפי חלק נכבד?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2007 23:52 |
|
| |
תשאל את אשתי היא המתחרה שלי :-)
אין לי בעיה לקבל כל זמן באותו ערוץ 98 הבעיה העיקרית זה המימון היקר להפקת כל תוכנית . אנחנו היחידים המישמים טכנולגיה של אולפנים וירטואלים המצריכה עבודה וזמן יקר פי 4 בממוצע מכל תוכנית אחרת .
דבר נוסף אין לנו מימון משום גורם ולא מתורמים כאלו ואחרים והנטל היקר בכל השנים הללו נעשתה על ידי בני משפחתי היקרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2007 23:57 |
|
| |
או קיי, לזמיר יש מימון, אז אם כבוד התורה יקר בעיניך שלח את הרב מוצפי לשדר שם, מה דעתך?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2007 00:12 |
|
| |
כבודו מתכוון לערוץ החדש שלהם א.ג.נ עדס ?
מה רע כיום ב 4 משבצות שידור ארציות בערוץ הקיים ?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2007 00:16 |
|
| |
שם מדובר על יותר, לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2007 00:32 |
|
| |
בשנת 2003 קיבלתי רישיון לערוץ כזה . לצערנו אין מקום לערוץ כזה מסיבות רבות .
לעניות דעתנו צריך להפיק מספר נמוך של תוכניות בעלות השקעה גדול ולא מספר גדול של תוכניות בעלות השקעה נמוך.
הפורמט של הרצאות -קהל זה כבר לא כ"כ רלוונטי כיום . זה לא מבנה טלויזיוני שהצופה מחפש .
אתם מוזמנים אלי לסטודיו שם אוכל להרחיב יותר .
שבוע טוב
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2007 01:36 |
|
| |
זמיר נדמה לי לא מצלם רק הרצאות, גם הוא מפיק תוכניות ערוכות, כמו שהוא מיטיב לעשות בספריו
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2007 20:06 |
|
| |
הגרב"צ מוצפי הוא א' מגאוני וגדולי הדור, הוא מכניס את רוב הרבנים הספרדים וכ"ש את האשכנזים בכיס הקטן
הוא לא צריך את יום ליום והם לא צריכים אותו
כמו"כ קקורא קבוע אני יכול להעיד שהוא כן הוזכר שם בעבר
|
|
|
|
|