|
|
| נשלח ב-28/12/2007 01:45 |
|
| |
| חמדת_0 כתב: |  | בחתונות של חרדים פחות שמח??? איזה מצחיקות אתן...
הייתן פעם בחתונה של ירושלמים באמת?? הדבר הכי שמח שיש, ובלי ריקודים מגוחכים של החברים מהישיבה של החתן. הייתי הרבה בחתונות ד"ליות ועשו נא טובה חבירות- אנשים לא התבגרו מאז ימי בני עקיבא שלהם. מה ההטפשה הזאת אמורה להיות?
מרגישים ממש "מגניבים" (במלעיל) כשקופצים כמו לא יודעת מה....
והחברות בצד "איזה יופי! איה מגניב".... זה ממש עצוב, תסלחו לי...
ובקשר ללבוש הבנות- יש הגזמה לשני הצדדים אצל שני הציבורים, אבל הציבור שלובש שפיצים מזעזעים בכל זאת עדיף מסמרטוטים :( סליחה.
ובקשר לאראלסגל. אנשים פה הם כבר בגיל של שידוכים. משמע עברנו את כיתה ה'
|
|
וואו. תשתי כוס מים ותרגעי. אני לא הייתי פעם בחתונה של ירושלמים באמת. אולי החתונות שם הכי שמחות. סה"כ אני ועשני התקשקשנו קצת.. (והרסנו לאראל סגל את האשכול- סליחה) כל אחד ומה שהוא אוהב, יש שאוהבים חתונות מטופחות, ומכובדות. ויש שאוהבים חתונות פשוטות וטבעיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2007 03:24 |
|
| |
שניה.. בחתונה הבאה נחפש ככה...
מה שכן הייתי בטוחה שתכתבו על הקטע המטומטם הזה שהאמא של הבחור באה לראות את הבחורה המוצעת באמצע של חתונה ולא מפסיקה מהלביט בה...
בקשר לבננות שדברו על החתונות-יש משהו.. אולי פשוט בחתונה של ד"ל יש משהו יותר משוחרר.. אצלנו יש את "המכובדות" וההיא שמסתכלת.. אז אולי זו הסיבה... (סתם צוחקת... )
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2007 13:14 |
|
| |
(חח משוחרר לגמרי- זה נותן אפשרות לבטא את כל השמחה=)
בקשר לרעיונות אהבתי את העניין עם השעונים זה חמוד לאללא. אבל מי שעשה את זה בטח ממש אמיץ ולא אכפת לו מה יחשבו. חוצניק או משהוא.
אבל מעניין אם באמת מישהוא ניגש לבחורה... זה מביך. וכ"נל מביכות כל האפשרויות האחרות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2007 18:52 |
|
| |
חבל, אני כנראה אמשיך להשתעמם בחתונות...
[לגבי "שולחן לשמונה" - זו לא המצאה שלי אלא של אמריקאים - http://www.tableforeight.com - זה כמובן לא מתאים לכולם]
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2007 15:01 |
|
| |
גרב,אני לא נגד חתונות שמחות, אני נגד ההטפשה שהולכת ומתפשטת בציבורים שלמים.
אני האחרונה שאוהב חתונות של הצגת בגדים, ואין לי בעיה שבנות ישמחו וירקדו, זאת מצווה.
אבל הקטע הזה של הריקודים של הישיבות....רק זה... גורם לי פריחה מסוימת.... כל אחד וטעמו.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2007 17:56 |
|
| |
ככה הבנות יוכלו ליראות מי מהבחורים מעשן ויורידו...
|
|
| נשלח ב-31/12/2007 00:32 |
|
| |
בחתונות של חרדים שמח לגמרי. בקשר לריקוד של חברים של החתן אצל אחינו הדלי"ם - דעתנו על מנהגיהם ידועה וברורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2007 08:55 |
|
| |
אוח ליטאי.. בטח אתה אפילו לא רוקד %) עומד עם איזה קוקטיל ומרכל מהצד;)
הייתי מזמינה אותך לחתונה השבוע רק בשביל שתראה. בטח לא השתתפת באחת כזו..
והריקוד של בחורי הישיבהמושקע וזה ממש כיף לראות. והכי חשוב- משמח את החתן והכלה.
(אתה יודע יש מצווה כזו ויש לזה אפילו ברכה מיוחדת לזכות לשמח ..)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2007 09:37 |
|
| |
גם לבחורי ישיבה חרדים יש ריקוד מאוד יפה ! לא ראיתם אף פעם ?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2007 10:40 |
|
| |
20sweet
איזה סגנון ריקודים את מתכוונת?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2007 11:01 |
|
| |
יש להם ריקוד מגניב ,בשורות ,קשה להסביר ,יש כזה ריקוד לבחורות הדתיות ....
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2007 13:51 |
|
| |
עשני, לא מגישים קוקטיילים בארמונות וולף/ היכלי מלכות וכיו"ב.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2007 21:57 |
|
| |
חח אהבתי את התגובה של ליטאי...צודק אגב.
האמת שבחתונות הגברים רוקדים יותר מעניין, אם שמתן לב (הנשים לא הגברים) אצל הבנות שיגעון לרקוד, כל רגע קבוצה אחרת של בנות פותחות מעגל או ריקוד אחר...
אצל הגברים זה שונה!
נקודה לזכותכם!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2007 22:22 |
|
| |
גם אצל הבנים לפעמים פותחים כל שניה מעגלים. זה תלוי בהרכב של החתונה. ככל שיש יותר בחורים או אנשים מבוגרים, המעגל יותר מזדחל, ואז נפתח עוד מעגל בפנים, עד שהוא נהיה איטי וחוזר חלילה... ככל שיש פחות בחורים, וכלל שהם יותר מכירים ומגובשים, לא ייפתח כמעט שוב עוד מעגל בפנים. בשביל מה<?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2007 22:28 |
|
| |
אצל הבנות זה היסטריה, פותחים מעגל, סופרים כמה שניות וכמה בנות באות במלוא המרץ ופותחות עוד מעגל... וחוזר חלילה!
אצל הבנים יותר הולך הריקודים של השורות לא?
או שעושים מעגל אחד גדול, כמו ילדים טובים...
|
|
|
|
|