בית פורומים שידוכי חרדים

טיפים לבחורות בפגישות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/12/2007 07:13 לינק ישיר 

חמש_דקות: צודק בהחלט, אכן ה"טיפים" שלו משקפים את טעמו והשקפתו האישית בלבד. היה עליו לכתוב בפירוש "טיפים לבחורות בפגישות עם יהונתן" ואז הכל היה בסדר.

תוקן על ידי אראלסגל ב- 28/12/2007 7:45:59

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/12/2007 13:32 לינק ישיר 

זה מצחיק איך 5 דק מתעורר לחיים כשצריך לגאול אותנו משקריהם של אחרים (חרדית מבחוץ היא גבר מבפנים וכ"ו) אתה מוזמן להגיב גם לא רק לשקרים.
(לקח לך 5 דק לכתוב את כל האורך הזה?! אתה ממש מטעה אותנו אני מוחה בתוקף! שקרים ידיידיי! =)
בכל אופן יהונתן הזה בחור טיפש לחלוטין ומשוויץ בזה זה מעורר גיחוך בכל כתיבה שלו מחדש.
אנחנו הבנות מעוניינות במישהוא שיתעניין בנו ויוכל להקשיב למשהוא שהוא לא כדורגל או רבני ישיבות. אנחנו רוצות איש שיחה ש-י-ה-נ-ה באמת לשבת איתנו בסלון עם שוקו ולדבר על הכל עד השעות הקטנות של הלילה ושגם בגיל 70 נהיה מהזוגות של הקשישים שעוברים ברחוב ורואים שהם עדיין אוהבים ווא"א לראות ולא להגיד: "איזה חמודים!"
רוצות בחור שגם כשנהיה חולות לא נצטרך לקום ולהתאפר ויאהב אותנו ויפנק אותנו  גם אם לא נשנה תיספורת כל חודש.
רוצות בחור שלא יצפה שנהיה חסרות דעה ונסכים למה שיאמר כאילו זה קדוש אלא יעריך את הדעה שלנו ולא יתייחס אלינו כאל בובות ברבי.
וכן- מישהוא שבאמת יוכל לשבת ולצחוק איתנו עד דמעות על מעללינו כשהיינו צעירות חסרות אחריות עם חברות בסמינר!
 אנחנו מ-מש לא מעוניינות בגבר שמה שאכפת לו זה האושר האישי שלו ושלא יכול להקשיב לדברים של אחרים בלי להשתעמם. שישמור את הטיפים שלו לעצמו. או שלפחות לא יכריז בחוצות ישראל עד כמה הוא אנוכי ומשעמם..
ואני לא חיה בסרט. רוב הגברים הם באמת מה שהזכרתי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/12/2007 13:48 לינק ישיר 

ממש מרגש האופטימיות שלך, ועל זה נאמר לו יהי
אפשר לומר שאת רומנטיקנית חסרת תקנה :-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2007 14:51 לינק ישיר 

עשני כרצונו  ..
את מקצינה לגמרי  ......  
כל בחור מחפש בחורה שהוא יאהב את המראה החיצוני שלה , ושתהיה שותפה לשאיפות שלנו (בעיקר אם את מחפשת גבר שיהיה גדול בתורה ובעבודת ה' ולא סתם אחד שישב ויצחק איתך עד דמעות על  השטויות שעשית בגיל 15 עם חברות  שלך , אני אישית לא מכיר בחורים שזה באמת מעניין אותם)  ושכן , היא תבין גם בנושאים של גברים  .. זה לא אומר שנדבר איתה רק על הנושאים האלו כמובן  ..
בקיצור את לא הגבת לגופו של עניין , סתם התקפה מוקצנת חסרת טעם   ..
אני אישית מסכים איתו כמעט בכל דבר ובכל זאת זה לא סותר חיי זוגיות טובים ומלאי תוכן  .. 
מה הפריע לך ?  שאשה צריכה להיות יפה ומושכת ? שאשה צריכה לעניין את הגבר ולא סתם לשעמם אותו ? שאשה צריכה להיות שותפה של הגבר  ? 
אני מרגיש פה משהו אישי  נגד יהונתן הזה  וחבל שזה גורם לך להוכיח בעיות ב"הבנת הנקרא"  ..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2007 15:33 לינק ישיר 

מוטי אני לא מכירה את יהונתן ואין לי שום דבר נגדו אבל מה שעולה מכל ההודעות שלו זו טיפשות.
חס"ו אני חושבת שחייב שהאישה תהיה מושכת ותתמוך בבעלה אבל זה צריך להיות גם הפוך.
ומוטי- העצות שלו הם לא סתם עצות- זה מראה על האופי שלו. תקרא אותם שוב. ותחשוב- איזה מין בנאדם עומד מאחורי הדברים האלו? אדם אכפתי? אדם מעניין? אדם "אוהב"? מה הוא מנסה ב-א-מ-ת להגיד. הוא אומר פה אמירה מאוד ברורה. 
תענה לי אתה.
ולא, בנות לא מעונינות בבחורים כאלה. אני בטוחה שכולן כאן יסכימו אותי.
וכן אני מכירה גברים כאלה.
למען האמת אני לא מכירה גברים רבים שהן לא כאלה. ואני יודעת שיש.
(אני חייבת להתארגן לשבת אבל תזכיר לי לספר לך על אישה שהתאבדה בגלל בעל "עילוי".)
שבת שלום לכולם!
וברכת אברהם- אני אולי רומנטיקנית אבל יש גם גברים כאלו=) והדברים שאמרתי לא מנותקים מהמציאות ויכויחו הבנות שמצאו להן גברים כאלו.

תוקן על ידי עשניכרצונו ב- 28/12/2007 15:36:44

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/12/2007 16:00 לינק ישיר 

ואגב אני רואה כאן זלזול עצום באינטלגציה של חברי הפורום.
ניק אחד מביא בכל מיני מקומות קטעים מבלוג X (עיינו בהודעות האחרונות) , ורוצה שיחשבו שהוא לא בעל הבלוג.
אנחנו לא עד כדי כך טיפשים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2007 19:10 לינק ישיר 

אם לו מותר, אז גם לי מותר -

טיפים לבחורות בפגישות עם אראל
1. אל תכעסי.
2. אל תעשני.
3. "שקר החן והבל היופי" - אל תטרחי להתלבש יפה ולהתאפר (אלא אם כן את נהנית מזה).
4. אם את מאחרת ביותר מרבע שעה - תודיעי לי, שאני לא אדאג.
5. נצלי את הפגישה לשאול על כל נושא שחשוב לך כדי להחליט אם אנחנו מתאימים, כי אני תמיד אחליט שכן, אני לא בררן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2007 19:13 לינק ישיר 

[עכשיו שמתי לב שיש כבר אשכול בשם זהה עם תוכן זהה - נראה שמי שפתח את האשכול השני לא למד גמרא - אחרת הוא היה יודע שלכל כפילות צריך סיבה טובה במיוחד...]

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2007 21:26 לינק ישיר 

אראל,
הרגע הצצתי בפרופיל שלך (מסקרנות) והבנתי שאתה בן 32, בעל מוח, ועדיין רווק.
כשראיתי את הטיפים שלך, אני חושב שהבנתי למה.
אתה נחמד מידי.
המין הנשי מחבבת אנשים כמוך בתור מחליף פנצ'ר לעת מצוא, או בתור שכן חביב.
אתה צריך תדמית פחות נחמדה, למרות שאתה נחמד.
אני יודע שאני לא אמור להמליץ לאנשים, ושהדעה שלי לא מעניינת אף אחד, אבל אוליבכל זאת אולי אני צודק, ואל תהי עצת הדיוט קלה בעיניך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2007 22:08 לינק ישיר 

אראל סגל- איזה מין בחורה התחילה לכעוס עליך בפגישה?! ולעשן?! ובנות שלא נהנות מלהתלבש ולהתאפשר פשוט לא עושות את זה אז ההערה מיותרת. בנות שמאחרות ביותר מ5 ד"ק זה ממש מעצבן. כדי למנוע זאת קח אותה מהבית=)  ואתה חמוד אבל אני בטוחה שלא היית מסכים לכל דייט אל תגזים.)

ומוטי- כתבת"ושתהיה שותפה לשאיפות שלנו (בעיקר אם את מחפשת גבר שיהיה גדול בתורה ובעבודת ה' ולא סתם אחד שישב ויצחק איתך עד דמעות על  השטויות שעשית בגיל 15 עם חברות  שלך ..."

אז אלף כל אני לא מחפשת רב שיהיה עסוק 24/7. לא כי זה רע פשוט כי לי זה לא מתאים. ולהגיד לך משהוא? לרוב הבנות זה לא מתאים. זה שזה "נשמע טוב" בעל רב זה לא אומר שכולן יכולות להתמודד עם זה ומה שזה כולל.
לפני כמה שנים היתה איזה בחורה מאמריקה עשירה מאוד ויפה מאוד שאבא שלה רצה לשדך לה את החתן הטוב ביותר. הוא מצא אחד- בחור ישיבה צדיק- העילוי של אחת הישיבות הנחשבות- ששון ושמחה- הזוג התחתן היתה להם דירה גדולה במקום טוב וכסף לכל החיים. הייתה בעייה אחת- הבעל היה כ"כ צדיק ולמדן שהוא היה כל היום יושב בכולל- וכשחזר- היה יושב בבית ללמוד תורה, לבד, עם חברותות , וכ"ו. לא היה מש מן הספר לרגע, כשהיה גומר ללמוד היה הולך לישון.. כך עברו להם שנתיים- הבעל הצדיק המהולל מתעלה בתורה ואשתו נמקה לה בבית- מטפלת בתינוקת הקטנה שלהם, נובלת מיום ליום, בעלה לא מתייחס אליה, לא מתעניין, לא מדבר מעבר לדברים הנחוצים, היא דיברה עם הוריה שהיא מרגישה נורא כך אבל הם התעלמו והטיפו לה "איך את יכולה לההגיד כאלה דברים כל אישה היתה חולמת לכזה עילוי את צריכה להיות מאושרת שזכית"..וכ"ו וכ"ו..
כעבור 3 שנים מיום החתונה- האישה קפצה עם הילדה הקטנה שלהם בת השנתיים ממגדל שלום.
לכן מוטי יקר- הסיפור הזה הוא קיצוני- אבל אני בטוחה שהוא מבטא רגשות רבות של נשים שבעליהם עסוקים בעניניהם כל היום ואין להם לא כוח לא עניין או רצון להתעניין בהם, אם משום שהם עסוקים בעולה של תורה או סתם משתעממים משיחות נשים .
 לכן.. גברים כמו יהונתן מעוררים בי חלחלה. וזה שאתה מסכים איתו- עוד יותר.
זה לא נכון שרוב הגברים כאלה. הם לא!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2007 22:14 לינק ישיר 

שמענו כבר ממך על האשה שהתאבדה בזמנו. את לא צריכה להזכיר אותה כל הודעה שלישית.
ואי אפשר להביא מקרה כזה לדוגמא, בלי לבדוק אותו לעומק.מי אמר לך שזה מה שהיה שם? אסור לדון על המתים. מצד שני, אפשר להביא את זה דוגמא פעם אחת. הבאת את זה כבר, הבנו.
אם את רוצה להכניס את ההשקפות של נעמי רגן מהדלת האחורית לפורום של שידוכי "חרדים" , אנחנו נעמוד בפרץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2007 22:16 לינק ישיר 

אדוני הליטאי רם המעלה, התוכל להזכיר לי היכן אמרתי זאת בעבר??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2007 22:44 לינק ישיר 

ליטאי: תודה על העצה, זה אכן אחד החסרונות שלי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2007 23:26 לינק ישיר 

עשניכרצונו: מכיוון שאני לא נוהג אלא נוסע בתחבורה ציבורית, התרגלתי להחזיק תמיד ספר/עיתון/אשכול מודפס, כך שאני לא מתעצבן כשמאחרים, רק דואג.

תוקן על ידי אראלסגל ב- 29/12/2007 23:30:45

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2007 23:29 לינק ישיר 

אני לא יודעת מה אתך אבל אני לא מתעסקת עם אנשים מאחרים.
אני לא יודעת מה גבול הנחמדות שלך אבל ליטאי מקשקש. בחורות לא אוהבות בנים לא אכפתיים ולא נחמדים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > טיפים לבחורות בפגישות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext