היום יום חמישי , היום שבו אני נמצא באוניברסיטה הפתוחה .. למרות שלא היה לי כ"כ כוח לצאת מהישיבה בקור הזה (אין חובה להשתתף בקורסים שיש בהם הנחיה מוגברת) החלטתי להתגבר והכל בשביל הבלוג הזה , היה חשוב לי לפגוש את הבחורה ההיא שספרה לי שהיא חוזרת בשאלה ולברר אצלה כמה פרטים . פשוט קבלתי יותר מידי תגובות , שהסיפור הזה לא היה ולא נברא ושיש בו הרבה חורים ...
הגעתי קצת באיחור , כשנכנסתי לכיתה המרצה כבר עסק בניתוח התנהגויות על בסיס התניה רספונדנטית (סליחה למי שלא מבין) , אני ששונא שכל המבטים מופנים אליי , התקדמתי במהירות והתיישבתי בקצה הכיתה ..
היא ישבה כרגיל קרוב למורה , היא אגב בחורה מאוד מוכשרת (רואים עליה שהיא בת ת"ח) .. דקה אחרי שהתיישבתי , היא סובבה את הראש לעברי , ועם מבט מחוייך היא עושה לי עם היד תנועה כזאת של נו נו נו ..
הבנתי שמשהו קרה , אולי היא סתם ראתה את הבלוג והתגובות , אולי יותר מזה .. לא הייתה לי הרבה ברירה אלא לחכות להפסקה שמשום מה לקח זמן עד שהיא הגיעה ..
"אל תשאל מה עשית" היא צעקה עלי מיד בתחילת ההפסקה , מה הבעיה? שאלתי אותה , את הסכמת לי במפורש שבוע שעבר שאני יפרסם את הסיפור , הוספתי בזהירות ....
תשמע , היא מספרת לי , יש לך רייטינג עצום לבלוג שלך , קבלתי המון דש"ים ולא רק אני אלא גם המשפחה שלי .. אבל אמרת שלא יודעים ? שאלתי .. חח , היא צחקקה , הייתי בטוחה שאף אחד לא יודע מזה , מסתבר שטעיתי ..
מסתבר שהיא טעתה ובגדול , אמא שלה התקשרה אליה השבוע וצעקה עליה באיזה זכות את פוגעת במשפחה שלנו ומפרסמת את הסיפור שלך ? ..
כנראה שלא חסר נשמות טובות שרצו למי שחשבו שהיא האמא וספרו לה מה שספרו ..
בקשתי ממנה את מכשיר הפלאפון שלה (יש לה דור שלישי , לא זוכר את הדגם) , נכנסתי לנט , לפורום "בחדרי חרדים" , והראתי לה את השירשור המכובד , היא מיד הבינה שהרייטינג לא ממש שלי .. ..
לחלק השני של ההרצאה כבר לא נכנסנו .. היא ישבה איתי ועברנו תגובה תגובה , חלק מהתגובות הצחיקו אותה מאוד , וחלק ממש לא (למי שמתעניין , התגובה של חד משמעי למשל) ..
ברור לכולם ששיניתי הרבה פרטים בסיפור .. היא ספרה לי שוב את הסיפור שלה , וברור לי כשמש בצהרים שהיא דוברת אמת ..
כל החורים בסיפור זה מהתוספות שכתבתי לבלבל את האוייב וע"ז נאמר "כל המוסיף גורע" ..
אלא שכנראה הסיפור הזה לא נגמר ..
מסתבר שההורים שלה לא ידעו בדיוק מה הסיבה האמיתית שבתם עזבה את הדת , ובזכות הפרסום פה באינטרנט הם הבינו את מה שקרה באמת .. אמא שלה בכתה לה בטלפון והבטיחה לה שהיא לא תוותר לאותו בחור ושהיא תהרוס לו את החיים , בקיצור כנראה הולך להיות בלגן ...
עדכונים בשבוע הבאה בעז"ה ..
אני חוזר שוב : כל מה שכתבתי , הכל אמת לאמיתה ..
נמאס מהציניקנים שחושבים שאין יותר חכמים מהם , תבינו , לא כולם כמוכם שמשקרים בכל עת ...
(מתוך הבלוג, הרהורים מותרים)