והאמת? התגעגעתי מאוד.... רק שלא היה לי פנאי לצ'יטוטים...
יש לי סיפור לשתף אתכם בו:
הציעו לי בחור שהיה מצוי בפגישה 4 עם בחורה אחרת, אך לא היה סגור עליה.
אני הסכמתי להיפגש איתו. נפגשנו פגישה 1 - היה מדהים, מרגש... שנינו הרגשנו "שזה זה" מה שחיכינו לו כל החיים...
נפגשנו פגישה 2,3 ולבנתיים... הבחור המשיך בחוסר ברירה בגלל לחץ של אמא שלו להיפגש עם הבחורה ההיא עוד פגישה...
באותה פגישה... ההורים של שני הצדדים הגיעו במפתיע וללא הודעה מוקדמת למקום המפגש ולחצו על הזוג להצהיר על כוונת
רצינות לחתונה. כמובן שההורים של הבחור לא ידעו שהוא רוצה מישהי אחרת ונפגש בו זמנית. בפגישה ה- 6 הבחור הציע לה נישואין... ונקבעה חתונה לחודש אדר...
לבנתיים אני והוא ממשיכים להיפגש. אנחנו כבר נפגשנו 6 פעמים... אנחנו מאוהבים מאוד, ומאוד מוצאים חן אחד בעיני השנייה. הבחור הלך וסיפר לרב חיים קנייבסקי... את כל מה שסיפרתי לכם כאן... בפירוט. ואמר לרב שאמנם הציע נישואין לאחת... אך, אוהב אחרת, ורוצה אחרת... ושאל את הרב האם לבטל את ההצעה?
הרב אמר לו, להקשיב לאמא שלו ואם אמא שלו אומרת "שהיא הבחירה הטובה" אז בדרך אתה מקיים מצוות כיבוד אב ואם... והרב הוסיף ואמר שהפסוק "מים רבים לא יוכלו לכבות את האהבה..." לא נאמר על דורנו... ועל כן הבחור עדיין מאורס.
אבל.. אני והוא מדברים כל יום, במיוחד על המצב שהוא נקלע אליו.. אנחנו נפגשים לפחות 3 פעמים בשבוע... ואוהבים מאוד ומתגעגעים מאוד. והבחור חושש לבטל בגלל אמא שלו ומה שהרב אמר שלא לבטל... ברור לנו לי ולבחור שהוא יבגוד בה אחרי החתונה ( ולי מחייב שאני אהיה שם בשבילו) אבל... חבר'ה מה אתם אומרים? לא סיפור עצוב וקשה? איך נותנים לבחור להתחתן במצב הזה?
מצד ההוגנות אציין: אין לבחור סיבה להוריד את הבחורה. היא בסדר גמור. פשוט הוא רוצה אחרת שהיא גם בסדר גמור (שזו אני) רק עם אהבה...
נשלח ב-26/12/2007 20:49
רציתי לתקן - שאני לא בטוחה שאהיה שם בשבילו. אני מפחדת מאוד מהמצב הזה. כי אני אוהבת אותו והוא אוהב אותי .
נשלח ב-26/12/2007 21:56
אוי ואבוי!!! אבל הרב לא יודע שהוא יבגוד באשתו אם הוא יתחתן איתה.
הוא חייב לבטל את האירוסין.! אתם לא נורמלים..
אבל אולי לך לא כדאי כי אם הבחור יוצא עם 2 איך תסמכי עליו בתור בעל שלא יצא עם עוד מישהי?
ואת ממש לא תהיי שם בשבילו הרבה זמן כי את תחפשי חתן ולא תחפשי להיות פילגש של..
לפי דעתי לכו לרב נוסף. אסור לו להתחתן אם הוא רוצה אותך יותר. איך הוא עושה את זה.. השאלה היא האם הוא באמת רוצה אותך יותר? אחרת הוא היה מבטל את האירוסין בלי לשאול רב.
(מי המפגר/ת שהציעה לך מישהוא כשהוא באמצע לצאת עם אחרת?! ולמה הסכמת לכל הרוחות?! ולמה הסכמת להמשיך לצאת איתו אחרי שהרגשתם שזה זה והוא לא סגר עם האחרת ?! ולמה הוא הציע לה נישואין למרות הלחץ אם הוא ידע שהוא רוצה אותך ולא אותה?! איזה מין בחור זה?!ועוד אח"כ להמשיך לצאת איתך? בלי להתבייש? באמת לא ברור מה קורה פה.)
תוקן על ידי עשניכרצונו ב- 26/12/2007 22:10:23
נשלח ב-26/12/2007 22:09
את חייבת להתרחק ממנו וכמה שיותר מהר יותר בריא! . והוא ממש חייב להחליט הוא לא יכול לרקוד על 2 חתונות ובמקרה שלו 2 כלות
נשלח ב-26/12/2007 22:50
הפרקליטה כתב:
ברור לנו לי ולבחור שהוא יבגוד בה אחרי החתונה ( ולי מחייב שאני אהיה שם בשבילו)
נשלח ב-27/12/2007 00:12
אויש. לא נעים להגיד אבל סיפור די מזעזע...!! מכל צד ומכל פינה.
נשלח ב-27/12/2007 00:29
אם זה לא היית את הפרקליטה, הייתי חושב שהסיפור מומצא... לגופו של ענין, אני יחשוב על זה הלילה, ומחר אולי יהיה לי עצה.
נשלח ב-27/12/2007 00:48
אח אח אח
איך זה בעיה לצאת עם שתיים במקביל, אוי ואבוי.
יש מצבים שלא צריך לשאול שום רב, צריך להחליט לבד!!
(ובלי חלילה לזלזל באף רב ובכבודו)
ואם אתם שני ילדים גדולים, כמו שאני מבינה, קחו החלטות לידיים.
שישב לדבר עם ההורים שלו בעדינות מירבית, ויאמר להם את כוונותיו, בתכלס מעשיו.
ותיק תיק, לתקתק עניינים. זה לא לעניין כל הסיפור הזה.
נשלח ב-27/12/2007 01:25
אחד הדברים היותר מכוערים בשידוכים זה להפגש עם 2 במקביל ובמיוחד כשהוא עם הראשונה בפגישה רביעית, אני במקומך הייתי מעיף אותו ברגע שהיה נודע לי שהוא נפגש עם עוד אחת אבל זה חלב שנשפך. לגופו של עניין אחרי שר' חיים אמר מה שאמר אני בכלל לא רוצה לגעת בנקודה של לבטל או לא, אם הוא מחשיב את ר' חיים הוא צריך לעשות מה שהוא אמר.
מה שנוגע לך תברחי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את מבינה שאת על סף של בעיות רציניות עם בחור נשוי, אין לך שום עצה חוץ מלחתוך, ואתמול! אני משתדל לא לדון את הבחור אבל כל הקטע הזה שההורים לחצו עליהם נשמע מוזר ולא מוסיף נקודות זכות לבחור.
נשלח ב-27/12/2007 10:35
לא מבינה. אם הוא הלך לשאול רב, זה בשביל לקיים את מה שהוא אומר, לא? אחרת מה הטעם?
אני לא אומרת שזה קל לעשות את זה, הרי אמור להיות קשה כי אתם רוצים זא"ז, אבל כנראה שזה מה שצריך לעשות.
בכל מקרה, הסיפור צריך להיחתך, ולדעתי כל זמן שהוא לא נחתך- כל טלפון שלכם וק"ו כל פגישה- רק תעשה את זה יותר קשה. בהרבה.
תנתקו את הקשר ומיד. אם הוא יבטל שם- הוא יודיע לך. אם הוא לא יבטל- אסור בתכלית האיסור להיות בקשר! במיוחד אם כל כך ברור לך שהוא יבגוד! תחשבי על עצמך במקומה, נראה מה תרגישי. בהצלחה!
נשלח ב-27/12/2007 10:46
אתם חייבים להיפרד עכשיו ! את לא יכולה להיות איתו בקשר בזמן שהוא התחייב לאחרת ,למרות שזה לא קל ,את חייבת לעזוב אותו !!!
שיהיה בהצלחה .
נשלח ב-27/12/2007 14:17
תיפרדו. אין מוצא אחר.
נשלח ב-27/12/2007 14:32
אין פה הרבה ברירות
הבחור צריך להחליט עם עצמו.
לדעתי הוא לא צריך להתחתן איתה . כי בסופו של דבר הוא יחיה איתה(ולא כל המיעצים)
בלי לזלזל!
זה אבסורד שהוא יתחתן עם אחת ויחשוב על אחרת
וזה יהיה ככה !!
כי כבר עכשיו זה ככה
דוקא בשלב שזה ממש לא צריך להיות הוא רק בהתחלה
נשלח ב-27/12/2007 14:54
הבחור הזה טיפש, מגעיל ונצלן. נתקי איתו את הקשר והתעסקי בעתיד שלך. הזיווג משמים לא חייב להיות סיפור רומנטי קורע לב ומשגע שכל. הרבה תפילות, אמונה, שדכנים וציפייה למשהו פשוט וטוב יביאו את הישועה.
אם תתנתקי ממנו עכשיו, יהיה סיכוי שהוא ירגיש בחיסרון שלך ויוותר עליה בזמן (ואז תזכי לבחור המתואר). אבל אם תנסי להתנתק ממנו רק בעוד כמה חודשים... זה כבר יהיה מאוחר.
נשלח ב-27/12/2007 15:54
קשה לי לשים את עצמי במקום שהבחור נמצא היום (לפני הייתי פועל אחרת)
הבחור נראה לי לא החלטי ,
אם הוא לא רוצה מישהי ומציע לה נישואין רק בגלל שההורים שלו לוחצים ,
מה אין לו דעות משל עצמו ?! בסוף הוא חי עם הבחורה
ולגביך ,
למה את ממשיכה להיות איתו בקשר ,כי את רוצה שיעזוב אותה בשבילך ?
איך תרגישי עם זה ?
ואם הוא לא מקשיב למה שהרב אמר לו , אז למה הוא הלך?
נשלח ב-27/12/2007 16:43
רבותיי, ירדתם מהפסים.
ראשית אין כל הגיון בסיפור- מאחר והבחורה מצהירה כאן שהיא תקיים יחסי אישות עם הפרחח הצעיר אחרי החתונה שלו- אז לא ברור לי מדוע הם לא עושים זאת כבר עכשיו.
ואם הוא מקיים איתה יחסים בזמן שהוא הציע נישואין לבחורה אחרת אז הוא "נעל בן נעל" ואין מקום בפורום מכובד זה להתייחס לסוג כזה של אנשים.
גם הפרקליטה הנכבדה יכולה לקבל בהשאלה את הכינוי "פרקליטת השטן" ואם הבחור נעל בן נעל היא "דלעת בת בטטה" ואין מקום להאריך בזה.