בית פורומים שידוכי חרדים

לחץ משפחתי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/12/2007 17:49 לינק ישיר 

ערב טוב לכולם.

קראתי את כל ההודעות וכעת אשיב לכל התהיות שהועלו כאן:

1.
עשני כרצונו לשאלותייך: 

א. 

הבחור יצא עם שניים כי ביקש לבדוק את הרגשות שלו. הוא ידע    שהבחורה    הראשונה    בסדר    גמור.    אין    לו    על   מה להוריד אותה, מלבד העניין שהוא אוהב אחרת יותר. כדיברנו לראשונה הוא אמר לי שהוא בפגישה 4 עם אחרת, הוא היה הוגן. רק הוסיף ואמר שזה עדיין לא רציני.

ב.

הוא אמר לי שהוא אוהב אותי אהבה לא של ילדים, לא אהבה של "אש" "והתלהבות ראשונית" וזה לא שהוא בעננים.. אלא הוא מרגיש שהוא אוהב אותי אהבה אמיתית. שהוא חושב עליי כל היום.. גם כשהוא חוצה מעבר חצייה הוא חושב איך הוא היה עוזר לי לעבור מבלי להסתכן... ואמר לי שאלו דברים שהוא לא חושב על הבחורה הראשונה. הוא אמר שכל היום שלו במחשבה עליי. מדובר בבחור מעל גיל 25 ולא בילד שלא מבין מהו רגש.

ג.

הבחור הקשיב לעצת אמו. אמו בטוחה שזו הבחורה הכי טובה שיכלה למצוא לו עד כה. כי את כל שאר הבחורות שהיא הציעה לו הוא הוריד. היא ממשפחה שהמשפחה של הבחור מכירה היטב ועל כן חשש "היכרות לקויה" ירד מהמשפחה של הבחור. האמא טוענת שהיא בחורה טובה מאוד ושאהבה - התאהבות תבוא ותתחזק אחרי החתונה ושגם היא חשבה שהיא אהבה לפני שהכירה את בעלה. אבל רק אחרי החתונה התברר לה שלא אהבה כלל את הבחור הקודם לבעלה. אחרי ששוחח עם אמו , הלך לרב קנייבסקי וסיפר לרב את רגשותיו ואת השיחה עם האמא. הרב אמר להקשיב לאמא.

ד.

לאמא של הבחור יש קריטריונים שהיא מחפשת בבחורה. אני לא עומדת בקריטריונים של האם. ולכן לפי דבריו של הבחור גם אם הוא יבטל עם הראשונה, לא בטוח שהאמא תסכים שהוא ייצא איתי. כך שחתונה איתי לא מובטחת לו. ועל כן הוא "מפחד" לפספס את הבחורה הראשונה שהיא "בסדר". ואין לו שום טרוניה כלפיה.

ה.

התייעצתי עם הרב קוואס אבנר שליט"א וסיפרתי לו את כל מה שתיארתי בפניכם. גם הרב קוואס אמר לי לפרוש מהקשר. וביקש ממנו למסור לבחור שישוחח עם אמו ויסביר את רגשותיו ויילך שוב לרב קנייבסקי. כפי שכבר תיארתי לעיל הבחור דיבר עם האמא והתייעץ עם הרב אחרי ששוחחתי עם הרב קוואס. והרב קנייבסקי אמר לו להמשיך.

ו. לליטאי 613- תודה רבה על האמון, לצערי זהו סיפור אמיתי מאוד ואקטואלי. נכון להיום אני והבחור עדיין בקשר ובמפגשים.

ז. אני והבחור מודעים מאוד שיש צורך בפירוד כי זה לא מועיל לכלום והוא צריך להתחזק במלחמה נגד הרגש ולהתחיל לאהוב אהבת אמת את הכלה שלו. אך מה אומר ומה אדבר... קשה הדבר מאוד... אנחנו אוהבים. ואני מה שנשאר לי זה להתפלל לקב"ה שיושיע את שנינו כפי רצונו באמת.

ח. ברכת אברהם- הרשה לי לומר "הוי דן את כל אדם לכף הזכות"... אני לא הצהרתי דבר. לעולם לא רשמתי שאני קיימתי אקיים ח"ו עמו... הבחור אינו פרחח כלל וכלל ואתה מעליל עלילות שווא. הוא בחור מצויין שנקלע למצב אבסורד וקשה. שנינו ב"ה שמורים. ונישאר שמורים עד החתונה של שנינו וזה עקרון של שנינו יחד. אשתו לעתיד תזכה להיוועד אליו לראשונה. מקומך ודבריך אינם ראויים לפורום זה ברשותך.

בברכת המשך ערב טוב ותודה רבה על תגובותיכם, הפרקליטה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2007 21:00 לינק ישיר 

פרקליטה נכבדה/חברתי המלומדת
את לא יכולה להצהיר דברים ואח"כ להתלונן
תסבירי לנו האנשים הפשוטים מה משמעות דברייך אלו
"ברור לנו לי ולבחור שהוא יבגוד בה אחרי החתונה ( ולי מחייב שאני אהיה שם בשבילו) "
כמשפטנית דגוהל העובדת במערכת המשפט של מדינת ישראל איזה פרשנות את נותנת למשפטים שלך.
לא צריך את הפרשנות המרחיבה של ברק בשביל להבין מה שהבנתי
כדאי שתתחילי לחזור בתשובה ו/או להתבגר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2007 21:17 לינק ישיר 

סיפור מוזר..
אבל לפי איך שהבחור התנהג.. הוא לא ממש נורמלי אז עצה שלי תעזבי אותו.. הוא פחדן ותינוקי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2007 21:26 לינק ישיר 

אבל התגובות של הרבנים הענין ממש ממש מוזרות לי..
וגם התלות הזאת בהורים... אני לא יכולה להביו את זה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2007 21:29 לינק ישיר 

מר ברכת אברהם חבר נכבד,

חכם קורא פעמיים... הוספתי תגובה המתקנת את הנאמר בסוגריים. ובמקום המילה "ולי" רשמתי "ולא". ולכן מצויין שלא אהיה שם בשבילו. בפרשנות שלך עפ"י הש' ברק יש לאקונה ועל כן הנך מתבקש לפרש את דבריי פשוטו כמשמעו.

בהצלחה מרובה , הפרקליטה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2007 21:37 לינק ישיר 

נו בשלב זה של הראיות לא הוכחה טענתי ואני מבקש סליחה.
בכל מקרה  שניכם מתנהגים בצורה שאינה מקובלת בשום קנה מידה דתי ו/או לא דתי.
וברור לך שאם העסק עם הבחורה השניה לא יצא לפועל בגללך את יכולה להתבע על ידה בגין גרם הפרת חוזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2007 21:56 לינק ישיר 

אברהם יקירי , הנני מבינה כי הינך בקיא בתחום המשפטי. אך אטען להגנתי שפעלתי בתום לב ( לב תרתי משמע ) , אוסיף ואומר שמחלתי לך. אתה חביב בעיניי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2007 22:01 לינק ישיר 

ברכת אברהם

יש לי עוד קושיות להוסיף וגם תירוצים (שכוללים "חסורי מיחסרא והכי קתני") על רוב הקושיות, אך בכל זאת התאמצתי והצלחתי לכתוב בצהריים תגובה עדינה. הערב אני כנראה קצת פחות מיושב בדעתי אז נפלטה ממקלדתי ההודעה הזאת. ה' יעזור.

פרקליטה יקרה

נסי לדאוג לעתיד הטוב והבריא שלך ולא לסיפורים שתוכלי לספר בעתיד. סיפורים תמיד יהיו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2007 22:12 לינק ישיר 

ח.נ.,

הרבה בחורות אמרו לי שאני "חביב" ולכן אני עדיין רווק :-)

כידוע לך סעיף 39 לחוק החוזים לא כולל בתוכו תום לב מהסוג הזה.
תום לב הינו בין היתר תמימות הלב- דהיינו תמים מלשון שלם- לפעול מתוך לב שלם
וכל פעולה שכורכת בתוכה רמאות מסוג כלשהו דינה לכשלון- ותכשיל בצורה כזו או אחרת את כל המעורבים בה.
לכן גם אם יש תום לב מבחינת הרצון האמיתי שלך לאהוב את הפרחח הנ"ל כי בעינייך הוא סוג של פרח (למותר לציין שבעיניי כל חברי הפורום הוא פרח קוצני להחריד) הרי ששורת ההגיון מחייבת לא להשתתף במשחק המוזר שלו- שכל פסיכולוג מתחיל יגיד לך שזה משחק חולני והבחור חולה- בין אם במחלת נפש ובין אם בשיעבוד לרצונות אחרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2007 22:35 לינק ישיר 

ברכת אברהם ( להלן: "ב"א"), אתה צודק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2007 22:43 לינק ישיר 

עוד איזה אחד שכנראה לומד משפטים וחושב שהוא שנון. נו שוין, לפחות הוא כותב לענין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2007 22:52 לינק ישיר 

מה יהיה ליטוואק

היום  הליטאים זה לא מה שהיה פעם
גם הולכים למקווה וגם כל משפט שני אומרים נו שוין- ממש כמו חסידים ואנשי מעשה.
העיקר זה ה- 613 - תרי"ג מצוות - כל היום אוספים עוד ועוד מצוות
אבל הכי חשוב זה העוקצנות הישיבתית הליטאית- אתה בטח חברונר
תודה על המחמאה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2007 23:04 לינק ישיר 

ואתה בטח מישיבת טול קורה (או קול תורה כמו שקוראים לזה היום..)... (ברכת אברהם...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2007 23:07 לינק ישיר 

אני חייב להודות שלא בכדי עקצת אותי בעניין השנינות, אתה פשוט שנון ואתה לא מוכן לאפשר למתחרים להיכנס לקטגוריה שלך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2007 23:43 לינק ישיר 

ח.נ.,
אני בהלם אני בשוק אני המום, תראי מה גיליתי לפתע פתאום.
היי לכולם חודש טוב ... מי שנכנס אדר...

מה שלומכם? התגעגעתי מאוד!!
רציתי לספר שאני בפגישה 4 , עם בחור  בן 28
חרדי מבית חסידי , עובד...
והאמת היא שאני דיי מתלבטת - יש לו רקע משפחתי עגום וקשה...
הוא מגיע מבית לא קל , חינוך מאוד נוקשה ואלים , משפחה ממש לא מאוחדת ובעלת רקורד של סיכסוכים עמוקים וקשים
ואני מגיעה מבית... ש... פוווווו אמא שלי לא אמרה לי... או אבא שלי...
ככה שכל מה שמתקשר לנוקשות, חיים קשים, חינוך מגביל, חונך וסוגר לא מוכר לי...
ולע"ד עלול ומשליך על חיי האדם שגדל והתחנך בצלם חינוך שכזה...
למרות שיש מקרים שהם היפכא מסתברא שבגלל שהתחנכו כך ינהגו אחרת... אבל מי יודע איך זה אצל הבחור שאני נפגשת אצלו...?
איך אפשר לברר כזה דבר? מה השאלות שצריכות להישאל ובאיזו עדינות מבלי לפגוע, מבלי להביא אדם להרגשת דימוי עצמי לא טוב ו/או בטחון עצמי נמוך...?
אשמח לקבל מכם תבונות בנושא

שלכם ובברכת חודש שמח וטוב ה פ ר ק ל י ט ה

מה קורה עם הבחור הזה כיום???????????????????????

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > לחץ משפחתי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.