|
|
| נשלח ב-27/12/2007 23:48 |
|
| |
ברכת אברהם.
מעל ל- 8 חודשים עברו... אין לי שמץ. אני מקווה שהוא מצא את בת זוגתו הראויה לו וההוגנת לו משורש נשמתו. לא הבנתי למה היית צריך להעתיק ולדביק זאת כאן?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2007 23:53 |
|
| |
אני בדרך לכתוב התנצלות ארוכה וממצה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2007 23:59 |
|
| |
לכל הממתינים להתנצלות היא לשם שינוי עוברת בפרטי
טוב גם אני יכול לעשות טעויות
אומנם על טעויות משלמים אבל אני מקווה שהמחיר לא יהיה גבוה מדי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2007 01:26 |
|
| |
דברים מוזרים מתרחשים פה..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2007 02:40 |
|
| |
עשני לאיזה דברים מוזרים התכוונת<?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2007 03:05 |
|
| |
סליחה?! מזה השטויות האלה?!...
אם הוא אוהב אותך באמת אז שיעזוב את הכל ויהיה רק איתך.. איך את מוכנה לתת לזה לקרות שהוא יתחתן עם אחרת ואת....... תאכלי שאריות???
בשביל מה להתחתן בכלל?? כאילו מה ההתלבטות?? ברור לו שהוא לא אוהב אותה, וברור לו (עוד ברור לו..כאילו מה עובר עליו?!) שהוא יבגוד בה.. אז בשביל מה ההוצאות המיותרות?!
חמודלה... אם את אוהבת אותו ובאמת.. תתפסי אותו ותנערי אותו טוב טוב! או שאתה עוזב אותה ומתחתן איתי או שלום..
זה רק מראה כמה הוא שלם עם המעשים שהוא עושה...(בקיצור לא החלטי)
כמובן לא נשכח את הסיפורים האלה.. שהבחורים יתבכיינו.. יתחתנו עם אחרת ויחיו את החיים הכי מאושרים בזמן שהבחורה תבכה במטתה על מר גורלה..(גם להיפך).
בקיצור- אנחנו לא יכולים לחשוב או לתת תשובה במקומך מה שבטוח אל תשאירי את זה ככה, ותחשבי רק על עצמך...
אגב, זה שאמא שלו לא תקבל אותך... סליחה אבל מי יישן איתך?? אמא שלו או הוא?? סתם נקודה למחשבה...
אם הוא באמת היה אוהב אותך כפי התיאורים שלך..(אהבת אמת.. חושב עליך בלה בלה בלה...) הוא היה שם את אמא שלו בצד.. עם כל הכבוד שמגיעה לה (אם בכלל) ומראה לה כמה שאת שווה, וטובה וכו'... ומתחתן איתך..
אז כפי שאמרו כבר לפני..: אחד בפה אחד בלב..
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2007 11:42 |
|
| |
כמובן שכרגיל הבחורה השיכלית "שעשני כרצונו" נותנת את הערותיה הנכונות ובמקום הנכון.
והליטוואק השנון פתאום נהיה ילד טוב ירושלים ולא יודע על מה מדברים- פתאום הוא צריך הסברים.
ולפתע מופיעה הטיפה טיפטיפונת המחליטה להטיף לנו ולטפטף עלינו תובנות חדשות לחיים.
ממש אשריכם ישראל
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2007 12:39 |
|
| |
רק לסבר את אוזני כולכם פרק בעבודת הבורא לפני שבת קודש.
מהברכה "שעשני כרצונו " לומדים שני יסודות גדולים באמונה.
א. הודאה לבורא עולם על שעשני.(על מנת שנוכל לעובדו באהבה ויראה)
ב. קבלה של העובדה שעשני כרצונו.(כאן יש לציין שעובד ה' אמיתי צריך להגיע לדרגה כזו שלא יחשוב אני לא יצאתי כל כך טוב אבל אני מקבל עליי שעשני כרצונו, אלא שהוא תפארת השלמות שכן זה רצונו של בורא עולם)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2007 13:56 |
|
| |
ברכת אברהם ,שכויח !
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2007 13:58 |
|
| |
20
זהממש מתוק מצידך לתת מחמאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2007 14:02 |
|
| |
מתוקה, מה את עושה במדור הגרושים.
כבר בגיל הזה?
ומה את עושה בפורום בשעה 7:00 בבוקר- לא שמעת שלישון זה כיף ובריא :-)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2007 14:33 |
|
| |
כתבתי את ההודעה לפני שיצאתי לעבודה ...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2007 14:35 |
|
| |
אברהם ,סתם נכנסתי למדור הגרושים, ותמיד טוב לעודד אנשים שעושים חסדים !
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2007 20:12 |
|
| |
פרקליטה, את אולי אוהבת אותו, בעבורו זה יותר ריגוש מאהבה (והוא הרי לא יודה בזה,אבל רוב הגברים בוגדים לא מאהבה אלא מהריגוש שבריגוש). בקצרה, הוא יבגוד כנראה באישתו גם אם זו תיהיה את. ואם הוא מצפה שתיהיי שם בשיבילו קוראים לזה ניצול ריגשי וניצול מיני. אם את חלשה ותלותית, אז הוא כנראה ישתמש בזה הרבה זמן, ואם את חזקה אז תציבי אולטימטום כמו: יש לך שבועיים להחליט, ואם לא אז אני מחליפה סלולרי, ולא מכירה אותך, ותשארי חזקה. החיים שלך מן הסתם יהיו יפים יותר בלעדיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2007 21:02 |
|
| |
יעלי
פסיכולוגית לא רשאית לתת דיאגונזות לאנשים לפני סיום MA.
לא הבנתי למה להחליף את הסלולארי- מה כל הגברים משוגעים- אומרים להם לא והם מבינים ופורשים.
|
|
|
|
|