בית פורומים פרחי מיאמי

זוכרים שפרחי מיאמי והישיבה בויס הופיעו בפסח באותו הזמן?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/1/2008 00:37 לינק ישיר 

תכלס, הם יוציאו או לא??? אני מהמרת שכן כי כמו שאומר נהוראי זה באמת לא הגיוני שיוציאו 25 ו-30 לא!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/1/2008 07:00 לינק ישיר 

כל מיני
כמו נגטיב
וכל מיני אפקטים
וריקודים שממש לא מתאימים למוסיקה החסידית

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/1/2008 07:05 לינק ישיר 

ואתה חושב שירחמיאל לא עושה את זה?

Stop Hillary Express

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/1/2008 07:12 לינק ישיר 

הוא לא עושה את זה. ואם כן, לא בצורה כזו מזעזעת ומכוערת.

אין לכם מה להיות כ"כ בלחץ לגבי המיאמי 30. כי יש מצב שזה יצא, אבל לא עכשיו. אולי עוד כמה חודשים או משו כזה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/1/2008 16:11 לינק ישיר 

או שלא.
אני נוטה להיות פסימית כי כגודל הציפיה כך גודל האכזבה, כידוע...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/1/2008 20:26 לינק ישיר 

אין דרך לדעת אם זה יצא או לא?

(יושר, חסר לך אם את צודקת)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/1/2008 09:58 לינק ישיר 

את יכולה לשלוח מייל לירחמיאל אבל ספק אם תיעני...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/1/2008 16:22 לינק ישיר 

יושר הוא תמיד עונה או משתדל לענות למה זה ספק?

Stop Hillary Express

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/1/2008 09:09 לינק ישיר 

ספק אם היא תקבל תשובה ברורה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/1/2008 18:13 לינק ישיר 

למה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/1/2008 21:19 לינק ישיר 

אחרי שראיתי את הDVD המדובר אני רואה מה שנהוראי אומר על הפוטושופ נכון שהוא הגזים עם זה קצת למשל הרבה slow motion וכו'

Stop Hillary And Obama Express

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/11/2008 21:10 לינק ישיר 

שבוע שעבר קניתי את הדיסק של ההופעה הזאת. ואחרי כל הביקורת וההשואות... וכו' וכו...' הייתי מאד רוצה שפרחי מיאמי ילמדו מהם וישימו יותר קטעים של הילדים מחזרות ואימונים, זה ממש חמוד.
(אבל שחס וחלילה לא ילמדו כמה דברים שהם פשוט לא עניין,)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/11/2008 21:42 לינק ישיר 

למה תהילה, התוספת ב-DVD של רווח לא הספיקה לך?

חוצמיזה, איך ההופעה באופן כללי? יש שם את החבר'ה, נכון?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/11/2008 22:31 לינק ישיר 

האמת שיש לי רק סידי של רווח, אבל אני מכירה את התוספת ועדיין ישיבה בויס שמים הרבה הרבה יותר. (לא צריך להגזים, אבל...) ההופעה באופן כללי די נחמדה, המקהלה לא שרה הרבה, כל הזמן יש את החברה ואלי גרסטנר ועוד איזה קבוצה שנראה לי קוראים לה "טק נוי" 
ההופעה שלהילדים חמודה, עם כל מיני שכלולים חדשים, למשל יש ילד ששר ומנגן בגיטרה תוך כדי סולו, (ואחר כך זורק את הגיטרה לקהל) יש שיר שהם שרים כמו בחתוה לפני החתן, יש שיר שבו הסולנים מגיעים קדם והם עומדים ושרים עם ידיים אחד על כתפי השני (דבר שאין במיאמי.) אבל רוב הזמן רואים את התזמורת או את הקהל המשולהב, וההופעה של טק נוי פשוט מזעזעת, לא יודעת מאיפה הם לקחו את הרעיונות האלו, את הריקודים והתנועות, ועריכת הוידאו, פשוט נורא... החברה ממש עדינים לעומתם. החברה שרים איזה 5-6 שירים לפחות.
ןבסוף יש קליפ של ואהבת, חמוד ביותר. וקליפ של החברה, קצת פחות חמוד.
האם זה שווה ת'כסף? לא יודעת, אבל אם לא הייתי רואה את זה לא הייתי יודעת באמת אם זה שווה או לא. אז היה שווה לקנות ולא לחשוב אחר כך למה לא קניתי.. (טוב, לא רק בגלל זה קניתי, הייתי צריכה בדחיפות משהו חדש כדי לנקות את הראש לי ולעוד כל מיני, וזה מה שהיה.)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/11/2008 12:36 לינק ישיר 

גבירותי ורבותי! פעם ראשונה שיצא לי להיכנס לפורום הזה ויש לי עוד הרבה מה לכתוב פה.. בגדול, נהוראי מדבר על "הרבה פוטושופ" למי שלא הבין הוא מתכוון ל"קליפ" רק שלקליפ הזה יש הרבה אפשקטים, במקרה הזה השירים הם של טק-נוי (רק אלי גרסטנר שר אבל יש עוד 4 רקדנים על הבמה) בסה"כ שני שירים שלהם בדיסק, אני דווקא אהבתי. לתהילה שכתבה על הילד ששר ומנגן בגיטרה - אם לא שמת לב מדובר על בלון בצורת גיטרה... נראה לך שיזרקו גיטרה חשמלית על הקהל? זה לא נעים במיוחד... יחסית לדיסק הקודם, YBC LIVE 2 מלא בקליפים, אבל מאוד יפים, לפרחי מיאמי אין קליפים כאלה ובכלל, הDVD שהם מוציאים לא מגיע אף פעם לרמה של ישיבה בויס ואם מדברים על ריקודים... למישהו יצא לראות את הכוריאוגרפיה ב"שבחי"? פשוט מדהים. אני לא הייתי שורד ריקוד כזה.. ******יכול להיות שההודעה קצת מבולגנת כי אני כותב מאיזה מחשב ענתיקה שעושה בלאגן בכל דבר.. בבית אני עם "רימון" ואין לי אפשרות להגיע לכאן..

YBC
אין כמו Yeshiva Boys Choir

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > פרחי מיאמי > זוכרים שפרחי מיאמי והישיבה בויס הופיעו בפסח באותו הזמן?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.