בית פורומים שידוכי חרדים

שלום שלום לכולכם...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/1/2008 12:34 לינק ישיר 
שלום שלום לכולכם...

חדשה, ולא נמצאת כאן הרבה,
אבל אם כבר נכנסתי אז אצרף לכם משהו מעניין:
(מועתק מקומונת תפוז: "בר דעת") באדיבותם:

כתב הניק משגיח מספר 1)

ישחקו הנערים לפנינו

רבים הם הנפגשים בתקופת השידוכים, שיוצאים לא פעם עם טעם מריר בפה, מאמר זה נכתב מהנסיון האישי, והן מנסיונם של אחרים. אני מניח שיש כאלו שירגישו תחושת הזדהות עמוקה עם הנכתב, ויהיו גם כאלה שיבקרו, אלה וגם אלה מוזמנים לקרוא את המאמר.

הסנובית: זו שמהרגע הראשון, אתה שואל את עצמך , למה היא מרגישה שהיא כל כך מיוחדת??? לעזזאל, מה כבר יש לה למכור?!    כשתשאלו אותה על כך היא תענה בדרך כלל: אני לא סנובית, אני פשוט יותר טובה ממך.

המגונדרת:זו שתמיד מתכוננת שעות לפני פגישה, הכל חייב להיות מסודר. : מצטערת על האיחור, הספקתי ברגע האחרון את הפן.

הפשטנית: זו שמגיעה לפגישות תמיד בדרך אגב, עם התיק והספרים מהסמינר : לא צריך לעשות עניין מכל פגישה.

החכמה: זו שמגיעה בזמן, מתייחסת בכבוד, מדברת לעניין, ונוהגת בטקט: בדרך כלל היא תפוסה מראש, הסביבה הבינה את הפוטנציאל והיא נחטפה.

הטיפשה: זו שלא מפסיקה לחייך, גם אם אין מספיק סיבה טובה הנראית לעין: מה לעשות? ככה הדריכו אותי ההורים.

הפלספנית: זו שלא מקבלת את העולם כפשוטו, תמיד תמצא על מה להתפלסף: תגיד אתה אוהב להתפלסף?

הידענית: זו שיודעת הכל. תביע דעה ועמדה גם בנושאים שאין לה בהם מושג ירוק: ברור שאני יודעת, קראתי על זה ב אנציקלופדיה.

הפרפקציוניסטית: זו שהכל אצלה חייב להיות מאה אחוז, עלולה לבטל פגישה בדקה האחרונה, בגלל חצקון שהופיע פתאום במצח : אני פשוט לא יכולה להיפגש ככה.

המבוגרות: אוי המבוגרות, כאלו שכבר ראו הכל בחייהן, מגיעה באדישות, בוהה לכל עבר, מתיישבת בתנוחה כמו בשבת אחרי הצולנט : ישחקו הנערים לפנינו, מה יש לך לחדש שעדיין לא שמעתי???

ישנם עוד רבים וטובים, השתדלתי להביא את המצוי בדרך כלל.

הגיבה הניק אחת מאלף)

הגברים שאחרי - - -

הלמדן – זה שמגיע, בכמה דקות של איחור, עם הגמורא ביד, מתנצל, ומתחיל לסבך אותי בשאלות כמו בביס מדרש שלו... מביא סוגיות של גמרא להוכחת דבריו... מדבר עם האגודל למעלה, בטון ומנגינה שייכת לעולם אחר... יש בזה משו מתוק, אין מה לומר, אבל לא בפגישה ראשונה...

הייחודי – זה שבא עם משקפיים מיוחדות שאין לאף אחד, וחליפה בכלל לא מהארץ – כי בארץ כולם לבושים אותו דבר, ו"איפה את קונה בגדים?" "מתלבשת כמו כולם?? "מה הנקודה הכי מיוחדת באופי שלך?" אז, לא פלא שאתה לא נשוי, הלא אתה מיוחד....

הממותג – חולצה של ראלף לורן, גרביים של טומי הילפיגר, חליפה של וורסאצ'ה (המקורית, לא זו שבקניון..) משקפיים פוזאיסטיות, ונעלי רוקפורט (ככה אומרים את זה?) וזה לא שאני כזה, פשוט בארץ הכל זבל ולא איכותי, תראי מה זה חולצה, איזו השקעה... הצווארון... הפנסים... ואולי הוא בכלל כבר עשה לייזר...

המודרני – זה לא הממותג, אל תתבלבלו. המודרני מגיע עם נעלי שפיץ ממש כמו המן הרשע.. (שונאאאאת את זה!!!) וחגורה שיושבת מה-זה טוב, והאבזם שלה נראה אלף מטר קדימה... החולצה היא כמו איזה מפה של שבת... והמכנס כזה אפור בהיר כזה... איכס. ו "אני בעד להיות מודרני, אבל לא שזה ישב בראש כל הזמן" – אז איפה זה יושב? ברגל??????  

המשגיח – זה שעל ההתחלה הולך לבדוק את ההכשר של המלון, את השמיטה, (למרות שמי בכלל קונה תפוזים או מלפפונים בפגישה ראשונה?) , שואל אם אני מטיילת בקניון, ואם כן אז אם זה במטרה לטייל בעלמא או במטרה לקנות ולנטוש, כי הרי אין דומה זה לזה, לכולי עלמא...
והוא לא שומע רדיו... ולא אוהב לקרוא עיתונים כי זה פשוט בזבוז זמן משווע....

החש מעצמו – זהו, שאני לא דורש 70 אלף דולר סתם, שלא תחשבי, אצלנו בישיבה ה"ראישיבה" קובע לכל אחד כמה לדרוש, לפי מה שהוא, זה לא סתם , זה מחושב מראש. כל אחד לפי השטייגען, לפי המשפוחה, לפי האישיות, לפי הלומדע'ס, וכמובן – לפי המראה... (אפילו חיוך מבויש אין פה...) , תביני, הסמינר הזה והזה, זה בכלל לא לכבוד שלי לשמוע ממנו, זה לא המנטליות, זה פשוט לא זה...
עזוב אותך, תחוש עד מחר... חש מי שחש אחרון...

המתפלסף – "תגידי, את מבינה קצת באסטרולוגיה..."? "אולי שמעת על נתן אלתרמן, ורחל המשוררת..."?  "מה שאת עושה לי עכשיו זה מן תרגיל פסיכולוגי כזה...?" אני דווקא אוהב לקרוא ספרים, אבל תלוי איזה... "דייל קארנגי?? מדי פשטני בשבילי, תני לי את אדלר ואלה..".
ודי לחכימא ברמיזא.

החפרן – "איזה בית את רוצה לבנות"....? "איזה סמינר תשלחי את הבנות"?   "אם יומאחד לא יהיה כסף... אז בעלך יצטרך לצאת לעבוד, לא? מה תעשי אז???"  "ומה בדיוק אחות של דודה שלך עושה שם בדרום?" ואחיך בישיבת זו וזו? תשאלי אם הוא מכיר את דוד של גיס של אחי..." .
בלי להיפגע -  בדרך כלל זה הבני ברקים.....

החתיך – אוי, זה מצחיק. הוא גבוה, רזה, עם גומה בלחי אחת, עיניים כאלה מחייכות, כאילו כל העולם שלו... הכל יושב עליו כזה טוב, ההליכה שלו, כל פסיעה – מליון דולר. עניבה יפיפיה כזו בטעם טוב, וחליפה ככה שחור חלק, משהו אלגנט,ה"ג'ורג'יו ארמני" נודף למרחוק... אחי, רק תפתח את הפה, ותזכיר לי ת'פתגם – אל תסתכל ביופי כי אם באופי, כי היופי משחק ילדים והאופי גורל החיים....
וחוצמיזה – אני כבר יותר יפה ממך,זה פשוט התפקיד שלי, ואתה רק החיקוי... אז...

ואפשר עוד להמשיך....   אה?

בהצלחה לכל אלה שסובלים עדיין בשוק השידוכים...

סוף טוב - הכל טוב....

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/1/2008 12:44 לינק ישיר 

לא רע בכלל...
אהבתי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/1/2008 13:01 לינק ישיר 

חמוד לעלה פשוט גדול. תודה

שושהפשוש

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/1/2008 13:22 לינק ישיר 

ליטאי
פש............................................
תגובה מפרגנת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/1/2008 13:24 לינק ישיר 

לטאי לקח תקופת צינון מהפורום ,
וזה כנראה עזר .... מענין לכמה זמן

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/1/2008 13:41 לינק ישיר 

כשיש משהו טוב, למה לא להחמיא?
כשאנשים כותבים דברים מפוברקים/ הזויים/ מעתיקים בלי קרדיט,
התגובה בהתאם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/1/2008 16:26 לינק ישיר 

יוווווווווו חזק!!!
בנוגע לחתיך..
יש גם חתיכים שיש להם אופי אחלה-- זה לא קשור!!
אבל חוצמזזזזזזזזזזזזה
סוף הדרך!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/1/2008 17:17 לינק ישיר 

ליטאי לא העתיקו כאן, חיקו משהו דומה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/1/2008 17:27 לינק ישיר 

אם זה חיקוי מוצלח, למה לא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2008 00:29 לינק ישיר 

אוי ליטאי. זה לא נראה חיקוי כי זה פשוט לא מוצלח.?. ראיתי דברים יותר מצחיקים.
אבל אוקיי- חמוד..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/1/2008 09:33 לינק ישיר 

זה לא מצחיק אותך כי על זה על זן מסויים של בחורים חרדים.
בשבילך צריך לכתוב קטע על הבחור המתנחל, נער הגבעות, המרכזניק, וכן הלאה.. אז זה יצחיק אותך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2008 12:09 לינק ישיר 

לא. היו דברים שהצחיקו אותי. ולא קשה להצחיק. זה לא עולם זר לי ואני יודעת ניואנסים רבים.
זה חמוד אבל זה לא נראה עד כדי כך ששוה את הפרגון שלך.... ;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/1/2008 17:39 לינק ישיר 

ווא..עשני וליטאי אתם מזכירים לי תבחור המתפלסף.. :)
קטע חמוד =)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2008 20:57 לינק ישיר 

עשני.. עד שאת לא חלק מזה זה בהחלט יהיה עולם זר לך, כמה שתחשבי שאת מכירה...
ולכן למרות שאני לא חיה בין חרדים אלא בין דל"ים, אני נזהרת מלדבר על שידוכים אצלם ועל סוגים של בחורים כי אני מרגישה שאם אני לא חלק ממש- אין לי הזכות להביע דעה... הנה למשל שחשבת שחברים אצלנו לא משדכים-זו טעות בסיסית... אבל שטויות, זה לא עושה אותך לאדם פחות טוב :)

הקטע היה דווקא נחמד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2008 22:27 לינק ישיר 

זה לא נכון. אנתרופולוגים ששוהים עם שבט שנה שלמה וחיים איתם- עולמם של הילידים זר להם? לא.
הכל שאלה של למידה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/1/2008 23:50 לינק ישיר 

כשהתחלתי לקרוא כבר ראיתי ת'עצמי מתעצבנת על משהו
שכבר הביאו אלף פעמים, וכל פעם פתחו עליו אשכול חדש.

אבל, לא, זה לא אותו דבר.
זה טוב, זה גדולללללללל!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שלום שלום לכולכם...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext