בית פורומים בחדרי חרדים

וזה השער של שעה טובה השבוע

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/1/2008 00:32 לינק ישיר 

קניתי בעבר, ואני יקנה גם השבוע. מדינה "יהודית-ירוקה" זה לא בדיוק לעניין, תסכים איתי. ואם תרצה לשים את זה בכל אופן, לא ככתבת שער. קצת ידיעה על ציבור הקוראים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2008 00:41 לינק ישיר 

israelgal
עוד לא ראית את העיתון וכבר בנית בניין שלם שמדובר על מדינה יהודית ירוקה, נושא מעניין בלי קשר, אבל אתה כבר קובע שזה לא לעניין. 
אבל אני דווקא מבין ממה שכתוב בשער שהסיפור מתמקד בחזרה בתשובה שלהם, שהיא כנראה מעניינת מאוד ואיך הם מקרבים אחרים.
אז אולי לפני שאתה תוקף, פשוט תמתין לבוקר ותגיב אחרי שתקרא?!.
 אתה לא חושב שאתה עלול לצאת קצת טיפש בבוקר כשיתברר שאתה מדבר על  א  אבל הכתבות הם על ב?
אותו דבר על מרזל. אתה כבר בונה בנינים על נטורי קרתא ועל אחווה יהודית ערבית, ולי זה דווקא נראה סיפור על האיש עצמו, שנשמע מסקרן מאוד וממש סיפור לעניין.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2008 02:12 לינק ישיר 

הרבה זמן לא עשה לי חשק, שער מגזין, כמו זה.

אולי בגליונות חג של האחרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2008 09:42 לינק ישיר 

אין אפס שעה טובה עוקף היום את כל השבועונים למינהם
אם אחרי רבי חיים קנייבסקי ר' מלכיאל קוטלר האדמו''ר משומרי אמונים ר' יענקלה גלינסקי וראש ישיבת קול תורה 'משפחה' העיתון הרדום מציב השבוע את הרב סילמן אחרי שהיה בשער ענק בעיתון בקהילה וקול העיר מצבם קשה מנשוא
אם בשבוע שעבר הביא העיתון הרדום כתבת מגזין על מטוסי מנהלים אחרי סדרה ארוכה של הכתב שלום פרוינד בשעה טובה על המטוסים למינהם ומטוסי המנהלים אז כנראה שהעיתון הזה במצוקה קשה מאוד ואנו ככל הנראה עומדים בסופה של ''אימפריה''

תוקן על ידי בחדרי חרדים ב- 17/01/2008 9:48:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2008 09:54 לינק ישיר 

אתם יודעים מה במבט שני טוב היה לו לשבועון הרדום אם היה מתעלם מ'שעה טובה' בכלל ולא מציב אלטרנטיבה שונה ומשומשת ועוד בליגה ג

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2008 10:01 לינק ישיר 

דווקא הריאיון במשפחה עם הרב סילמן מעניין מאוד, יש בו הרבה חומר יותר ממה שהיה בעיתונים המקבילים, הוא מדבר גם הרבה על בעיות חינוך. מאוד מעניין.
התחרות כנראה עושה משהו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2008 19:51 לינק ישיר 

גל,

נו, הכתבה ב'שעה טובה' על מרזל מעלה ניחוח של נטורי קרתא, הא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2008 19:55 לינק ישיר 

נטורי קרתא? חי חי חי...

לפי הנאמר בכתבה (המאוד מרתקת, יש לציין) - הוא היה "המתנחל הראשון" בארץ. הוא דוד של איש הימין הקיצוני ברוך מרזל ויש חשדות שהוא קשור ל'מוסד'. לפי מה שהבנתי מהכתבה, יש המון תעלומות מוזרות סביבו. אפילו הצאצאים שלו, לא יודעים לפתור אותם.

אז איך הגעתם לנטורי קרתא בכלל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2008 19:57 לינק ישיר 

למען האמת, עוד לא יצא לי לקרוא את העיתון, אבל שמעתי שהיה לא משהו... אני יקנה יותר מאוחר וידווח מחר...
שוב, מדינה יהודית ירוקה זה מעניין, אבל זה לא לעניין בשבועון חרגי. והראיון עם הרב סילמן הוא כל כך יותר מלא תוכן מאשר הראיון הקורדם איתו,. אם כבר מיחזור לפחות הוא מוצלח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2008 19:59 לינק ישיר 

על זה אמר לי מישהו בשטיבלאך:

"משומש במצב טוב"...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > וזה השער של שעה טובה השבוע
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.