שלום, אני מחפש שדכנים לאנשים אמידים ועשירים בני המעמד הגבוה, האם מישהו כאן מכיר ? אם אפשר בבקשה ללא תגובות ציניות, רק לעזור ליהודי. תודה.
נשלח ב-17/1/2008 00:42
הגאווה והגדולה לבורא עולם!
נשלח ב-21/1/2008 03:45
טוב....
מישהו לפחות מכיר את הכתובת/טלפון של טובה שוסטר ?
נשלח ב-22/1/2008 18:37
במקומך הייתי ניגש דווקא לשדכנים שמטפלים במעמד בינוני-רגיל. שם יציאו לך מישהי טופ שבטופ, הכי יפה, חסודה וחכמה (אם אתה מעוניין בחכמה כמובן). שם תוכל לבחור ולדקדק כמו במכולת. אצל שדכני מעמד עליון לאו תווקא יציאו לך בחורה הכי טובה.
נשלח ב-24/1/2008 06:20
הכל טוב ויפה. הבעיה בה נתקלתי היא שאין כמעט משפחה חרדית מן המניין שתוכל להכניס את הסכום הכספי שאני מכניס. בעיה נוספת היא שהתחזקתי בקטנותי למדתי בישיבה וכעת עובד (בעבודה מכובדת ביותר), ולפי הנראה חרדיות "סטנדרטיות" מעדיפות בחור ישיבה חרדי מבית ועני מרוד מאשר אחד כמוני.
נשלח ב-28/1/2008 16:48
קיגל_שניצל,
האם הבנות ה"סטנדרטיות", כדבריך, מעדיפות מישהו מבית עני מרוד, או שמא אתה הוא זה שמעדיף את אותן משפחות אמידות???
מעמד סוציו-אקונומי גבוה יותר, לא בהכרח מבטיח פתיחות בהשקפות....
נשלח ב-28/1/2008 18:42
אני מצוטט שוב את שכתבתי קודם :
"הבעיה בה נתקלתי היא שאין כמעט משפחה חרדית מן המניין שתוכל להכניס את הסכום הכספי שאני מכניס. בעיה נוספת היא שהתחזקתי בקטנותי למדתי בישיבה וכעת עובד (בעבודה מכובדת ביותר)"
אם נדקדק בדברים, נראה כי מדובר בשתי בעיות:
1. קשה למצוא משפחות חרדיות באמת ואמידות.
2. בנות מעדיפות (בלשון המעטה) בחור ישיבה ולא בחור עובד.
לא ניסיתי לקשור את שתי הבעיות. כל בעיה בפני עצמה. אולם, לעצם המשפט האחרון שכתבת, אכן לא בהכרח אך המתאם גבוה מאוד.
עכשיו מובן יותר ?
נשלח ב-29/1/2008 07:17
קיגעל- אני מתנצלת הייתי חייבת אבל ממש רואים שאתה "מתעשר חדש"
תראה, לאנשים עשירים באמת לא אכפת שלצד השני אין כסף הם הרי לא צריכים אותו יש להם מספיק וזה ממש לא יפדע במעמד שלהם- להיפך זה רק יוכיח...
מה עוד שאתה הוא הגבר ואתה זה שצריך להכניס את הכסף ולפרנס ולא אשתך. ואבוד בגולה אמר לדעתי דבר חכם מאוד. שוב- הכסף ממש לא אמור לעניין אותך אם אתה עובד ב"עבודה מכובדת ביותר" (אומר וסותם) וזה "מבטיח" לך הכנסה גבוהה במהלך כל חיך...
הדבר היחיד שיהווה בעיה זה שתהיה מעוניין לערוך חתונה בשרתון סיטי טאוור ולממן שלושתרבעי ממנה או יותר אבל אתה מסוגל לזה... הבנת? בקיצור- תתחיל לצאת..
נשלח ב-29/1/2008 08:23
"איזהו עשיר - השמח בחלקו"
אנא בלי הדבקת תוויות ובלי לנסות להעביר שיעור בענייני כסף. הינך עדיין צעירה מידי לכך (ולדעתי, גם לכל דבר אחר).
נשלח ב-29/1/2008 12:24
כסף לא אמור להוות פרמטר בשידוכים. כל אחד בא עם מה שיש לו! לו ולא להוריו!!
נשלח ב-29/1/2008 14:24
עוד קביעה אקראית של ילדה ללא ניסיון...
נשלח ב-29/1/2008 15:09
קיגל
אבוד_בגולה אמר משהו יפה שנראה לי שפספסת. הוא לא התכוון לומר לך מה לעשות אלא רק להציע לך את מה שניסו לומר גם אחרים, ובעצם את מה שנראה לי שכל בן אדם הגיוני אחר היה בוחר לעשות (ולא צריך ניסיון חיים בשביל לחשוב נכון).
נשלח ב-29/1/2008 16:34
מה זו הגאווה הזו..? מי אתה שתקבע מי פה בוגר ומי לא? מי בעל ניסיון ומי לא? אולאי אתה מחשיב עצמך לעשיר אבל אין חכם כבעל הנסיון ובמקרה שלי אולי אני צעירה- ממש ילדה אבל נסיון והבנה בכסף יש לי ולא אני לא אומרת זאת בשויץ. ולא יזיק לך קצת פתיחות והקשבה לאנשים שמנסים לייעץ וזה לגבי כל תחום בחיים! אבל אם בא לך להשאר בדעה שלך זו החלטה שלך ושיהיה לך בהצלחה
נשלח ב-30/1/2008 00:48
טוב, אני מתנצל באם גלשתי לטונים מתנשאים מידי. אינני עשיר. ב"ה די מסודר לא יותר מזה. העניין שמעט מוזר הוא: אם אתה ספרדי - אומרים תתחתן רק עם אחת כמוך. אם אתה מתחזק / בעל תשובה - אומרים תתחתן רק עם אחת כמוך. אבל אם אתה בעל מעמד כלכלי מסויים ורוצה אחת כמוך - אומרים "לא, לא, בזה תתפשר על אחת שלא כמוך". לא נשמע לכם מוזר ?
תוקן על ידי קיגל_שניצל ב- 30/01/2008 0:58:52
נשלח ב-30/1/2008 10:55
קיגל על דברים של אופי ופנמיות האדם שזה העיקר והחשוב צריך משהו שהוא "כמוך" אבל בעינינים של גשמיות וחיצוניות אפשר להתפשר. למרות שאני אישית לא הייתי מגדירה את זה כפשרה כי זה ממש לא משהו שמהווה אצלי חשיבות
נשלח ב-30/1/2008 14:39
שמחה, מעניין, אבל רוב החוקרים ואנתרופולוגים (עשניכרצונו בקיאה בזה) סבורים שמעמד כלכלי משפיע על האופי הרבה יותר מאם הוא ספרדי/אשכנזי, בעל תשובה מגיל צעיר/חרדי מלידה.
אבל כרגיל, לנו יש מחקרים משלנו....