בית פורומים שידוכי חרדים

שדכנים לאמידים ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/1/2008 23:58 לינק ישיר 
שדכנים לאמידים ?

שלום, אני מחפש שדכנים לאנשים אמידים ועשירים בני המעמד הגבוה, האם מישהו כאן מכיר ? אם אפשר בבקשה ללא תגובות ציניות, רק לעזור ליהודי. תודה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2008 00:42 לינק ישיר 

הגאווה והגדולה לבורא עולם!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/1/2008 03:45 לינק ישיר 

טוב....
מישהו לפחות מכיר את הכתובת/טלפון של טובה שוסטר ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2008 18:37 לינק ישיר 

במקומך הייתי ניגש דווקא לשדכנים שמטפלים במעמד בינוני-רגיל. שם יציאו לך מישהי טופ שבטופ, הכי יפה, חסודה וחכמה (אם אתה מעוניין בחכמה כמובן). שם תוכל לבחור ולדקדק כמו במכולת. אצל שדכני מעמד עליון לאו תווקא יציאו לך בחורה הכי טובה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2008 06:20 לינק ישיר 

הכל טוב ויפה. הבעיה בה נתקלתי היא שאין כמעט משפחה חרדית מן המניין שתוכל להכניס את הסכום הכספי שאני מכניס. בעיה נוספת היא שהתחזקתי בקטנותי למדתי בישיבה וכעת עובד (בעבודה מכובדת ביותר), ולפי הנראה חרדיות "סטנדרטיות" מעדיפות בחור ישיבה חרדי מבית ועני מרוד מאשר אחד כמוני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2008 16:48 לינק ישיר 

קיגל_שניצל,

האם הבנות ה"סטנדרטיות", כדבריך, מעדיפות מישהו מבית עני מרוד, או שמא אתה הוא זה שמעדיף את אותן משפחות אמידות???

מעמד סוציו-אקונומי גבוה יותר, לא בהכרח מבטיח פתיחות בהשקפות....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/1/2008 18:42 לינק ישיר 

אני מצוטט שוב את שכתבתי קודם :
"הבעיה בה נתקלתי היא שאין כמעט משפחה חרדית מן המניין שתוכל להכניס את הסכום הכספי שאני מכניס. בעיה נוספת היא שהתחזקתי בקטנותי למדתי בישיבה וכעת עובד (בעבודה מכובדת ביותר)"
אם נדקדק בדברים, נראה כי מדובר בשתי בעיות:
1. קשה למצוא משפחות חרדיות באמת ואמידות.
2. בנות מעדיפות (בלשון המעטה) בחור ישיבה ולא בחור עובד.
לא ניסיתי לקשור את שתי הבעיות. כל בעיה בפני עצמה. אולם, לעצם המשפט האחרון שכתבת, אכן לא בהכרח אך המתאם גבוה מאוד.

עכשיו מובן יותר ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2008 07:17 לינק ישיר 

קיגעל- אני מתנצלת הייתי חייבת אבל ממש רואים שאתה "מתעשר חדש"
תראה, לאנשים עשירים באמת לא אכפת שלצד השני אין כסף הם הרי לא צריכים אותו יש להם מספיק וזה ממש לא יפדע במעמד שלהם- להיפך זה רק יוכיח...
מה עוד שאתה הוא הגבר ואתה זה שצריך להכניס את הכסף ולפרנס ולא אשתך. ואבוד בגולה אמר לדעתי דבר חכם מאוד. שוב- הכסף ממש לא אמור לעניין אותך אם אתה עובד ב"עבודה מכובדת ביותר" (אומר וסותם) וזה "מבטיח" לך הכנסה גבוהה במהלך כל חיך...
הדבר היחיד שיהווה בעיה זה שתהיה מעוניין לערוך חתונה בשרתון סיטי טאוור ולממן שלושתרבעי ממנה או יותר אבל אתה מסוגל לזה... הבנת? בקיצור- תתחיל לצאת..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/1/2008 08:23 לינק ישיר 

"איזהו עשיר -  השמח בחלקו"
אנא בלי הדבקת תוויות ובלי לנסות להעביר שיעור בענייני כסף. הינך עדיין צעירה מידי לכך (ולדעתי, גם לכל דבר אחר).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2008 12:24 לינק ישיר 

כסף לא אמור להוות פרמטר בשידוכים. כל אחד בא עם מה שיש לו! לו ולא להוריו!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/1/2008 14:24 לינק ישיר 

עוד קביעה אקראית של ילדה ללא ניסיון...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2008 15:09 לינק ישיר 

קיגל

אבוד_בגולה אמר משהו יפה שנראה לי שפספסת. הוא לא התכוון לומר לך מה לעשות אלא רק להציע לך את מה שניסו לומר גם אחרים, ובעצם את מה שנראה לי שכל בן אדם הגיוני אחר היה בוחר לעשות (ולא צריך ניסיון חיים בשביל לחשוב נכון).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2008 16:34 לינק ישיר 

מה זו הגאווה הזו..? מי אתה שתקבע מי פה בוגר ומי לא? מי בעל ניסיון ומי לא? אולאי אתה מחשיב עצמך לעשיר אבל אין חכם כבעל הנסיון ובמקרה שלי אולי אני צעירה- ממש ילדה אבל נסיון והבנה בכסף יש לי ולא אני לא אומרת זאת בשויץ. ולא יזיק לך קצת פתיחות והקשבה לאנשים שמנסים לייעץ וזה לגבי כל תחום בחיים! אבל אם בא לך להשאר בדעה שלך זו החלטה שלך ושיהיה לך בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/1/2008 00:48 לינק ישיר 

טוב, אני מתנצל באם גלשתי לטונים מתנשאים מידי. אינני עשיר. ב"ה די מסודר לא יותר מזה. העניין שמעט מוזר הוא: אם אתה ספרדי - אומרים תתחתן רק עם אחת כמוך. אם אתה מתחזק / בעל תשובה - אומרים תתחתן רק עם אחת כמוך. אבל אם אתה בעל מעמד כלכלי מסויים ורוצה אחת כמוך - אומרים "לא, לא, בזה תתפשר על אחת שלא כמוך". לא נשמע לכם מוזר ?

תוקן על ידי קיגל_שניצל ב- 30/01/2008 0:58:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2008 10:55 לינק ישיר 

קיגל על דברים של אופי ופנמיות האדם שזה העיקר והחשוב צריך משהו שהוא "כמוך" אבל בעינינים של גשמיות וחיצוניות אפשר להתפשר. למרות שאני אישית לא הייתי מגדירה את זה כפשרה כי זה ממש לא משהו שמהווה אצלי חשיבות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/1/2008 14:39 לינק ישיר 

שמחה, מעניין, אבל רוב החוקרים ואנתרופולוגים (עשניכרצונו בקיאה בזה) סבורים שמעמד כלכלי משפיע על האופי הרבה יותר מאם הוא ספרדי/אשכנזי, בעל תשובה מגיל צעיר/חרדי מלידה.
אבל כרגיל, לנו יש מחקרים משלנו....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שדכנים לאמידים ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext