| נשלח ב-23/1/2008 16:28 |
|
| |
אשתך תהיה מאושרת
תמיד שאני מתקן משהו בבית שהתקלקל או עושה קניות, אז אמא שלי אומרת לי "אאווווו אשתך תהיה מאושרת"
בכל אופן, אם אשתי נמצאת לה באמת אי שם, אני בטוח שכרגע היא מאושרת.
היא עוד לא הכירה אותי!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2008 18:51 |
|
| |
תמיד כשאני עושה פאדיחות, אמא שלי אומרת לי "מסכנה אשתך..."
|
|
| נשלח ב-23/1/2008 18:53 |
|
| |
ואני חשבתי שלאישה חשוב דברים אחרים, קצת יותר רומנטים מלתקן טוסטר. בכל מקרה הלואי ואשתך תהיה תמיד מאושרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2008 19:17 |
|
| |
רק אחרי החתונה היא תבין כמה מאושרת היא היתה וכמה טוב היה לבד! נ.ב. בשביל לתקן טוסטר או כל מכשיר אחר לא צריך בעל. אני אישית מסתדרת מצויין בלי עזרה זכרית!
|
| נשלח ב-23/1/2008 22:38 |
|
| |
שמחה נו באמת! הבחור רוצה תמיכה רגישית! וכמו שבחור זקוק לבחורה כך בחורה זקוקה לבחור!
כל הכבוד 5 דקות, העם איתך! מחזקת את ידיה של אימך, זה בהחלט מראה על מידות טובות, ועל רצון להעניק ולסייע לאישתך, בהחלט זה חשוב בנוסף לכל הדברים שיש מסביב..!
לגבי שעכשיו היא מאושרת? מי קבע?? מנין לך שבכל לילה היא איננה מרטיבה את מיטתה בדמעות לפני ריבון העולמים שישלח לה אותך??
צודק, היא עוד לא הכירה אותך! אחרי שהיא תכיר אותך היא בטוח תהיה יותר מאושרת..(או שלא ;-) )
אל דאגה מאחלת לך שלא יאוחר היום וממש בקרוב תזכו להכיר אחד את השני בנקל!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2008 00:51 |
|
| |
נו באמת!!!
איזה תגובות טיפשיות, לא שלך ליטאי, אמא שלך צודקת!
שמחה את כנראה צעירה מאוד אם את מתכוונת ברצינות למה שכתבת, אגב אם את באמת מתכוונת לזה שאת מסתדרת ללא עזרה מהמין הנחות אני אצרף איחולים שלא תזדקקי ושכל חייך תסתדרי לבד,
אני מסכים שזה שאת יכול לתקן משהו לא יהפוך את אשתך למאושרת, אבל אם אתה באמת תהיה בעל טוב זה שאתה יודע לתקן דברים יעזור לאשתך ולך (אגו!!) טיפטיפ כל מה שאמא שלו עשתה זה בסה"כ פירגנה לו בצורה מתוחכמת, וכל הכבוד לה!!! גם אלה שנרתעים מפירגונים היו קונים ב-2 ידיים פירגון עקיף! יש לך אחלה אמא
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2008 10:26 |
|
| |
לייט אני כבר לא כל כך צעירה ועם בגרות נפשית גדולה ועל זה יעידו מכריי. ואני באמת מסתדרת מצויין לבד בקטע הפיזי וגם דיי בסדר בנפשי (יש מי שממלא את החסר) ברוך ה' ולא אמרתי שהמין הגברי הוא המין הנחות אז בבקשה ממך אל תכניס לי מילים ואל תמהר להסיק מסכנות
|
| נשלח ב-24/1/2008 10:49 |
|
| |
אישה צריכה גבר כמו שדג צריך אופניים (גלוריה סטיינם)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2008 11:45 |
|
| |
שמחה אני אמרתי נחות ולא שמתי לך את המילים בפה,
אני התיחסתי לזה שאמרת שאחרי החתונה היא תראה כמה טוב היה לה (או כמה רע לה עכשיו)
זה שאת מסתדרת פיזית לבד זה יפה וטוב ואני מקווה שגם ריגשית תסתדרי לבד (תמיד)
אני עדיין חושב שאת צעירה ובעיקר נפשית את גם צעירה בגיל אבל זה דבר טוב,
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2008 12:12 |
|
| |
על הגיל עוד אפשר להתווכח (כולה 21 ) אבל בנפש אני מאוד בוגרת ואני לא אומרת זאת בשביל השויץ כי אני ממש לא כזו. וכל כוונתי היתה לומר שלא חייב בעל בשביל להחזיק תראש מעל המים אפשר להסתדר גם בלי
|
| נשלח ב-24/1/2008 12:30 |
|
| |
שמחה צודקת וגם יעל- אפשר לראות הרבה נשים שמסתדרות בגפם- אבל גברים? כמעט אף פעם לא. נראה לי שבגלל זה השם סידר שהגברים מתים כמה שנים לפני הנשים- אחרת מי יטפל בהם?
וחמש דקות- זו באמת מעלה- אבא שלי הורס כל דבר שהוא נוגע בו בערך ואמא שלי נאלצת לעשות הכל לבד- החל בלדפוק מסמר (כדי שהוא לא יקלף את כל הקיר ויעשה אלף חורים וכלה בדברים שהיא מזעיקה שכן כשצריך להרכיב משו או פשוט אנחנו נמנעים מלקנות דברים שצורכים הרכבה.. אז באמת הוא נפגע מזה אז יופי לך שיש לך כשרון זה באמת טוב. וזה מחזק את מה ששמחה אמרה שגם אמא שלי יודעת לדפוק מסמרים %)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2008 14:37 |
|
| |
תודה לכל המגיבים... ושמחה, זה לא רק לתקן טוסטר. אני עושה גם אינסטלציה, תיקוני נגרות, ריצוף, הגדלה לחמש פאזות, תיקנתי את המכונת כביסה ואת המקרר, החלפתי מנוע לתנור, סגרתי מרפסת, ושיפוצים כללים. מי שרוצה הנה הטלפון שלי: סתם... האמת היא שאני לא יודע איך מתקנים טוסטר, מה שתיקנתי עד היום אמממ... נראה לי שהחלפתי מנורה:) לדפוק מסמר אני גם לא יודע, שובר את כל הקיר... אבל סוכות אני דוקא בונה מאוד יפה ב"ה.
היום אמא שלי שאלה אותי עם מי אני צוחק בחדר, אמרתי לה שאני לא צוחק, אז היא אמרה אני שומעת קולות צחוק מהחדר שלך... הסברתי שזה בא מהשכנים...
הכל בגללכם!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2008 16:14 |
|
| |
גם אני יודע לעשות את כל התיקונים שמנית לעיל, אך אני לא גאה בזה. זה שהעולם מוצף אנשים חסרי ידע טכני, לא עושה את המיעוט שבעל ידע טכני לשווים יותר. כל ערבי מטייבה יודע לעשות את זה, ואני לא בטוח שהנשים שלהם מאושרות.
|
|
| נשלח ב-24/1/2008 16:37 |
|
| |
ליטאי,
להרגע עם הרצינות.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2008 20:50 |
|
| |
חמש_דקות נשרפה לי המנורה בשרותים, מה זה אומר??
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2008 20:58 |
|
| |
כבר החלפתי.
|
|
|
|