|
|
| נשלח ב-6/2/2008 19:27 |
|
| |
סמינר מעולה מעולה מעולה אחלה בנות!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2008 19:37 |
|
| |
אחותי לומדת שם.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2008 19:45 |
|
| |
אגב הסיבות לפרגונים פה, הוא עקב הגישה לאינטרנט של יותר בנות משם. לדוגמא אם היו פותחים אשכול על סמינר אחר, היו פחות פרגונים כיוון שפחות בנות גולשות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2008 20:11 |
|
| |
חחח יכול להיות, אבל גם על הסניף יגידו שהוא סמינר טוב רק.. לא נראה לי שלבחור שנמצא פה מתאימה בחורה משם...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2008 20:21 |
|
| |
בנות חכמות!
אחרי הכל זה סמינר על רמה.
הבנות בסגנון פתוח יותר, לכן יש בנות מהסמינר שגולשות,
אבל לא כולן. וזה לא מפחית טיפה מערכן!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2008 21:20 |
|
| |
נכון חכמה, גם אחותי גולשת והיא בסדר גמור.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2008 21:25 |
|
| |
מישהיא,
אז את באמת לא יודעת מה המצב היום בסניף....
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2008 16:44 |
|
| |
כל מקום יש זבל וזהב אבל תלוי מה היחס
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2008 19:31 |
|
| |
כל מקום יש זבל. הענין הוא שבלוסטיג גם החלק הזבלי זוכה לייחצן את עצמו לטובה בפורומים למיניהם... בסניף אין להן ביטוי.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2008 23:08 |
|
| |
ליטאי,אם מישהי מלוסטיג לא לקחה אותך זה לא כי היא מלוסטיג,אלא כי היא לא אוהבת גברים שלכאורה הם שחצנים אבל משתמשים בציניות רק כדי לכפות על הבטחון העצמי הנמוך שלהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2008 12:50 |
|
| |
אני מסכימה עם עזר כנגדו. ובכלל, ליטאי, מה יש לך נגד לוסטיג? אולי יצאת עם 2-3 בנות משם והן לא היו נראות לך, ואיכשהוא- לא נראה לי שיש לך באמת סיבה אמיתית להשמיץ.
אבל גם אם כן יצא לך להכיר בנות בודדות משם זה לא מדגדג לקצה מספר הבנות שאני ושאר הבנות כאן מכירות בכל סמינר וגם בלוסטיג.
|
|
| נשלח ב-8/2/2008 15:31 |
|
| |
עזר כנגדו, אם לא זכית בלוטו, כנראה שלא מילאת את המספרים הנכונים. אם לא טבעת בים, כנראה שאת יודעת לשחות. אם את נושמת, כנראה שאת בחיים. אם לסבתא היה כסא גלגלים, וכו'. אפשר להמשיך עוד הרבה הנחות "אם" כאלה. לא הבנתי לאן את חותרת בהנחה "אם מישהי מלוסטיג לא לקחה אותך"... אין לי משהו נגד לוסטיג. כתבתי שיש להם יותר ייצוג יחסי בנט. זה הכול. ו"מידת הגאווה", לא התכוונתי למובן הקלאסי של המילה גאווה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2008 20:40 |
|
| |
אלא לאיזה מובן של המילה גאווה?
|
|
| נשלח ב-9/2/2008 21:30 |
|
| |
אין לי מושג איפה אתם חיים?!
לוסטיג זה תיכון עם כיתות ה' ו'. וזה הכי מודרני בעולם החרדי. החדש הרבה יותר סגור מזה. זה דומה לבית שולמית הירושלים כי יש שם קצת מזרוחניקיות.
התיכון שם על הפנים. רוב הבנות שם מסתובבות עם בנים וכו'. היתרון היחיד שם שזה הסמינר היחיד באיזור בני ברק עם בגרות מלאה. (סמינר פ"ת לא עושים בגרות במתמטיקה ואנגלית.)
ה"המשך" שם בסדר גמור. בד"כ בנות טובות שיוצאות עם תעודה של ראיית חשבון. קצת מודרני אבל למי שמתאים זה טוב. אולי בעוד שנה שנתיים שהמחזורים של התיכון עכשיו יגיעו להמשך המצב שם יהיה כמו בתיכון וחבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2008 22:09 |
|
| |
איפה א-ת חיה? מדובר פה על ההמשך. אף בחור פה לא מחפש בדווקא בחורה שקטנה מ-18.. הבנות הטובות של התיכון ממשיכות שם ומגיעות בנות מסמינרים אחרים שרוצות תואר טוב, ולא רק בראיית חשבון, גם במחשבים.
ואת ממש לא יודעת מה זה בית שולמית כנראה..
הבנות המיזרוחניקיות בלוסטיג הן מתחזקות ונראות הכי דוסות מכולן שם.
לכי לבקררררררר
|
|
|