|
|
| נשלח ב-9/2/2008 22:14 |
|
| |
אבל בשנים האחרונות המצב בתיכון נהיה הרבה יותר גרוע ויש בנות לא טובות שממשיכות בהמשך.
וזה דומה לבית שולמית בזה שעושים שם בגרות ושיש מזרוחניקיות. לא אמרתי שהם גרועות אמרתי שבזה זה דומה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2008 22:41 |
|
| |
למה את מתכוונת כשאת אומרת בנות לא טובות?
וכבר אמרתי שלא מדובר על אותו סגנון של מזרוחניקיות.
ואגב בית שולמית הוא תיכון חרדי לאומי שיש בו בנות מאד ערכיות והוא לא כמו אולפנא ולא כמו לוסטיג. אין פה מקום להשוואה.
|
|
| נשלח ב-9/2/2008 23:14 |
|
| |
הודידה, דברים נכונים מאוד. סוף סוף משהו שמשקף את האמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2008 23:23 |
|
| |
חח.. עוד מישו שיודע מה קורה בתוך הסמינרים..
|
|
| נשלח ב-10/2/2008 00:14 |
|
| |
"בנות לא טובות". שמסתובבות עם בנים וכו'.
ליטאי, מאיפה אתה מבין...?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2008 00:24 |
|
| |
"בתוך עמי אני יושב".
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2008 00:29 |
|
| |
בקיצור בכל מקום יש ויש צריך לבדוק את הבחורה עצמה .
|
|
| נשלח ב-10/2/2008 16:08 |
|
| |
סתם שאלה כללית, בתור אחד שמחפש בחורה בעלת השכלה, כיצד ניתן לברר האם לבחורה היה קשר עם בחורים בעבר ? קשה לי להאמין שבסביבה הקרובה באמת יגלו למברר פרט שכזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2008 16:34 |
|
| |
אני חושבת שאין דרך לברר את זה, אלא אם כן הבחורה לא ממש הסתירה.
אבל בחורה שלא יצאה מזה לגמרי אפשר לזהות.
ואם היא יצאה מזה לפני הרבה זמן, והיא נראית לך, אז מה העניין?
|
|
| נשלח ב-10/2/2008 19:21 |
|
| |
ליטאי,
מצד אחד אין לך שום דבר נגד לוסטיג(תסלח לי שאני לא מצוטטת את המילים המשמימות שנכתבו קודם בצורה של אופנים היפותטיים,אם ואם ואם...לא מעניין)
מצד שני,אתה מסכים עם הודידה שאמרה רק דברים רעים על המקום,וגם בעצמך עוד קודם ההצטדקות שלך,והפעם אני אצטט ולא לכבודך:"בלוסטיג גם החלק הזבלי זוכה לייחצן עצמו לטובה".
מה שלומך?טוב מאד?מצויין!ב'ה.
והפיצול?יופי,יופי!מעולה...תבואו לארוחה יום אחד.
תוקן על ידי עזרכנגדו ב- 10/02/2008 19:22:32
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2008 00:30 |
|
| |
עזר כנגדו, תרתי דלא סתרי. יש אמת אחת. וזה הגיוני שאנשים שלומדים במקום יכתבו "מקום מצויין מקום נפלא" ואף אחד לא יתייחס לפן הפחות חיובי שהודידה שציין בדבריו. נניח אני לו הייתי לומד במקום X או Y, והיה שאלה עליו והייתי יודע מידע כזה וכזה, הייתי משתדל להיות עניני ולא לכתוב "מקסים מקסים" רק כי אני לומד שם. אבל אני מבין אנשים כמוך שיוצאים להגנת מקום שלמדו שם. זה נובע מ"בור שלמדת שם , תפרגן עליו גם אם אין בו מים".
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2008 14:45 |
|
| |
ליטאי,חח,אחד המשפטים היותר מטומטמים ששמעתי בחיים שלי,
חכה להמשך,אני פשוט ממהרת
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2008 09:09 |
|
| |
לברר על בחורה אם היא "עושה שטיויות" זה רק אם יש לך מישו מבפנים "שאכפת לו" מימך.
חוות דעתם של מנהלים, מורות וחברות (שבדרך כלל הבחורות מעבירות), לא משקפת כלום!!!
אפ פעם לא ניתקלתי ששאלו מישהיא אם לבחורה X יש לב טוב, יראת שמים או אם היא נאה וכו' והיא ענתה לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2008 09:29 |
|
| |
הענייין הוא שאני גר בתל אביב, כך שמן הסתם אין לי "מישהו מבפנים". מבחינת מורות שהבחורה מעבירה, ברור שאיני מתייחס לזה, אין לי אפילו כוונה להתקשר אליהן.
אולם, יש לי אפשרות להגיע לשכנים, מורות אחרות ואנשים מהסביבה, אך עדיין קשה לי להאמין שמישהו יאמר את האמת גם אם אין לו קשר לבחורה. האם בכל זאת אמצא עיצה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2008 10:45 |
|
| |
ישנה אפשרות דרך בנות הלומדות איתה בכיתה. הבדיקה העיקרית צריכה להיות אם היא לא חריגה.
אבל אני חושב שלא כדאי להרבות בבדיקות על האופי שלה, שהרבה פעמים אינו מעיד. יש מעשה בשני בחורים שהתארסו, האחד עם בחורה שהייתה עוזרת לכולם והשני עם בחורה שתמיד דאגה לעצמה. לאחר החתונה, חייו של הראשון נתרמו על ידי אשתו לטובת הציבור ואילו השניה דאגה לשניהם (בבחינת בעלה כגופה).
|
|