בית פורומים שידוכי חרדים

מקרה שקרה לאחרונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/2/2008 20:21 לינק ישיר 

חמדת ימים טעית טעות חמורה ביותר! הסיפור מסופר על ר חיים הלבערשטם (האדמור הראשון) מצאנז שסבל מרגלו!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/2/2008 21:45 לינק ישיר 

אני לא יודעת מי או מה המקור אבל את הסיפור הזה שמעתי בכמה וכמה גירסאות. וזה גם לא כ"כ משנה העיקר הוא המוסר השכל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2008 21:36 לינק ישיר 

אני חושבת שלבחור עם מגבלה צריך לתת אופציה להכרות עם מישהי בלי מגבלה. אני חושבת שצריך לידע על מגבלה כזו אחרי 3-4 פגישות ולתת אפשרות להתרשם מהבחור/ה בלי שהבעיה תהיה ברקע. לי באופן אישי יש מגבלה רפואית שאני לוקחת בגללה 7 כדורים יום יום. אני סיפרתי לארוס שלי על המגבלה הזו אחרי כמה פגישות והוא קיבל את זה בלי בעיה.ומי שלא מקבל, כניראה שהוא לא בשידוך המתאים לאותו בחור/ה והכל משמים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2008 15:37 לינק ישיר 

אז מגיע לך כבר "מזל טוב"?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2008 03:40 לינק ישיר 

ליטאי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2008 03:53 לינק ישיר 

אופס עשיתי ENTER בטעות

ליטאי היקר

אני אני מהתחום של פסיכיאטריה ובריאות הנפש. יש כאן כמה אנשים שעשו לי אוטינג (לכבודם ירשם שהם יסתפקו בלהראות לי את זה בפרטי ולא יתר על כך) יעידו שאני לא ישקר. הם יכולים להקליד את השם שלי ולראות עשות מאמרים שפירסמתי.

אז אני רוצה לחדש לך דבר קטן שהביטויים של "שגעון" או "משיגענער" הם נחלתם של ההסיטוריה. היום בדובר במחלות או הפרעות. חלקן חמורות חלקן קלות. חלקן מטופלות די בקל חלקן לא. חלקן מטוםלות בשיטות פרמקולוגיות (כדורי"ם בלעז) חלקן בשיטות פסיכולוגיות וחלקן ע"י השילוב.

עניין עיקרי שהייתי רוצה לומר לך שבמקומך הייתי נזהר מלהשתמש בביטויי גנאי ולעז כלפי אנשים שיתכן לא פחות טובים ממך אבל חלו במחלה מסויימת, ככל שתהיה. אתה בחור חכם ויודע שאין לאף אחד תעודת ביטוח בפני מחלה כלשהי. לא מובטח לך שמחר (ח"ו ח"ו לא שאני מאחל, רק שתהיה בריא) לא תתחיל לשמוע קולות ולראות חזיות, יום בהיר אחד כמכה מהשמיים. כמו שקרה לרבים וטובים, ורובם דווקא אילו עם אינטליגנציה למעלה מהממוצע. אז היום אתה מתנשא על "פרנקיות", ואז ח"ו גם אתיופיות גרושות לא ירצו אותך.

ברור שרוב מוחלט של הסיכויים שזה לא יקרה לך, והלוואי שתהיה רק בריא. רק תדע לתת כבוד לאנשים שגורלם היה פחות טוב בנקודה הזאת. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2008 13:16 לינק ישיר 

ואו, ועוד קיבלת ציון "מעולה" על הדוקטורט, תשמע, התרשמתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/2/2008 07:19 לינק ישיר 

ראו מה טבו מידותיהם של ישראל...

גם האקרים שעושים לך אוטינג לא מפרסמים אלא דברים טובים ומחמיאים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מקרה שקרה לאחרונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.