יש אשכול שלם של בנות שמפנטזות על איך תראה ההצעת נישואין שיציעו להן. אולי פשוט תציעו אתן, בדיוק בדרך שאתן מעונינות שזה יראה, מה דעתכן?
נשלח ב-2/2/2008 22:36
אין מצב
נשלח ב-2/2/2008 22:43
הלוואי שזה היה כך. זה היה מאד עוזר לגברים ביישנים כמוני.
בדיוק לפני יומיים דיברתי עם מישהי, והיא אמרה לי שהיא בחיים לא תציע לבחור אפילו היכרות (שלא לדבר על נישואין), כי "דרכו של איש לחזר אחרי אישה ואין דרכה של אישה לחזר אחרי איש" (או משהו בסגנון). היא שאלה אותי מה דעתי.
נאלצתי להודות שהיא צודקת - אכן כך כתוב, אין ברירה, הגברים צריכים להיות אמיצים ולקחת יוזמה, עד כמה שזה קשה.
נשלח ב-2/2/2008 22:54
זה הכי יפה שהגבר מציע נישואים ,זה מרגש .
למרות שבימינו אצל החרדים בד"כ לא מציעים נישואין וחבל מאוד ........
נשלח ב-2/2/2008 23:00
אשתי, בפגישה השביעית, אמרה לי בתחילת הפגישה שהיא לא מוצאת טעם למשוך את הזמן, כי היא כבר החליטה (מתברר שזה כבר נרקם מאחרי הגב שלי מהפגישה השלישית). ישנו על הדשא בבית מלון ואני רק שאלתי אותה, כאשר מבקשים יד של בחורה, איזו יד מבקשים וצחקקתי במבוכה. אחר כך שוחחנו מעט, אני היתי מאד נבוך כיון שזה "נחת" עלי מבלי שהתכוננתי, והלכנו לבית של ההורים שלה לסעודה שלישית (הם כבר התכוננו).
המסקנה, שכנראה גם בנות יכוולות להציע נישואין לבנים.
נשלח ב-3/2/2008 00:31
קיצ'.
נשלח ב-3/2/2008 02:26
א. אני בעד שההצעה תגיע גם מהצד הנשי. (זה תלוי מאוד באופי הזוג והקשר). ב. גם בהצעת הכירות/חבירות כמו שהזכיר אראל זה יכול לבא מהצד הנשי ושוב זה תלוי במגזר. אצל החרדים התופעה הזו פחות שכיחה כי הכל נעשה דרך צד ג'. אני אישית יזמתי מספר פעמים פגישות
נשלח ב-3/2/2008 04:16
אולי זה יכול להסביר משהו באמת...
נשלח ב-3/2/2008 15:34
ליטאי אתה יכול לפרט קצת יותר...?
נשלח ב-3/2/2008 16:34
ואוו שמחה את בחורה אמיצה.
אני בחיים לא הייתי מעיזה ליזום משו. אם כבר אולי מבקשת מחברה שתשדך או משו...
אם זה כבר אחרי היכרות אז בכיף אבל כשלא מכירים את הבנאדם זה סוג של מביך...
חוץ מזה תמיד יש את החשש של "אם הוא לא ירצה?" זה ממש יפגע באגו לא? מלחיץ..
נשלח ב-3/2/2008 16:41
האמת זה מאוד מלחיץ אבל לפחות את יודעת שניסת..
היו פעמיים שיזמתי אבל זה היה לפני שנים...
ופעם נוספת לפני כשנה. היה בחור שהכרתי והוא בנאדם ממש מדהים גם רוחנית/תורנית וגם מידות. אמרתי לו ישירות שיש מצב שאנחנו מתאימים והוא מאוד התלהב מהרעיון שזה בא ממני.
בסוף זה לא יצא לפועל. אבל היה נחמד. אני חושבת שאם לא הייתי מנסה הייתי חייה בתחושה של החמצה. ויש פעמים שממש מומלץ להניח לאגו
נשלח ב-3/2/2008 18:40
אבל עדיף לא לנסות ולא לקבל דחיות.. אני לא יודעת מה אתך אבל אם מישהוא היה אומר לי שזה "לא מתאים" הייתי ממש נפגעת ונעלבת ולא הייתי מוכנה לצאת לדייט נוסף רק אחרי שנים רבות...
כאילו- וזה לא משנה כמה דפוק הבנאדם יהיה. פעם אחד קבצנית ברחוב צעקה עליי אמרה לי משו כמו "מפגרת תעופי לי מהעיניים" כי הפרעתי לה בדרך והתחלתי לבכות מרוב שזה היה פוגע..(זה באמת היה מעליב!!!!) אז ק"ו את באה לבחור "נראה לי שאנחנו מתאימים והוא כזה אהממ- לי לא.." גאש. אבל כשאני חושבת על זה- נראה לי שרק בנות אומרות לא ובנים תמיד מוכנים להמשיך ותמיד זה נראה להם ממש טוב. לא?
תוקן על ידי עשניכרצונו ב- 03/02/2008 18:41:13
נשלח ב-3/2/2008 19:31
נכון שיש מקרים ממש פוגעים. וזה לא שבאתי לסתם בחור ברחוב ונפלתי עליו. ולגבי התאוריה יש בזה משהו.
נשלח ב-3/2/2008 19:35
הפירוט הוא שאמרת שאת טיפוס גברי, אז זה מסתדר אם זה שאת מציעה נישואין (:
נשלח ב-3/2/2008 23:01
מה שנכון נכון. ביומולדת 16 עשיתי משהו קצת מופרע.. ואז אבא שלי פלט שהוא לא יודע איך יצאתי בת.... התשובה היא שיש לי אמא צדיקה שהתפילות שלה התקבלו. (מעלי יש 3 בנים ומתחתי עוד בן ורק בסוף הגיעו הבנות. הייתי אמורה להיוולד בן )
נשלח ב-4/2/2008 02:04
אחת הפגישות הכי קשות שלי היתה בפגישה רביעית עם בחורה שמאוד בילבלה אותי ולא ידעתי להחליט יצאנו לת"א לטיילת, ויכולתי לראות שהיא רוצה (ידעתי עוד קודם מהשדכנית שהיא די סגורה) ואני הייתי בערפל ומתוך רצון להבין מי היא בדיוק שפכתי את כל האני מאמין שלי ואני שם לב שזה רק נותן לה הרגשה שאני גם סגור על הענין והיא כולה קורנת והייתי בטוח שעוד רגע היא מציעה לי, ואני מתחיל להריץ בראש מה אני אומר אם זה קורה (תוך כדי שיחה),בקיצור מפחיד (ובדיעבד מצחיק) שכחתי לכתוב שהיא היתה טיפוס כזה שמתאים לה להציע בלי לדפוק חשבון למה מקובל (דבר שבד"כ אני מברך עליו)
מסקנה: תסבלו את הזמן שאנחנו סוחבים ותתנו לנו להציע נישואין