בית פורומים שידוכי חרדים

הבעיות הנוראיות שלי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/2/2008 19:39 לינק ישיר 

תשעה קבין של סחטנות ירדו לעולם וכו'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2008 19:54 לינק ישיר 

אני מכירה אישה שסוחטת את בעלה , תאמינו לי שהוא ממש מסכן אתם לא יודעים איך היא ממררת לו את החיים ולא רוצה לתת לו גט , והיא אשמה בגירושים ....מאיימת על המשפחה וכ"ו   ממש מסכן....

משנכנס אדר מרבין בשמחה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/2/2008 20:08 לינק ישיר 

יש הרבה כאלה.
הנשים השתלטו על העולם. רוצות שהגברים יעבדו ויממנו אותם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2008 23:51 לינק ישיר 

ליטאי אני נגד סחטנות בכלל אבל בציבור החרדי העיניין קצת הפוך .. הנשים עובדות ומפרנסות את הבעל

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/2/2008 00:00 לינק ישיר 

שמחה צודקת ! בציבור החרדי הבעל יושב ולומד תורה והאישה מפרנסת את הבית.

משנכנס אדר מרבין בשמחה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/2/2008 01:48 לינק ישיר 

מה הקשר בין ביצים לקופים על העצים?
אני דיברתי סצפיפית על הנ"ל פותח האשכול שאשתו סוחטת אותו. לא על איזה אברך שאשתו הקופאית מפרנסת אותו מה-4 לחודש שהיא מביאה מהפעוטון שהיא מנהלת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2008 08:56 לינק ישיר 

אפשר להתפלסף מכאן ועד להודעה החדשה... על אותה האחת ועל הזיווג האמיתי...

אבל התמונה היא פשוטה מאד. העולם הוא שחור-לבן ללא גוונים, ואני אומר מנסיון. בנות מתחלקות לשתי קבוצות, ללא יוצאות מהכלל. הרוחניות מחפשות אברך בין תורה שאני לא. והגשמיות מחפשות אחד שיש לו כמה מאות אלפים בצד, דירה ומכונית יוקרה. שאני גם לא. כמו שנאמר נשארתי כירח מכאן ומכאן. יש עוד קטגוריה שלישית, כל הפגומות, הסוג-ב'תיות הנואשות, שמוכנות כבר לכל אחד. שזה כנראה האופציה היחידה הפתוחה בפניי. אבל אני סולד מזה ומעדיף להישאר לבד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2008 11:35 לינק ישיר 

אבוד_בגולה:

אני מבקש לשים קצת פרופורציה בדבריך. בגילאי ה 19 - 20 לרוב החרדים אין הרבה נסיון בחיים. בהתאם לכך יש הרבה נכונות להשקיע, הרבה טוהר והרבה נאיביות, ולפיכך יותר קל להתחתן ולהתמסד. לעומת זאת בגילאים מבוגרים יותר יש בדרך כלל צלקות ומשקעים שמקשה על היכולת של אדם להתמסר ולהתחתן (שוב). בעיה זו ניצבת בפני כל אחד שמנסה להתחתן כשהוא בוגר יחסית. אבל עם כל הקושי שבדבר עדיין קיימים בנים ובנות שביסודן הם אנשים טובים שמחפשים את השלוה והרוגע והנתינה והיופי. זה תלוי בך, לתת לבנות שאתה נפגש אתן לבטא את החלק הזה של הנשמה שלהן. ברור שזה קשה, אבל ברגע שאתה באמת מאמין בטוב, מאמין ביכולת של אנשים אחרים להיות טוב, אז הרבה יותר קל למצוא את האחת שמתאימה לך.

הכתיבה שלך בפורום היא כה שלילית שלא פלא שאתה לא מצליח למצוא בחורה מתאימה. תעבוד על עצמך להיות יותר חיובי ובזה תמצא בחורות יותר חיוביות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2008 15:39 לינק ישיר 

נתת רשימת חסרונות מרשימה וגם את המעלות שבך צירפת לחסרונות האם בדקת פעם באמת מה מעלותיך דבר ראשון הורד נא את משקפיך השחורות משחור על עצמך ואחר-כך תפסיק לשפוט אחרים במבטך הקודר והשלילי עשה נא שינוי חשיבה ראדיקלי לכיוון חיובי ותתחיל לראות אור בקצה המנהרה מחזיק לך עצבעות ב ה צ ל ח ה ! ! !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2008 16:46 לינק ישיר 

אבוד  בגולה!!!!!

אתה יכול לכתוב כאן הרבה מגילות, ואנשים יכולים לכתוב לך עוד יותר מגילות בחזרה.

מניסיוני האישי, האינטרנט לא משקף כלום, עד שלא ראיתי את הבן אדם יכלתי לקשקש לו הרבה, יכלתי לייעץ לו הרבה, ובמציאות ראיתי שהכל שונה לחלוטין.

תתפלל, תנסה אולי להתייעץ אם מישהו שמכיר אותך טוב, או אני לא יודע מה. יכול להיות אבל שבאמת עוזרים לך כאן.

ב' מזה חזבת"ית? חוזרת בתשובה?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הבעיות הנוראיות שלי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.