| נשלח ב-8/2/2008 11:42 |
|
| |
איך לשמור על אפטימיות
שלום לכל חברי הפורום
אני נמצא אחרי פרידה מקשר שהתחיל להיות רציני בכל אופן מבחינתי , כעת אני בתקופה של ניתוק קשר סופי שהגיע מצדי אחרי הבנה שקשר לא יוביל לקשר רציני, מבחינתה לא איכפת לה להמשיך אבל לא יודעת אם זה היה רציני,
עד היום הייתי אופטימי בנושא של שידוכים למרות גילי 30 , לא מתוסכל לא מקלל את כל עולם , ולא מקנא בחברים , כי יש לי עולם משלי עמוס איכותי ומהנה ומאתגר מאוד ,למרות שיש לי חברים בגילי שמתוסכלים ממורמרים על חיים , וסוברים שכל הבנות דפוקות וכל עולם לא הוגן וכו , ואני תמיד מנסה לראות להם את החיובי ולא עוזר לי ,
אני היום אחרי הפרידה מפחד להיות כמוהם עצבני ממורמר מה לעשות ולשמור על שפיות ואופטימיות למרות גילי ומצבי,
בבקשה עזרה
תודה לכולם מראש
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2008 12:13 |
|
| |
מה הקשר "פרידה מקשר שהתחיל להיות רציני" לפורום "שידוכי חרדים" . ?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2008 12:19 |
|
| |
לא הבנתי את השאלה , אבל אני יתן הסבר ,שבחור יוצא עם בחורה פגישה ראשונה זה לא נחשב קשר רציני אלא רק התחלה של בדיקה עם הם מתאימים ,ככל שמספר הפגישות גדל קשר נהפך ליותר רציני כל זוג וקצב שלו ,
מעניין לאיזה מגזר שייך מוטי1234 לפי שאלה ברור
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2008 12:22 |
|
| |
לא ממש הבנתי, אתה היית רוצה להמשיך עם הבחורה הזו?
|
| נשלח ב-9/2/2008 19:33 |
|
| |
בגיל 30 ייתכן שגם חרדי לא דווקא ייצא בשידוך... ולגופו של עניין, אולי תנסה להרחיב את טווח המגזרים שאתה מוכן לשמוע עליהם.
מן הסתם שמוטי1234 שייך לאיזה מגזר חסידי קיצוני או משהו כזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2008 01:29 |
|
| |
לא חסידי ולא קיצוני ....
אני ליטאי ממשפחה ליטאית נורמלית , גם אם ההודעה שלו מתאימה ל"חרדים" , היא לא מתאימה ל "שידוכי" ...
ולגופו של עניין ראוי לכל ירא שמים גם אם הוא בן 30 לא לחפש אשה שלא במסגרת השידוכים .
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2008 01:37 |
|
| |
תמיד טוב לשמור על אופטמיות בעניין הזה ,תמיד תזכור שהק"בה מזווג את הזיווג לאדם בעיתו ובזמנו .
|
|
| נשלח ב-10/2/2008 02:51 |
|
| |
היא מתאימה. כי הוא תכל'ס מחפש שידוך.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2008 10:25 |
|
| |
הוא לא מחפש שידוך , הוא מחפש מה לעשות ואיך לשמור על שפיות ואופטימיות למרות גילו ומצבו אחרי הפרידה הכואבת מהבחורה ...
יש לך בעיות קשות בהבנת הנקרא .
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2008 15:18 |
|
| |
וחלק מהעניין של הייאוש זה חוסר מציאת שידוך. אם היה לך מעט בינה בקודקדך הרפה, היית מבין שזה שורש הייאוש שלו. אבל מן הסתם בזרם החסידי קיצוני שאתה משתייך אליו, לא זקוקים להרבה בינה בשביל לאכול צ'ונט וקיגל.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2008 16:11 |
|
| |
ליטאי, קראת לי ?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2008 23:08 |
|
| |
ציטוט של ליטאי באשכול סמוך ...
אני חושב שצריך להוקיע את ההודעה של מוטי.
גזענות על רק חילוקי דעות זה דבר אחד, אבל גזענות על רק איך שאדם נולד, ובמה הוא עובד זו תופעה פסולה...
איפה עשני_כרצונו כשצריך אותה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2008 00:26 |
|
| |
אין לי בעיה עם חסידים בגלל שהם חסידים. יש לי בעיה ספציפית עם דעה קיצונית שטוענת ש"מישהו שיצא לו להיות בקשר בגיל 30 לא בשידוך, והוא מחפש לצאת מהייאוש" לא מתאימה לפורום שידוכי חרדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2008 10:06 |
|
| |
מוטי וליטאי, נו באמת...
עוד לא גדלתם????
ולעניין השאלה עצמה, קודם כל תרשה לי לומר - 30???? וואוווו. זה כבר גיל שצריך להריץ ענינים בטירוף.
אני רואה את עצמי כבר בגיל שלי בקושי שומרת על טיפת שפיות, אז כל ההבנה שלי מתנקזת אליך כרגע.
זה כואב לשמוע.
יכולתי להיות מאלה שאומרים "כל אחת מקרבת את האמיתי" או "הכל משמים" וכו.
אבל זה מדי טיפשי.
אז אני רק יאמר לך, שלדעתי, אתה צריך לעשות משהו גדול בחיים שלך, משהו שיאמר לאלוקים, הנה, הקרבתי בשבילך כ"כ הרבה מתוכי - שעכשיו אני יותר ראוי, מחכה לישועתך....
אין יותר שום מילים לומר.
אה, ואם תאבד את השפיות, תקבל בחורה על כדורים, אז זה לא משתלם כל כך... :)
לפני שבוע שמעתי על גבר מקסים במיוחד בן 33 שהתארס עם אחת בת 26 בלי שום בעיה לשניהם, והם מפסוטים עד השמים והרבה מעבר. הוא לא התפשר על כלום ולבסוף הוא אכן זכה ב - כ-ל מה שהוא רצה.
המון סיעתא דשמיא!!!!!
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2008 11:01 |
|
| |
ליטאי613 גם אני לא הבנתי את מוטי1234 ותודה על הגנה מצדך ,
אחת מאלף22 עשיתי הרבה, התפשרתי הרבה זה לא עזר , מקווה לעתיד טוב יותר,
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2008 11:11 |
|
| |
אה גבר,
לא כ"כ הבנת אותי כנראה.
התכוונתי בצד הרוחני.
משהו כמו השלך יהבך.........
בהצלחה!
ואגב- אין מילים להערכה שלי לאדם שהצליח לשרוד כך.
אם אתה אוהב לקרוא ספרים מומלץ לך לקרוא את הספר - קסם אמיתי של ד"ר דייר.
ספר מסובך אך משתלם ביותר.
|
|
|
|