בית פורומים שידוכי חרדים

האם לבחורים מפריע לצאת עם בחורה שלובשת ג'ינס?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/2/2008 16:14 לינק ישיר 

בעצם אתה אומר שהסגנון בכללותו לא מתאים, האם זה אופי או רוחניות או שניהם?

ואם תיפגש עם בחורה והכל יהיה טוב ויפה, ופתאום תספר לך שהיא הולכת עם ג'ינס או שלא עלינו תראה אותה אחרי האירוסים עם ג'ינס, איך תגיב?
או שלדעתך אין אפשרות כזאת, כי אם היא הולכת כך, אז אתה כבר תראה שהסגנון לא מתאים, לפי דברים אחרים.

לדעתי - בחור שהוא חניוק וסגור אז ברור שתהייה אי-התאמה אם הבחורה הולכת עם ג'ינס, אי-ההתאמה תתגלה הרבה לפני זה בדברים אחרים.
ובחור יותר פתוח לא בטוח שייראה דברים שלא מתאימים לו חוץ מהג'ינס, ולא נראה לי שראוי לפסול בחורה רק על זה.

אני לא חושבת שכל הבנות שהולכות עם ג'ינס הן באותה רמה רוחנית ירודה, ממש לא.
הכרתי גם בנות עדינות ושקטות שהולכות עם ג'ינס - כך שזה ממש לא מעיד על אופי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2008 00:00 לינק ישיר 

בחור שהולך עם ג'ינס, מה דעתכן, הייתן הולכות עם שכזה ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2008 00:48 לינק ישיר 

שמחה, תגידי מה את חושבת, בלי לשים כאן על אף אחד. אחרי הכל נאמ' מפורשות "כשם שפרצופיהם..., כך דעותיהם...". זה אחד. שנית, כיון שאני מפלאפון, יכול להיות שאטעה, אבל נראה לי שאני מסכימה עם כל התגובות, ובמיוחד הזדהיתי עם מה שכתבה סטיגמהלה שזה יותר קשור לאמא של הבחור.... מה שכן, שמתי לב שהרבה בנות התחילו ללכת עם ג'ינס לאחר החתונה.

שידוכי חרדים, לרווקות שביננו, בחדרי חרדים, חרדים משלנו, הפרומערבלה ופורום חרדים. המשותף בינהם:
הם אצלי במועדפים.....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/2/2008 02:04 לינק ישיר 

בקשתם תגובה אז קבלתם... א. הולכת עם גינס. ב. אין לי בעיה עם גבר שהולך עם גינס. ג. לא מבינה מה רע? צניעות- הבד לא צמוד לא שקוף הגזרה לא משנה איזה בד. נוחות- מאוד נח. תמיד מתאים לאווירה ועמיד לאורך זמן . לא צריך גיהוץ מתאים לעבודה בבוקר לפגישה (לאו דווקה שידוך) אחר הצהריים ולקפה/מסעדה בערב. עוד נקודה שאם אני לא טועה הוזכרה פה זה בירה. מכבי- בשביל זה יש חברים! הם ישתו מכבי ואני גולדסטאר קררר!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/2/2008 13:02 לינק ישיר 

אני אישית בכלל לא שם לב לבגדים. אני אפילו לא בטוח שאזכור אם מישהי שנפגשתי איתה לבשה ג'ינס או משהו אחר (ויש בחורות שיפסלו אותי דווקא בגלל זה...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/2/2008 22:58 לינק ישיר 

אראל תגיד אם ישב מולך בחור עם קול נשי במקום בחורה אתה תשים לב בכלל???

סוריי על השאלה אבל זה פשוט מתבקש.  לא חייב לענות כלל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/2/2008 23:01 לינק ישיר 

(אראל- אני חושבת שהבעיה שלך שאתה עושה מעצמך כזה נעבך...
בחורות רוצות מישהוא שיודע שהוא שווה משהו.. טוב?..לא מישהוא שחצן ח"ו אבל לא אחד שחושב שהוא דפוק ומסכן..)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/2/2008 00:16 לינק ישיר 

ג'ינס זה נחמד ויפהה
אבל לא לפגישה.מה הקשר?את תלכי לחתונה עם ג'ינס?טוב..יש כאלה שכן..על אלה אני לא מדברת בכלל..

עוד ישמע בהרי יהודה ובחוצות ירושלים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/2/2008 10:23 לינק ישיר 

אם את אוהבת ללבוש ג'ינס ואת חרדית,. הרי שמי שמתאים לך הוא בחור חרדי שלא מפריע לו שתלבשי ג'נס. (כן יש דבר כזה).
אם זה מפריע לבחור ברור שאת ממש לא מתאימה לו. לכן במקום להחליף את הג'נס החליפי את ההצעה למתאימה לך יותר!
בהצלחה!!!!!!!!!1

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2008 11:21 לינק ישיר 

מלאטעם,
תגובתך מלאה טעם וחוכמה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/2/2008 14:44 לינק ישיר 

מלא טעם -

אם זה עקרוני אצלך ללכת עם ג'ינס, תחליפי את ההצעה, אבל אם זה אינו עיקרון אצלך, תלכי לקראת הבחור, אינני חושבת שזאת עילה להוריד בחור, ואם כן - זה רק אצל בחורות שהג'ינס הוא במהותן ובנפשן, ואם כך - הרי שבמילא ה לא עיניין של ג'ינס כן או לא, אלא יש כאן פער גדול יותר מבחינה דתית - רוחנית.

חוץ מיזה - אני ממליצה לך להחליף ניק כשאת כותבת כאן מטעמים ברורים.

אולי נשאל את הבחורות: האם לבחורות מפריע לצאת עם בחור שמתנגד לג'ינס?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2008 17:14 לינק ישיר 

2be_happy כתב:

חוץ מיזה - אני ממליצה לך להחליף ניק כשאת כותבת כאן מטעמים ברורים. 

למי התכוונת כאן?!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/2/2008 19:50 לינק ישיר 

איזה סכנה רוחנית יש בגינ'ס .

עוד אחת המנטרות שלימדו את הבנות בסמינרים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/2/2008 21:21 לינק ישיר 

שרי5 כתב:

עוד אחת המנטרות שלימדו את הבנות בסמינרים

כ"כ מסכימה איתך.

אבל את חייבת להסכים, שרוב הנשים שלובשות ג'ינס, הן לא מהצדיקות.
למעט מעט מאד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/2/2008 22:57 לינק ישיר 

שמחהה- לא מבינה למה השאלה שלך היתה מתבקשת..
נשמע לי הגיוני מאוד ונורמלי שבחור (לצורך העניין- אראל) לא ישים לב כל כך אם הבחורה שישבה מולו לבשה ג'ינס או לא. כי תכלס זה לא כזה קריטי, ואם גרמתם לכך שהגברים חייבים להסתכל ולשים לב אם חס וחלילה הבחורה שמולם לובשת ג'ינס ומאיזה סוג בדיוק- הפכתם את העיקר על פניו.

עשני , את קצת ממהרת לקבוע גורלות פה, לא? :)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > האם לבחורים מפריע לצאת עם בחורה שלובשת ג'ינס?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.