בית פורומים שידוכי חרדים

האם לבחורים מפריע לצאת עם בחורה שלובשת ג'ינס?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/2/2008 11:08 לינק ישיר 

אראל לאורך כל התגובות שלו מצביע על כך שהוא יותר מידי אדיש ולא אכפת לו. זה נראה כאילו שהוא בחיים לא פוסל אף אחת. זה אולי סוג של תמימות אבל זה נראה יותר כרדוד ושטחי. ..........אין לי שום דבר נגד אראל..........

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/2/2008 16:48 לינק ישיר 

שמחה ,
זה שבחור לא שם לב למה  שהבחורה שיושבת ממלו לובשת מראה על רדוד ושיטחי??!!

זה שאת אומרת משפט כזה מעיד קצת עליך ....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/2/2008 17:07 לינק ישיר 

לא התייחסתי רק לתגובה האחרונה שלו אלא באופן כללי על מכלול הודעותיו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/2/2008 19:50 לינק ישיר 

אוקי, בואו נאמר ככה: האם בחורה ברמה הנורמלית הייתה יוצאת עם בחור שלובש ג'ינס?
אם אין בזה בעיה, אז למה שבחורי הישיבות לא ילבישו גם???
צורם, הא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2008 21:16 לינק ישיר 

כן, צורם.

(Levis)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/2/2008 22:45 לינק ישיר 

זה צורם לאלה שמתנגדים לסתם דגמח ו/או לחולצות שהן לא לבנות. יש מין מוסכמה בציבור החרדי על תלבושת ל24 שעות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2008 20:32 לינק ישיר 

בחורה חרדית שהתחנכה בסמינר חרדי שזה דבר עקרוני אצלה ללכת עם גינס היא עלולה להיות בחורה לא טובה מאחר והיא אוהבת לפרוץ מסגרות. אבל בחורה שהיא מבית פתוח יותר שבוא אין בעיה ללכת עם גינס אין עם זה שום בעיה.
אותו דבר לגבר. בחור ישיבה שנהוג במקום בו הוא נמצא ללכת שחור לבן והוא ילך עם גינס זהו בחור 'מורד'. אבל לעומתו בחור דת"ל שילך עם גינס זה דבר מקובל מאד.
לדעתי בחורה שהולכת עם גינס תלוי לאיזו קטגוריה היא משתייכת. אם היא לא בקטגורית המורדות לא ניראה לי שזה ספציפית צריך להפריע לבחור. אבל אם היא כן מורדת אז מה שיפריע לו  זה לא הגינס אלא פריצת המסגרת.
בקיצור, דעתי היא שלא הבגד עושה את האדם אלא האדם עושה את הבגד, אבל בגדול לא ניראה לי שהגינס באופן ספציפי מפריע אלא כל הסימפטומים שמסביבו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2008 01:05 לינק ישיר 

אפילו אם מסתכלים על "מקובל",
כיום יש גם הרבה בחורות טובות בסמינרים שילכו עם ג'ינס, הן הרי נמצאות בסמינר רק חצי יום ואחר הצהרים מתלבשות כמו שנהוג אצלן במשפחה או לפי טעם אישי.
בחור שרב חייו אמור להיות בישיבה ומוצא זמן ללכת עם ג'ינס- זה מוזר.
אני אישית יכולה ללכת עם חצאיות ג'ינס אבל לא הייתי יוצאת עם בחור שהולך עם ג'ינס.
נראה לכם שאני מצפה מידי הרבה מהבחור יחסית אלי,או שזה הגיוני?

כאשר צומחים לגובה לא מצרים לאיש, כאשר משמינים לרוחב נעשה צר לזולת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/2/2008 11:23 לינק ישיר 

עולה,
הגיוני הגיוני.
תרגעי מותק.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/2/2008 15:06 לינק ישיר 

נשמה אני רגועה.. רק מתעניינת בדעתכם..

כאשר צומחים לגובה לא מצרים לאיש, כאשר משמינים לרוחב נעשה צר לזולת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/3/2008 20:36 לינק ישיר 

לדעתי, ג'ינס או לא ג'ינס זה לא הנקודה, אין שחור ולבן. השאלה היא אם הלבוש ממלא את היעוד שלו ככסות או שנועד להבליט, זאת הנק'. זה אינדבדואלי. אני לובשת גינ'ס כהה ואני לא רואה בזה שום בעיה כל עוד הוא לא בולט. צריך לבדוק את המכלול ולא להיות שיפוטיים בגלל סיבה שולית לכאורה. זה קצת מקובע בעיניי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/3/2008 23:06 לינק ישיר 

אתגרית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2008 23:28 לינק ישיר 

מזה השטויות האלו על איזה סוג בד של חצאית.....משעמם לכם בחיים.? זה מה קובע את העזר כנגדו באיזה בד היא מכסה את עצמה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2008 09:44 לינק ישיר 
:/

אפשר ללכת בחצאית ג'ינס ואין בזה שום פסילה , אך באמת תלוי איך נראית החצאית..אם היא חצאית ג'ינס קצרה צמודה וזועקת היא פסולה, לא צנועה, ואסור בהחלט לשים אותה! אך אם היא חצאית ג'ינס צנועה, ארוכה , ללא שיפשופים וקישוטים אחרים, וכמובן לא צמודה בהחלט שניתן ללכת איתה !
חצאית ג'ינס כלל לא מעידה על האופי של הבחורה משום שאני מכירה בחורות בעלות תשובה , צנועות , עדינות וחסודות שמתהלכות עם חצאיות ג'ינס ארוכות וכהות , ולכן אין בזה שום דבר פסול.

השם יברך אתכם אחים ואחיות..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2008 09:46 לינק ישיר 

אפשר ללכת בחצאית ג'ינס ואין בזה שום פסילה , אך באמת תלוי איך נראית החצאית..אם היא חצאית ג'ינס קצרה צמודה וזועקת היא פסולה, לא צנועה, ואסור בהחלט לשים אותה! אך אם היא חצאית ג'ינס צנועה, ארוכה , ללא שיפשופים וקישוטים אחרים, וכמובן לא צמודה בהחלט שניתן ללכת איתה !
חצאית ג'ינס כלל לא מעידה על האופי של הבחורה משום שאני מכירה בחורות בעלות תשובה , צנועות , עדינות וחסודות שמתהלכות עם חצאיות ג'ינס ארוכות וכהות , ולכן אין בזה שום דבר פסול.

השם יברך אתכם אחים ואחיות..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > האם לבחורים מפריע לצאת עם בחורה שלובשת ג'ינס?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.