להלן חומר בעניין הנ"ל, כדאי להשקיע 2 דקות ולקרוא הכל. יש כאן תגובות גם של מי שמתיימר להיות הבעלים של VMail , (החומר שבתגובת הבעלים א' וב' די דומים). לשם הברה: אני לא לוקח אחריות על מילה ממה שנאמר כאן, כל החומר מצוטט מrotter.net , הבאתי אותו כמו שהוא, לא נגעתי.
א)
|
אני אציג את עצמי למי שלא מכיר, שמי טל הרט ואני אחראי על שירות VMAIL שהוא בעצם שרות הדואר של פורטל FINDER אשר מופעל כולו על ידי GOOGLE.
חשוב שתבינו שהשירות כולו מופעל על ידי גוגל, כל תנאי הפרטיות , האחריות לכך שהתיבה תישאר שלכם , האחריות לחומר שלכם וכו' זה הכל התנאים של גוגל וגוגל אחראית כלפיכם. כמו שציינו באתר - מבחינתינו השירות ניתן בחינם וללא הגבלת זמן ! וגוגל מחויבת כלפינו להשאיר את השירות בחינם.
לגבי מעט המידע ששיש לנו גישה אליו , אנחנו מחוייבים מול גוגל לשמור עליו ב 7 עיניים. (דרך אגב , לנו אין גישה לתיבה או לדואר שלכם ! - ובשלב זה אנחנו אפילו לא שומרים אצלנו שום נתון , אפילו לא את שם המשתמש והסיסמא שלכם, אלא נותנים לגוגל לטפל בהכל.)
אם נחליט לשמור אצלנו את נתוני הגישה זה רק על מנת לאפשר לכם לשחזר סיסמא במקרה ששכחתם אותה וכו'..
היתרונות העיקריים של VMAIL על גבי GMAIL הם כמו שנאמר :
1. האפשרות לבחור כתובת מייל על פי רצונכם - ללא מגבלה על אורך השם וללא מגבלה על סימנים מיוחדים (ג'י מייל מחייב שיהיה גם מספר או נקודה וכו')
2. הסיומת Co.il היא הסיומת המקובלת בישראל , ורוב האנשים אוטומטית מקלידים אותה וכבר נתקלתי בהמוני אנשים שניסו לשלוח מייל ל Gmail.co.il שסתם הלכו לאיבוד.
3.
בהרבה אתרים שבהם מבקשים מכם להרשם, לא מאשרים כיום הרשמה דרך שירותי דואר
חינמיים כגון הוטמייל , ג'ימייל ,וואלה מייל וכו' , וכרגע ניתן להרשם בכל
מקום עם כתובת VMAIL. (נכון , ככל שהשירות יהפוך יותר פופולרי יש סיכוי שיוסיפו אותנו למגבלה הנ"ל באתרים אבל לפחות בינתיים זה עובד)
4. ב VMAIL ישנם מגוון שירותים מתקדמים שאינם קיימים ב GMAIL.
כרגע רק העלנו את השירות ולכן עדיין לא הפעלנו אותם אבל יכול להיות שנפעיל
אותם בהמשך. השירותים כוללים משיכת והעברת כל הדואר מספק הדואר הנוכחי
שלכם ל VMAIL , בנית רשימות תפוצה והפצת דואר.
אני לא רואה שום סיבה לחשש לפתוח אצלנו תיבה , שכן זה זהה מבחינתכם לפתיחת תיבה ב GMAIL.
לגבי תקלות שנתקלתם בהם שקשורות להרשמה , וכניסה לתיבה אתם יכולים לפנות אלינו ל support כמובן ב Vmail.co.il
חשוב לשים לב שבגדול שירות GMAIL כולו מוגדר על ידי גוגל כמוצר בשלב BETA וזה אומר שפה ושם יש להם עוד פיקשושים , תקלות , וכו' , ומכיוון שהשירות ניתן בחינם אז הם מעדיפים להשאיר אותו במצב זה שפותר אותם מאחריות אבל בכל זאת, גוגל היא חברה אמינה וטובה ולכן גם בחרנו לעבוד איתם ולא עם נענעמייל או וואלהמייל וכו'...
להת' טל | ב)
שלום לכולם... אני רואה שהשירות החדש מיצר הדים בכל הרשת ובפורומים רבים. שמי טל הרט ואני מנהל את שירות VMAIL.
VMAIL הוא שירות הדואר של פורטל Finder.co.il והוא שירות שמופעל לחלוטין על ידי גוגל. כפי שמצוין באתר שלנו VMAIL מופעל על ידי גוגל (Powered by Google)
הדומיין
VMAIL ופורטל Finder.co.il אינם שייגים לגוגל או קשורים לגוגל מעבר לשיתוף
הפעולה שלנו איתם המאשפר לנו לספק לכם את שירותי הדואר המתקדמים שלהם
בדומיין שלנו.
כמו שציינו באתר - מבחינתינו השירות ניתן בחינם וללא הגבלת זמן ! וגוגל מחויבת כלפינו להשאיר את השירות בחינם.
היתרונות העיקריים של VMAIL על גבי GMAIL הם כמו שנאמר :
1. האפשרות לבחור כתובת מייל על פי רצונכם - ללא מגבלה על אורך השם וללא מגבלה על סימנים מיוחדים (ג'י מייל מחייב שיהיו לפחות 6 אותיות וגם שיהיה בנוסף מספר או נקודה וכו')
2. הסיומת Co.il היא הסיומת המקובלת בישראל , ורוב האנשים אוטומטית מקלידים אותה וכבר נתקלתי בהמוני אנשים שניסו לשלוח מייל ל Gmail.co.il שסתם הלכו לאיבוד.
3.
בהרבה אתרים שבהם מבקשים מכם להרשם, לא מאשרים כיום הרשמה דרך שירותי דואר
חינמיים כגון הוטמייל , ג'ימייל ,וואלה מייל וכו' , וכרגע ניתן להרשם בכל
מקום עם כתובת VMAIL. (נכון , ככל שהשירות יהפוך יותר פופולרי יש סיכוי שיוסיפו אותנו למגבלה הנ"ל באתרים אבל לפחות בינתיים זה עובד)
4. ב VMAIL ישנם מגוון שירותים מתקדמים שאינם קיימים ב GMAIL.
כרגע רק העלנו את השירות ולכן עדיין לא הפעלנו אותם אבל יכול להיות שנפעיל
אותם בהמשך. השירותים כוללים משיכת והעברת כל הדואר מספק הדואר הנוכחי
שלכם ל VMAIL , בנית רשימות תפוצה והפצת דואר.
אני לא רואה שום סיבה לחשוש לפתוח אצלנו תיבה , שכן זה זהה מבחינתכם לפתיחת תיבה ב GMAIL.
לגבי תקלות אם ואשר נתקלתם בהם שקשורות להרשמה , אמו מקווים שהם סודרו , ובכל מקרה הם לא מפריעות לגישה לדואר וכו' אלא רק קשורות לתהליך ההרשמה הראשוני.
מקווה שתהנו מהשירות
להת' טל הרט ניתן לשלוח תגובות ל support @ vmail.co.i
תגובה של מישהו שם:
|
אתה עובר על תנאי הרישיון! רק בגלל שתחום העיסוק שלי הוא משפט באינטרנט... קבל טיפ בחינם
גוגל מצהירה מפורשות ש: "אלא
אם כן אושר הדבר במפורש על ידי Google, אתה מסכים בזאת שלא להעתיק, לחקות
או להכליל כל סימן מסחר, סימן שירות, לבוש מסחרי, שם חברה או שם מוצר
באופן שעלול לגרום לבלבול בקרב הצרכנים. כמו כן אתה מסכים בזאת שלא להסיר,
להסתיר או לשנות את הודעת זכויות היוצרים, סימני המסחר והודעות אחרות בדבר
זכויות יוצרים של Google או של כל צד שלישי, המצורפות או מוכללות או
שהגישה אליהן מתבצעת בהקשר עם שירותי Google והתוכנה או באמצעותם."
אתה
יקירי, השתמשת בשירות הדואר המובנה של גוגל לארגונים ובשמה של גוגל כאילו
בשיתוף פעולה על מנת להשיא רווחים מהדומיין שלך. אתה גם השתמשת בשם דומה,
צבע אותיות זהה, ותוכנת הדואר (שאגב, מותקנת גם על השרת שלי, לשימוש פרטי
של הארגון).
אם לא דיי בכך, ראה את סע' 8 לתנאי השימוש של השירות שאתה מציע לציבור: "שימוש אישי שלא למטרות מסחר אתה
מסכים בזאת שלא לשחזר, לשכפל, להעתיק, למכור, לסחור, למכור במכירה חוזרת
או לנצל לכל מטרה מסחרית חלק כלשהו של שירותי Google, את השימוש בשירותי
Google, או את הגישה לשירותי Google, אלא אם כן אושר הדבר מפורשות במסגרת
התנאים או שאושר ספציפית במסגרת הסכם כתוב נפרד."
במילים אחרות, אתה חשוף לתביעה מצויינת של גוגל. בהצלחה.
|
והנה תשובת VMail:
|
אפי , בניגוד אליך או לאתרים האחרים שמשתמשים בארץ בשירות המדובר השירות שאנו מציעים אינו משתמש בשירות וברישיון ה APPS FOR YOUR DOMAIN אלא בשירות מיוחד לשותפים של גוגל. מה שנקרא GOOGLE APPS PARTNER EDITION או ISP EDITION שגם היכולות שלו שונות וכמובן שההסכם והרישיון שלו שונה.
אני חתום על סודיות ולא יכול להכנס לפרטים , אבל אנחנו עושים רק מה שמותר.
|
דעתי האישית: חוץ האפשרות של שם משתמש פחות מ6 תווים, וסיומת co.il (שלדעתי האישית הוא חיסרון גדול ולא מעלה) אלו הן 2 ה"מעלות ה-י-ח-י-ד-ו-ת של V מול ג'ימייל. ומנגד כפי שכבר הבאתי, והביאו אחרים לעיל, ישנם חסרונות גדולים מאוד, שבראשם ביטול החשבון ללא הודעה מוקדמת, וכניסה לתיבות האימיליים. (ושלא ימכרו לכם סיפורים, ברגע שV יכולים "לאפס" לכם את הסיסמא, הם יכולים באותה דרך גם "לבקר" לכם בתיבה). ד.א. לידיעה בGoogle apps יש מגבלה של 2000 תיבות אימייל מקסימום בגירסה החינמית. לידיעה.
תוקן על ידי ברוך_מרדכי ב- 25/02/2008 12:15:44
 |
|
|