|
|
| נשלח ב-26/2/2008 14:33 |
|
| |
| ברוך_מרדכי כתב: |  | אני לא משתמש בVMail, אני לא סומך עליהם. ג'ימייל עדיף על אף "שם משתמש" קצת ארוך יותר.
תעדכן כאן אם הסתדר.
|
|
הסתדר. הסתבר שהבעיה היתה בכך ששם המשתמש - בניגוד לג'ימייל - צריך להיות מלא כולל "vmail.co.il".
אגב, גם אני משתמש בג'ימייל בדרך כלל.
תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2008 14:46 |
|
| |
עין הקורא בגודדי אני חושב שזה 8 / 9 $ דולר דומיין לשנה איפה יש ב 4?
אגב לא מצאתי שום תועלת בסיומת הישראלית CO.IL כך שזה ממש לא אחת מהמעלות בשבילי זה בכלל חיסרון..
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2008 14:54 |
|
| |
| יתדניק כתב: |  | ברוך מרדכי
לא הבנתי למה זה משימה לא פשוטה להעביר אנשי קשר יש כפתור שנקרא ייבא/ייצא אנשי קשר ועם זה מעבירים את רשימת אנשי הקשר לכל מייל שתומך בזה פשוט מאוד
|
|
לא ירדת לסוף דעתי. לא אמרתי להעביר את אנשי הקשר, שזו פעולה פשוטה וברוכה לעשות כן מידי פעם, כי אם לעדכן את אנשי הקשר. לדוג' אם במשך השנתיים הבאות כולם ישיגו אותך בכתובת [email protected], נכון שיש לך גיבוי למיילים וגם לאנשי הקשר, אך כל הvmail בוטל, כעת עלייך לעדכן את אנשי הקשר עצמם, שלעיתים הם חברות וכו' שכעת אינך עוד בVMail כי אם ב [email protected] . הבנת ?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2008 15:08 |
|
| |
עין זהו שחשבתי שכבר נעלם ממני איזה דיל כלשהוא
ברוך מרדכי הרגת אותי nafal.bapach.co.il................ זה רעיון לא רע לדומיין
|
|
| נשלח ב-26/2/2008 15:18 |
|
| |
| יתדניק כתב: |  | ברוך מרדכי הרגת אותי nafal.bapach.co.il................ זה רעיון לא רע לדומיין
שירים חסידיים
|
|
רציתי להראות לך שכדאי לדייק בכל מילה ואות... כשכל הדומיינים הטובים תפוסים, צריך להתחיל לחשוב מחוץ לקופסה
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2008 15:20 |
|
| |
פתחתי כמה תיבות דואר בvmail
האם זה אומר שצריך לסגור אותן?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2008 15:23 |
|
| |
עין - אתה יכול לגלות לנו למה יש הבדלים כל כך גדולים בין האתרים השונים שמוכרים דומיינים ?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2008 15:26 |
|
| |
| קלף כתב: |  | פתחתי כמה תיבות דואר בvmail
האם זה אומר שצריך לסגור אותן?
|
|
למה פתחת כמה תיבות? אתה מתכוון למכור אותם אחרי האינפלציה? סתם...
אתה לא צריך "לסגור", כי אם לא להסתמך עליהם (במיוחד לא בעניינים אישיים) - לקחת בחשבון שיתכן שיום יבוא והם יעלמו.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2008 15:28 |
|
| |
עין הקורא
לתועלת הציבור גודדי היחידים שמאפשרים הרבה פונקציות ועם פאנל ניהול נוח לא מעלים בחידוש וכו' כל הביקורות מהללים אותם שווה לשלם על זה עוד 2-3 דולר
|
|
| נשלח ב-26/2/2008 16:35 |
|
| |
ברוך מרדכי, דמי הרישום לרשות המרכזית ICANN הם 20 סנט לשנה לדומיין. מעבר לזה, כל רג'יסטראר קנה כמויות דומיינים בעסקאות ענק ולפי חישובי הרווח שלו מחליט בכמה למכור. לפני ההפרטה דומיין עלה $100 לשנה, ואח"כ $35 היה נחשב זול. היום מעל ל$10 זה כבר יקר. שוק מטורף. בארץ, עד להפרטה לא מזמן היה עולה 130 ש"ח ועכשיו 65 ש"ח (הכי זולים: http://livedns.co.il) הרי בסך הכל זה לופט געשעפטען אמיתי.
יתדניק, אולי כן ואולי לא. לא רק לגודאדי יש פאנל וניהול וכו'. מה שבטוח שהם רשם הדומיינים הגדול בעולם (22 מיליון דומיינים!)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2008 20:28 |
|
| |
ח"ו שנענע10 יצטט מבחדרי! היעלה על דעתך ? מדבור על סערה ז-ו-ט-א בפורום "מקומי", הוא רק שכח גם להוסיף "במגזר מסויים" "קרוב למאה שערים"
|
| נשלח ב-12/10/2020 23:06 |
|
| |
היה לי חשבון ישן ב-VMAIL שהייתי מקבל אליו הרבה חשבוניות ועדכונים מאתרים שונים, ועשיתי ייבוא ב-GMAIL וכך הייתי מקבל את זה בחשבון GMAIL שלי. לשניהם יש את אותה כתובת.
מלפני כמה חודשים הפסיקו להגיע המיילים מה-VMAIL. כיום כבר לא קיים ה-VMAIL, אבל אם שולחים לכתובת הישנה הזו זה נשלח ולא חוזר. אבל גם לא מגיע לכתובת GMAIL החדשה.
למישהו כאן יש פתרון לדבר הזה?
אנחנו אמורים לטוס עוד כמה ימים וכל העדכונים מהחברת תעופה קיבלתי כל השנים ל-VMAIL ומשם ל-GMAIL... כעת אני לא יודע מה קורה, והשרות שלהם על הפנים...
|
|
|
|
|