|
|
| נשלח ב-1/3/2008 19:26 |
|
| |
כי הבחור מספיק טיפש ליסוע על 150 בלי להבחין בכמה נוסע זה שלפניו.. חוץ מזה שבנות לא ממש נוסעות בשמאלי אז אל תקשקש.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2008 23:25 |
|
| |
תפסיקו לדבר מתוך דעות קדומות! רוב הבנות שאני מכירה נוהגות מעולה, זו המציאות אז חבל להמשיך לדבר ככה על נשים שאגב, אתם תהיו אמורים לחיות עם אחת מהן את מרבית חייכם.
|
|
| נשלח ב-2/3/2008 03:21 |
|
| |
שמחהה.א.אני לא חרדי. ב.נראה לפי ההיגיון שאצל החרדים דוקא לא יהיה אכפת שבחורה נוהגת והוא לא הרי אצל החרדים האשה מפרנסת ולא הבעל אז למה שלא גם תנהג...
לענין נהיגת נשים.לדעתי צריך להבין את הראש של הנשים הם לא "נוהגות"אלא מזיזיות את הרכב מנקודה A לנקודה B .ואם יש פעולה שמצריכה כיוון ו או רוורס כמו חניה.כולנו מסכימים מי עושה את זה יותר טוב...
אצל גברים הם "נוהגים"ולכן אשה שנוהגת לא מסכנת את עצמה אלא את הנהג שליד
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2008 06:58 |
|
| |
אם היא מסכנת את זה שליד היא מסכנת את עצמה טיפש!!!
חוץ מזה שאיזה קשקושים!! בלי להשוויץ אבל תמיד המורה שלי התפעל מהנהיגה ואמר שיש לי שליטה מעולה על הרכב וגם הטסטר הפנימי העיר את ההערה הזו ועברתי אפילו טסט ראשון שאני בטוחה שכל הגברים פה לא עברו והיו מתים לנהוג כמוני. תכלס אתם יודעים רק לנהוג מהר! אתם לא מבינים שנהיגה איכותית היא נעימה ולא עם עצירות פתאומיות ובלימות מ180- ל30.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2008 11:50 |
|
| |
אין חולק על כך שנשים נוהגות מעולה בדרך כלל.
ליטאי. אם זה מפריע לך נסה להנהיג משטר מהדרין גם בכבישים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2008 13:56 |
|
| |
בלי קשר למי נוהג יותר טוב..
למה שבחור יתבייש שהבחורה שהוא איתה יודעת לנהוג והוא לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2008 16:15 |
|
| |
אצלנו, בנסיעות משפחתיות עפ"ר אשתי נוהגת. ראשית היא נוהגת טוב ממני (אפילו שלשנינו יש מכונית בשימוש יומיומי ואני נוסע הרבה יותר נסיעות ארוכות ממנה) ושנית זה מאפשר לי שקט ואפשרות לקרוא.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2008 16:54 |
|
| |
הנשים שאני מכירה לא נוהגות על 80 בכביש בין עירוני.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2008 23:43 |
|
| |
עשני כרצונו.שאשה נוסעת לאט ומכריחה נהגים אחרים לעקוף מימין היא מסכנת אחרים ולא את עצמה ..וזו רק דוגמא
לעיניננו.הוויכוח השובניסטי/פמניסטי מי נוהג יותר טוב כבר די נמאס...וודאי שיש נשים שנוהגות יותר טוב מגברים ולהיפך ואני בטוח שגם ליטאי עולה על רכב שאשה נוהגת בו ולא עורך צוואה לפני זה..
על אף האמור לעיל ועל זה אין וויכוח גברים נוסעים יותר מהר..אם זה טוב יותר או לא ?
הלמ"ס יוכיח...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2008 00:22 |
|
| |
בלה בלה בלה
טוב אני לא מדבר אלי בחורה עם רכב שתאסוף אותי. לא יודע זה נראה לי כזה מוזר...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2008 07:18 |
|
| |
חח.. הנה דעת הגבר..
|
|
| נשלח ב-3/3/2008 10:55 |
|
| |
אני מכיר אישית מקרה של בחורה מאוד מוצלחת שלמדה משפטים ונהייתה לעו"ד במשרד ירושלמי מצליח והיה לה רכב והיא הייתה מגיעה עם הרכב לפגישות. היא התחתנה עם בחור טוב מישיבת תורה אור שלמיטב ידיעתי עדיין לומד. הוא היה מגיע לפגישה באופניים שלו והיא עם הרכב שלה. זה נהיהלבדיחה בישיבה, אבל ב"ה ...

|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2008 11:10 |
|
| |
מוטי, אפשר לפתוח אשכול על בחורי ישיבות ואופניים :)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2008 11:39 |
|
| |
נשמע לי ממש לא לעניין שבחורה תאסוף את הבחור בפגישה....
חחחחח
|
|
|
|
|