בית פורומים שידוכי חרדים

לבחורה יש רשיון ורכב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/3/2008 10:29 לינק ישיר 

רבים אומרים שרוב התאונות מאז ומתמיד נגרמות בגלל שהנשים יושבות על ההגה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2008 10:35 לינק ישיר 

וחוץ מזה זה נשמע כ"כ לא הגיוני שבסוף הפגישה הבחורה תסיע את הבחור שעימו היא נפגשה ברכב שלה .. זה לא הכי מקובל , לדעתי.
ומלבד זאת , הבחור לא ירגיש נוח שהוא [ייתכן] לא יודע לנהוג והיא כן...זאת הרגשה לא כ"כ נעימה לדעתי , עדיף לחסוך את זה בפגישות הראשונות ..ולבוא במונית....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2008 10:42 לינק ישיר 

בת ישראל אני איתך!!!

אני גם חושב שזה לא צנוע ולא מכובד שאישה תנהג...

וזה פתח להרבה מאוד מאוד בעיות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2008 19:13 לינק ישיר 

רוצים הלכה מדויקת?
אצלם חסידים נשים לא נוהגות בשום פנים ואופן.
אצל הליטאים מותר, באמת!
אצל ספרדים אני לא כ"כ בעסק, איתכם הסליחה...
ובאשר לשאלה בראש האשכול: למרות שיכול להיות שבציבור אליו משתייך הזוג הנ"ל זה בסדר, אבל בכל זאת זה נראה קצת לא נורמלי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/3/2008 07:15 לינק ישיר 

אברימלהה
במחילה מכבודך, אבל תוכל לציין מדוע ולמה אין זה מכובד וצנוע שאישה תנהג, כי לעניות דעתי גם כשהגבר הוא זה שנוהג, שניהם נמצאים יחדיו באותו הרכב.....
ועל איזה בעיות בדיוק אתה מדבר???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2008 10:07 לינק ישיר 

אברימלה מתכוון לומר, (לדעתי!) שהעובדה שאישה נוהגת, זה מושך אליה תשומת לב מיותרת שלא היתה אילו היתה יושבת במושב שלייד הנהג או מאחור.
וסתם ככה, זה יכול להיות גם משהו כמו "ולא יהיה כלי גבר על אישה" , כמו שלנשים אסור לשאת נשק כי מלכתחילה זה תפקיד יותר גברי. (ולכן, כידוע, יעל הרגה את סיסרא ביתד ולא בחרב). יכול להיות שגם בנהיגה יש משהו ששיך יותר לבנים, יש הרבה יותר נהגים גברים בכביש, אם תשימו לב.
ו...KURITZA.... את מבינה רוסית???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/3/2008 10:30 לינק ישיר 

אברמלה, אתה אפילו לא שוביניסט, אתה פשוט דביל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2008 10:56 לינק ישיר 

הי! לא להעליב! הוא לא.
ואם לא חיפשת תשובות, למה שאלת? האאא, יעל???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/3/2008 12:18 לינק ישיר 

מי החליט שנהיגה זה רק לגברים????ולמה זה אמור להיות מושך אם בחורה נוהגת???וכשהיא עומדת שעה בתחנת אוטבוס לא רואים אותה??פתאום היא שקופה?
והקטע הזה שאם בחורה אוספת את הבחור בדייט לא אמור בכלל לבייש אותו,אז מה הוא לא יודע לנהוג או אין לו רכב כרגע,למה סתם לבזבז כסף ולקחת מונית?!?! רק בגלל שנהוג שהגבר הוא זה שנוהג לא הופך את זה ללא צנוע,אלא פשוט זה לא ההרגל!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2008 13:34 לינק ישיר 

אני לא מבינה את הדבר הזה שנהיגה לנשים זה כמו לשים כלי גבר- באמת תעשו לי טובה, זה אפילו לא נשמע שוביניסטי, זה נשמע מטומטם!!!! (בלי להעליב....)
אני בהחלט מבינה את העובדה שזה יכול להיות פאדיחה לגבר שאישה תיקח אותו אבל זה ממש תלוי בו, אם הוא יתנהג כאילו זה מבייש אותו אז זאת באמת פאדיחה, אבל אם הוא בכלל לא ייתחס לעובדה הזאת כדבר רע אז זה לא יהיה רע!!!!
קיצר זה הכל תלוי בדרך שבה מתייחסים לדברים ולא בדברים עצמם!!!
שיהיה לכם יום טוב וצום קל!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2008 15:34 לינק ישיר 

שלום לכולכם
עברתי הרגע על כל הדיון הוא פשוט מצחיק
יש כ"כ הרבה סוגים של אנשים
ברור שיהיו בחורים שזה יפריע להם אם הבחורה נוהגת כשהם לא בפרט אם הביטחון העצמי שלם לא משהו וזה קורה....
חברה שלי לקחה אוטו לפגישה והיתה לה תאונה בדרך...(לא אשמתה) היא לא עשתה את זה יותר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2008 16:50 לינק ישיר 

תמי?! אוטו= כלי גבר?!!! הוייייייייי הרגת אותי עכשיו!!! =) כלי גבר- זה לבוש או כלי נשק. בחיים לא שמעתי שמיקסר זה כלי אישה. תהיי בריאה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/3/2008 19:38 לינק ישיר 

עשניכרצונו חחחחחחחחחח אתה צודק לגמרי!!!
באמת איזה שטויות כותבים כאן!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2008 20:22 לינק ישיר 

:( סליחה שהרגזתי אתכם. אני עוד רגע עורכת את ההודעה הזו מחדש.
גם כאן עובד הסלוגן של: חכמים, הזהרו בדבריכם, הא?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/3/2008 20:51 לינק ישיר 

אני לא חושב שיש כאן בעיה של "כלי גבר". בשו"ת של אחד מגדולי ישראל נכתבו כמה בעיות הלכתיות שיכולות להיווצר עם נהיגה של נשים וכנגדן כמה בעיות שיכולות להיווצר עם נהיגה של גברים. בסיכום הדברים הרב הכריע שכיוון שבעיות יכולות להיווצר בשני המקרים - לא בטוח שנהיגת הגבר עדיפה. מה שחשוב הוא שהנהיגה היא לתועלת. הרב כותב שם שמי שמפרסם משהו כנגד נשים נוהגות יכול להיות בגדר מוציא לעז על בנות ישראל כשרות [חוץ ממקומות בהם הונהג ע"י רבניהם שלא תנהגנה הנשים]. אפשר להבין וללמד זכות על מגזרים שהוחלט בהם שרק הגברים ינהגו אך זה לא הנושא.

לעצם השאלה מה עושים בפגישה - לא מסיעים אחד את השני. אל מקום הפגישה בשידוך חרדי שני הצדדים אמורים להגיע בנפרד. זה לא עניין של ג'נטלמניות [אם הגבר מסיע] או חוסר כבוד [אם הבחורה מסיעה], זה עניין של צניעות, מלבד מצבים לא מתוכננים שממש אין דרך אחרת. לאחר שכבר יש היכרות טובה והשידוך התקדם זה אחרת.

וליעל

יש דרכים קצת יותר מכובדות בהן ניתן להתבטא ואני מאמין שגם פמיניסטית יכולה לחשוב עליהן. אם תסבירי את עצמך נוכל באמת לדעת את חכמתך ואולי גם להכתיר אותך לבעלת הזכות לחלק ציונים ומחמאות.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > לבחורה יש רשיון ורכב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext