בית פורומים א חרדים ספרדים

מרן בלווין: חיזק את השרים ואת החיילים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/3/2008 07:02 לינק ישיר 
מרן בלווין: חיזק את השרים ואת החיילים

הרב עובדיה יוסף, התייצב אמש (מוצאי שבת) מאחורי שרי המפלגה והעניק להם גיבוי על רקע המשך ישיבתה בקואליציה. "יש שלא מאמינים שהשרים שלנו שומעים לי, כאילו גונבים את דעתי", אמר הרב בשיעורו השבועי, "כל השרים שלנו - כולם נאמנים, כולם ישרים, כולם צדיקים, כולם אהובים. אני מודה לקדוש ברוך הוא ששלח לי כאלה שלוחים".

הרב אמר את הדברים על רקע הפרסומים על יחסים עכורים בצמרת המפלגה, ובמיוחד בין יו"ר המפלגה השר אלי ישי ובין השר אריאל אטיאס. הוא הדגיש בדבריו, שנאמרו בתום שיעור שהעביר, שנערך בבית הכנסת בשכונת הר נוף בירושלים, כי כל החלטה מתקבלת על ידו, לאחר התייעצויות עם "גנרלים". ביחס לבכירי מפלגתו אמר כי "שום דבר הם לא עושים אלא על דעתי".

הרב גם התייחס להסלמה  בדרום, ובירך את חיילי צה"ל, ש"נמצאים בתוך גוב של אריות, מסכנים את עצמם". הוא הוסיף כי אלמלא החיילים, תלמידי הישיבות לא היו

יכולים להמשיך ללמוד. "השם ישמור אותם וינצור אותם, השם יצליח את החיילים שלנו", אמר, וקרא לציבור להגיד תפילת "מי שבירך" לחיילי צה"ל לא רק בשבתות, אלא גם בימים שני וחמישי, שבהם קוראים בתורה. בנוסף, נשא הרב עובדיה תפילה להחלמת הפצועים בדרום

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2008 16:59 לינק ישיר 

יפה מאד.
מעניין האם הגנרלים מוסרים שהקסאמים לא יגיעו ממזרח ירושלים/רמאללה/בית לחם לרחוב הקבלן או שיש עוד משרות לבני המשפחה ולמקורבים בדרך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2008 07:42 לינק ישיר 

אכן, מתברר למפרע שהוא קבל הכל, גם וגם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2008 14:43 לינק ישיר 

עדס,
תזהר הבאבא השורף שמעליך, ישרוף אותך שאתה כותב בפורום ברמז עבה, שמרן גם אכל דגים סרוחים גם לקה וגם גורש מהעיר.
עדס, גם אם אתה שייך למרביצי תורה, הבבא ירביץ לך, ראה הוזהרת.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > מרן בלווין: חיזק את השרים ואת החיילים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext