בית פורומים שידוכי חרדים

שלום שלום

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/3/2008 13:22 לינק ישיר 
שלום שלום

חדשה בפורום
וכבר יש לי שלוש שאלות וכל אחת עבור בחורה אחרת-

אם בפגישה השלישית מתגלה שהבחור הליטאי לאט לאט בתהליך של מעבר  לרב שנחשב קצת עוסק בקבלה/חסידות וגם פוליטית ימני (הולכים להתפלל בקבר יוסף וכאלה), משפחתו מתנגדת, ולא ברור אם ימשיך לכיוון זה או לא והוא מאד נראה מכל הבחינות. מה הייתן עושות?

וגם- אם יש לי שאלה שלא צנוע לשאול פה- יש אולי פורום של רק בנות?

ושאלה אחרונה וקצת תמוהה- ליטאיות הולכות עם פאה או כובע?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2008 14:48 לינק ישיר 

1) אפשר לדבר עם רבותיו (מישהו שמכיר אותו היטב) ולשאול לאיפה נושבת הרוח. כמובן תלוי מה הבחורה מחפשת. בעצם העיסוק של רבו בקבלה וחסידות אין פסול (דעות פוליטיות זה עניין של טעם אישי, אם זה בכלל צריך להכנס כשיקול), צריך לעמוד על טיבו של רבו, ואם הדרך אותה הוא מתווה לתלמידו מתאימה למדוברת.
2) יש פורום לבנות בלבד (-פורום סגור), פני לפרום "לרווקות שבינינו" (ותבקשי אישור כניסה)
3) רוב הנשים המשתייכות לציבור הליטאי הולכות עם פיאה, מיעוט מצוי הולכות עם כיסוי ראש אחר, בפרט בגזרה הירושלמית.

בהצלחה

הִנֵּה-זֶה עוֹמֵד, אַחַר כָּתְלֵנוּ--מַשְׁגִּיחַ מִן-הַחַלֹּנוֹת, מֵצִיץ מִן-הַחֲרַכִּים (שה"ש ב,ט) עיין המיטיב שיר לבעל ההעמק דבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2008 14:50 לינק ישיר 

וברוב המהירות שכחתי לומר:
ברוכה הבאה!

הִנֵּה-זֶה עוֹמֵד, אַחַר כָּתְלֵנוּ--מַשְׁגִּיחַ מִן-הַחַלֹּנוֹת, מֵצִיץ מִן-הַחֲרַכִּים (שה"ש ב,ט) עיין המיטיב שיר לבעל ההעמק דבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2008 15:07 לינק ישיר 

Willkommen!
את חמודה.=)
זה לא דבר שתוכלי לשאול אנשים אחרים. זה ממש אינדיוידואלי..עד כמה משנה לך אם הוא הולך קצת בכיוון חסידי? את מתייחסת לזה בתור דבר שגוי? נחות? מהסוג שרואים חסידים ונתקפים גועל?  או שמבחינתך זו פשוט דרך אחרת וליגיטימית באותה מידה? אם מבחינה אישית זה נראה לך לגיטימי לחיות עם אחד כזה אז ברור שתמשיכי. אם את ממש סולדת מזה- אז אולי לא כדאי להמשיך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/3/2008 04:09 לינק ישיר 

הוא לא נשמע קצת יציב? מסוכן ליסוע לקבר יוסף.
ליטאיות לובשות פאה בדרך כלל.
ובנות כותבות יותר מבנים, אבל אני חושב שיש כאן אותו משקל לשני המינים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שלום שלום
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext