תודה להנהלה ששמה בעמוד הראשי סקר על הגלישה בפורום עכח השואל: האם גולשים לכאן דרך 'מסורת' או לא.
בינתיים הצביעו כל המצביעים שהם גולשים ללא מסורת. זה אמור לחזק את עצמאות עכח מהציפורניים החרדיים של בחטא חטא שמופיעים כאן מפעם לפעם (ראו אשכול סמוך).
אז מי אמר שאין מצוה להצביע?
שונתה הכותרת למען קביעות האשכול בנושא
תוקן על ידי עצכח ב- 16/07/2008 14:18:02
נשלח ב-13/3/2008 20:42
בוגי,
שתי הערות:
א. בדקתי כרגע ולמעלה מ40% הצביעו שהם גולשים דרך מסורת.
ב. "[גם] באמצעות גלישה רגילה ללא פלטפורמת מסורת". זה נוסח השאלה בסקר.
אני לא בא לסנגר, הפוליטיקה הזו ממש לא מעניינת אותי, מבחינתי כן מסורת או לא מסורת, העיקר שיעבוד מהר וחלק. עצכ"ח לא משתנה לפי הפרסומות שמסביבו. באופן אישי אני גולש פעמים דרך מסורת ופעמים דרך הייד פארק מטעמים פרקטיים - ישנם זמנים שמסורת מגיב יותר מהר וישנם זמנים שדרך הייד פארק הגלישה נוחה יותר. סבורני שכמוני ישנם רבים ולכן הסקר נוטה לצד שלא גולשים דרך מסורת, כי אותם אנשים גם לא גולשים דרך מסורת.
נשלח ב-13/3/2008 20:56
אכן חסרה אופציה בלי גם.
אייה דפל שיעשה מטעמים ממופרכות המשפט "המשאל ותצאותיו אינם מהווים מדגם מייצג." המופיע שם.
נשלח ב-13/3/2008 21:17
דוקא טוב שכתבו 'גם' כי ברגע שזה 'גם' זה אומר שאין צורך במסורת.
מצד שני אני חושב שלא היה צריך לנסח את השאלה על הגלישה אלא על הכתיבה. הרבה גולשים של 'מסורת' מתעניינים באמת או לשם רכילות במה שכותבים כאן למרות שהם לא כותבים כאן מחוסר אומץ או יכולת או מקנאות. לכן היה צריך לנסח את השאלה רק כלפי הכותבים. אבל גם אם כך אולי זה לא יעזור כי מתאים לגולשי מסורת להקליק פעמים רבות כדי להצדיק את הפלטפורמה של מסורת.
נשלח ב-13/3/2008 23:36
נראה לי שכדאי להשאיר את החיבור הכפול. כפי שכתב זוהר, הייד פארק כידוע נתקע וכן "מסורת", והחכם מחזיק בשני לינקים ונכנס פעם בזה ופעם בזה לפי הענין.
נשלח ב-14/3/2008 01:07
אצלי המסורת יותר מהיר,
נשלח ב-14/3/2008 01:10
גם אצלי פלטפורמת מסורת יותר מהירה מהייד פארק הרגיל.
יש לציין כי פעמים שמסורת זוחלת לאיטה, ואז עוברים לרגיל והכל בא על מקומו בשלום.
מה הבעיה לרקוד בשני החתונות?
נשלח ב-14/3/2008 01:19
מיימוני
לכן כפי שציינתי זה טוב שאתם ערכתם את הסקר עם המילה 'גם' כך שאם מישהו גולש במסורת מסיבה אחרת מאשר קדושת המסורת, הוא בכל אופן לא תלוי במסורת. אבל כאמור סקרים ובפרט כאלה שאין לסוקרים אפשרות לאזן את המדגמים שיהיו מייצגים, מוכיחים רק את מה שמי מהנסקרים רוצים שייסקר.
נשלח ב-16/7/2008 14:33
הסקר הראשון שהתנוסס כאן מעל לארבעה חודשים הוחלף.
ניסוחו ותוצאתיו כדלהלן:
שאלה: האם את/ה גולש/ת לפורום עצכח:
מספר מצביעים: 200
תשובה א': באמצעות פלטפורמת מסורת בלבד: 32 %
תשובה ב': [גם] באמצעות גלישה רגילה ללא פלט"מ: 66 %
[איכשהו נעלמו 2 %]
נשלח ב-16/7/2008 14:34
גם בהנחה שגולשי "מסורת בלבד" אדוקים יותר ולכן יצביעו יותר מאשר הגולשים הכלליים, עדיין למדנו מהסקר את החשיבות של אופצית הכללת עצכח בגלישה דרך מסורת [ושלא כצהלת בוגי בתחילת אשכול זה].
נשלח ב-16/7/2008 14:36
בסקר החדש ניתנו שש אפשרויות תשובה. המערכת מאפשרת שבע.
אם יש הצעות להוספה ושינויים, בבקשה קדימה!
נשלח ב-24/1/2009 19:18
הנה תוצאות הסקר השני:
נשלח ב-24/1/2009 22:01
כעת הזמן לסקרי בחירות. בסגנון עצכח"י כמובן, כגון:
האם בחירה במפלגה שאינך מזדהה באופן מלא עם מצעה אך מסכים לחלק גדול מהעמדות הדתיות של מי שעומד בראשה, מתאימה לדרכך המוצהרת כחושב או מהווה שקר קדוש שפתרונו אינו אפשרי אלא במסגרת קדושית, ובתנאי שקדושית תהא רפובליקה לא ציונית* וציונית** בו בזמן***.
* בשביל מיכי
** בשביל מיימוני
*** ובלבד שווטו יתן במילון שלו הגדרה למונח ציוני, הגדרה שלא תפחת ממאה מילים, ואם אפשר - בלי נקודות. רק פסיקים.
הערת מערכת הסקרים הנוסח לפמיניסטים/יות* יובא בשבוע הבא, כאשר יהיה ברור היכן יש למקם את הסלשים.
* אמשלום, שחרית [אם תחליט לחזור לפורום], ואידך גיסא [אם יחליט לחזור לפוליטקלי קורקט]
נשלח ב-24/1/2009 22:08
שכן, תמהני על מר. אני ציוני נלהב. רק המקף חסר אצלי.