בית פורומים הצלה ישראל

נער הייתי וגם נשארתי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/3/2008 22:53 לינק ישיר 
נער הייתי וגם נשארתי

כן, זה אני.

שבוע טוב ל-כ-ו-ל-ם!

זה נכון, קיבלתי על עצמי תענית דיבור, קיבלתי החלטה אסטרטגית לקחת תקופת נבצרות מפעילות ציבורית על כל נגזרותיה וגם מנעתי את עצמי מכתיבה בפורום מטעמים שונים.

עם זאת, כדי למנוע מצב של שמועות ודברים שנאמרו ועדיין נאמרים בשמי, החלטתי להקדיש דקות מעטות כדי לענות וגם לתת הבהרות.

פעילותי במוקד הארצי הייתה תקופה ארוכה של שליחות, רציתי וגם שאפתי להיות נציג המתנדבים ותו לא. לנגד עיני ראיתי מטרה אחת ושמה הצלת חיים והיא זו שהחזיקה אותי גם בשעות הקשות. תפקיד זה הראה לי שוב ושוב כמה אתם המתנדבים דבקים במטרה וששים ושמחים לקיים את רצון השוכן במרומים שציווה לבניו את 'ואהבת לרעיך כמוך' ולתרגם את זה לפסים מעשיים של 'כל המציל נפש אחת מישראל כאילו קיים עולם מלא'.

כולנו מכירים את התחושה של החייאה מוצלחת, את הסיפוק לאחר עזרה לזולת - זה הוא יום שממשיך ומלווה אותך גם לשינת הלילה. אני גם הלכתי "לישון" אחרת כששמעתי במכשיר המירס את התודה למתנדב שביצע החייאה מוצלחת.

מסיבות טכניות, אישיות ועוד נאלצתי לקחת על עצמי פרישה מהמוקד הארצי ופעילות אחרת שעסקתי בה במסגרת הארגון הנפלא 'הצלה ישראל'. אני יוצא מנקודת הנחה שיצר הסקרנות שטבוע עמוק בלב כל אחד מתחיל אולי לפעמים לייצר ספינים ותחושות בטן שיודעות אולי גם לבנות בניניים בגבהים שונים. ובשביל זה בדיוק אני כאן להגיד ולהשמיע לכל מאן דבעי, לא נעלמתי.

בשבוע האחרון "זכיתי" לקבל שיחות טלפון, הודעות במייל ומה לא. חלקם שאלו וחלקם רצו לשמוע מדוע התכסחתי עם הארגון, כהגדרתם, על מה ולמה אני פורש וגם... תאמינו או לא, הגיעו שני טלפונים מאנשים המקורבים לארגון הרואה עצמו כיריב של הצלה ישראל בכדי לרחרח האם כבר הגיע שעת הכושר... ויש כבר על מה לדבר.

הייתי ונשארתי חבר ב'הצלה ישראל' אין לי שום סיבה הנראית כרגע לעיין המצדיקה את פרישתי ובוודאי שלא מצאתי הגיון לעבור לארגון אחר, וכי איזה תועלת תצמח מזה.

אחד מהחוזים בכוכבים טרח להזכיר לי בשבוע החולף משפט מוכר: הרבה פראיירים חשבו שאין להם תחליף והיום הם שוכבים בהר המנוחות. אם הייתי מרגיש פראייר ולו לרגע אחד הייתי עושה את המתבקש ממני כבר מזמן ולא הייתי ממתין עד היום. נכון שלא קיבלתי טובות הנאה מכל סוג הארגון ובכל זאת עדיין לא נראה לי שהייתי בקטגוריית הפראיירים.

אני מבקש מכאן להודות לידידי היקר איש המעש - יוסי יפרח, נרו יאיר ויזרח. על שנאות בחפץ לב להמשיך להוביל את האימפרייה הגדולה של תפעול המוקד הארצי. ברכותי ואיחולי אליך, שתמשיך במעשיך הטובים ובוודאי לזכותיך נזקפים הרבה מעשים טובים של המתנדבים היקרים.

אני מתנצל ומבקש את סליחת כל מי שנפגע ממני ביישיר או בעקיפין בכל צורה שהיא - כי לטובה הייתה כוונתי.

עם זאת אני קורא בזאת, כמי שנטל חלק בלתי מבוטל בפעילותה של הצלה ישראל ובקי מעט בנבואות שהתגשמו חלקם או מקצתם ונבואות שכאלה המגדירים עצמם אנשים רצו בהתגשמותם. עושה השלום במרומיו משכין את הברכה רק בכלי הראוי לה. לנופף בעלי זית ויונת שלום, זה הוא כלי שכבר הוכיח עצמו כשברירי ובלתי אמין.

אני מסתכל היום במבט לאחור ורואה מתנדבים וותיקים שכלל לא מעניין אותם לאן הם משתייכים ומי הוא הארגון שנוטל את הכתר להחייאה מוצלחת שהיו חלק ממנה. הם גם לא יחתרו לחפש בחורים ובסדקים של מי שחייבים לו את הכרת הטוב, האם הוא אכן טלית שכולה תכלת או שמה נדבק בו רבב כל עוד והכל מתנהל במיישרין וברשותם כל הכלים הדרושים להצלת חיים ובוודאי כאשר עוד לא קם הרב שאסר על חברות בארגון.

אני עדיין לא ראש הממשלה וגם לא ח"כ שאמורים לענות במקומי וברשימת חלומתי גם לא מופיע חזון שכזה. אז מי שבאמת רוצה לשמוע יכול לפנות אלי בכל עניין ויקבל תשובות להכל על כוס קפה.

שלכם, בנצי

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/3/2008 23:32 לינק ישיר 

בנצי ............ יאאלה מקווים ומצפים בכליון עיניים {ואוזניים} לשמוע שוב את קולך בארצי באופן תמידי (לפחות) " אזור ירושלים תובב"א... וכו' וכו' !!!!!   ( "כי את המנגינה הזאת א"א להפסיק ").

אני לא יודע אם אתה מאזין לארצי או לא, אבל בכל אופן אספר לך כי הגל הארצי ב"ה מתפקד היטב, בניהולו ובהכוונתו של האיש הגדול (שכל המילים והתארים שיכתבו עליו {ועל ראשו} זה לא יספיק) "יוסי יפרח".

ואם בכל זאת .. נאחל לך ברכת הצלחה בכל אשר תלך,וכל אשר תעשה תצליח..

מושי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/3/2008 23:37 לינק ישיר 

אני לא חושב לרגע שפרשת.אני מאמין בכל ליבי שבקרוב תחזור אלינו ובגדול...
מחזיק לך אצבעות.אתה חסר לנו..
מצפים לך בכליון עיניים שתשוב כבר..
יוסי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2008 00:35 לינק ישיר 

בנצי אני לא חושב שיש למישהו להוסיף אל הדברים שכתבו מושי ויוסי ואני וכולנו רוצים אותך בתור אחראי מוקד ארצי

בתקוה שתבין שאי אפשר בלעדיך

בנצי אתה חסר לנו כמובן שיש את יוסי אבל כולם מרגישים בחסרונך

שבוע טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2008 09:24 לינק ישיר 

היי בנצי.
בקושי הספקתי להכיר אותך, ולשמוע אליך,
וכבר אתה נעלם?
אני מאחל לך הצלחה בכל אשר תפנה.

ולידידי יוסי יפרח,
אותך אני כן מכיר,  ואני שמח על כך .
וכל זה כמובן בלי קשר לאיזה ארגון אנו משתייכים.

אני בטוח שאתה הולך להצעיד את הארגון מעלה מעלה,
והלוואי וההנהלה תתן לך את הגיבוי המתאים.
 ושיהיה לך    ב ה צ ל ח ה !!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > הצלה ישראל > נער הייתי וגם נשארתי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext