בית פורומים שידוכי חרדים

רווקים/ות בפורים.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/3/2008 21:35 לינק ישיר 

א. זה לא משנה באיזה גיל תמיד אפשר ונכון להשטתות בטוב טעם וכשיש סיבה כמובן. ב. אם אתה או כל אחד אחר מתחיל להרגיש בודד שימצא בקרבת אנשים שלא ינעצו מבט של 'מסכן ובודד' שבהחלט מעיק על ההרגשה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/3/2008 23:16 לינק ישיר 

עכשיו בלי צחוק וברצינות, אני חושבת שאם מכניסים תוכן בפורים, ועושים את החג על רמה, בין אם זה בחיק המשפחה המורחבת ובין אם זה עם חברים, זה לא משנה אם אתה רווק או נשוי או ילד או מבוגר, החג יכול להיות מהנה, אבל אם החג הופך לחג של חיצוניות בלבד - מה שלצערי קורה היום... אז זה כבר משהו אחר......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2008 23:17 לינק ישיר 

ליטאי בהחלט מובן. ועשני צודקת (להוסיף כמו תמיד ) ישנם חגים בהם זה יותר מורגש. סה"כ בפורים אין ליל סדר או משהו ארוך ומחייב מקסימום מקיימים את מצוות היום (מהר- כי זה לבד) ולוקחים ספר על עניני דיומא או מה שמשמח.
ולהיות עם חברים, נכון שכבר לא מתאים להיות עם "תינוקות" אבל כמו שאת/ה רווק/ה בגיל מתקדם יש ברחבי הגלקסיה עוד כמה, אפשר למצוא אותם....

טוטיל'ה חמודיל'ה, בואו הכנסו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2008 23:17 לינק ישיר 

קוריצתא, מסכים עם כל מילה!

טוטיל'ה חמודיל'ה, בואו הכנסו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2008 09:54 לינק ישיר 

אני מחפשת שידוך למישהי בת 20 ,בעלת מידות טובות,משכילה ,יפהפיה ומשפחה טובה,קיבלה חינוך טוב עם ערכים.באמת איכותית.רוצה בחור משכיל עובד-לומד.היכן אפשר להכיר לה סוג וסגנון
כזה ?אתם מכירים שדכנית טובה ?אני מדגישה שמבחינתה בחור ישיבה רק לומד לא בא בחשבון,חשובה לה ההשכלה הפורמלית גם.תודה למי שיעזור...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2008 14:42 לינק ישיר 

השתטות זה הכיף היחיד? :\

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2008 15:19 לינק ישיר 

אסתי, אם המיקום של החיפושים שלך לשידוך לבחורה בת 20 לא אקראי, ניתן להסיק שאת מציעה אותה לליטאי, כדי שלא יהיה לו משעמם בפורים הבא...?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/3/2008 18:06 לינק ישיר 

גם אני מחפשת שידוך - לתמי_4, בעלת מידות טובות, משכילה, יפהפיה ממשפחה טובה.... ובעלת חוש הומור מעולה!!!

תוקן על ידי kuritza ב- 24/03/2008 18:08:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2008 18:08 לינק ישיר 

הי, קוריצה!
לא באשכול הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(ליטאי לא כאן, אז אני מרשה לעצמי...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/3/2008 19:50 לינק ישיר 

esti, שלחתי מסר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2008 19:52 לינק ישיר 

קיגל...
לא מספרים סודות בחברה...
מוכר?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/3/2008 19:59 לינק ישיר 

אנחנו כמו משפחה בשבילו .....חחחחחח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/3/2008 23:45 לינק ישיר 

תודה לכם על התגובות :)
ולא כתבתי שאני בודד ומשועמם בפורים. שאלתי אם קיימת מציאות אוטופית כזאת.
לכן הוריתי מראש לכל הילדות כאן לא להגיב. שאגב תמיהה רבתא מה הן מחפשוץת בפורום רציני של שידוכים.
לה' הפתרונים. והוא יאיר עינינו ויפתח עינינו לעבודתו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2008 00:49 לינק ישיר 

אני דווקא מאוד נהנתי בתור רווק בפורים, אפשר לשמוח באמת בלי לדאוג יותר מידיי לאישה שבבית...
ישנו הבדל גדול בין שמחת הנשואים לשמחת הרווקים בחגים, שהרי לנשואים השמחה צריכה להיות כבר מבוססת על הדדיות עם בת הזוג ושיתוף השני בשמחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2008 14:32 לינק ישיר 

ליטאי,
אתה באמת רק בן 21 ????

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > רווקים/ות בפורים.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.