בית פורומים שידוכי חרדים

הכנה נפשית\ בשלות.. למה התכוון המשורר?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/5/2012 06:37 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
מי שמתגרש היה מתגרש גם אם יתחתן עוד 10 שנים.

מי שמתחתן עכשיו לא יתחתן מאותם סיבות ושיקולים (ואולי גם לא עם אותה אחת) עוד 10 שנים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2012 07:23 לינק ישיר 

שמעתי פעם אדם חכם אומר: ״אופי לא משתנה הוא רק מתבגר עם נסיבות החיים״. נראה לי שכל התמודדות עם תעוזתם של החיים מביאה אותך לשינוי קטן בפרספקטיבה שלהם....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2012 14:57 לינק ישיר 

ברור שהדעות מרובות לפה ולפה.. מצד אחד יש את התיאוריה שעדיף שיגדלו ביחד ויפנימו יחד את החיים ומה שהם דורשים הם.. אני אישית לא מבין את ודי קשה לי כשמציעים לי בחורה צעירה לומר את הכן.. ולא ממקום שאני חש וגם לא ממקום מבוגר כי אני עדיין צעיר ב״ה לטעמי ההבדל בין 18- 19 ל 21 22 הוא מאד מהותי בהסתכלות על החיים.. יכול חהיות שאני גיד את זה גם בגיל 24 אבל ממה שראיתי מסביבי אני די סגור על הכיוון הזה.. מצד שני יצאתי פעם עם בחורה שעוד לא היתה 19 והאמת היא שממש לא הרגישו את זה כלומר מבחינת החשיבה, והגישה לחיים, זה לא היה נראה 19 ככה שבשורה התחתונה אני די מבולבל בקטע הזה ומשתדל מאד לא להכליל..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/5/2012 15:13 לינק ישיר 

בס"ד

לדעתי זה לא תלוי בגיל אלא באופי..יכול להיות שגם הגיל משפיע אבל לדעתי אדם שלא התבגר עד גיל 20 גם בגיל 30 הוא יהיה עם בגרות של 20.. כי זה אופי הבנאדם.. אדם שמטבעו לא בוגר ואחראי אז זה לא משנה באיזה גיל הוא יהיה.. הוא עדיין ישאר תינוק מגודל בראשו..
ולכן כשמציעים לגעתי בחורים צעירים בגיל לא צריך ישר לפסול ולהרתע.. אלא לבחון כל דבר לגופו.. אם לטוב ואם זה למוטב..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2012 23:08 לינק ישיר 

מאושרת, אני עם כמה בחורים צעירים ומאז.. שלום ולא להתראות,
יש משהו בגיל, החיים מבגרים אנשים מכניסים אותם למצבים שונים שמכריחים אותם להתבגר!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/5/2012 10:30 לינק ישיר 

יש גם אנשים צעירים שכבר חוו (נכוו ?) והתבגרו... וכל מקרה לגופו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הכנה נפשית\ בשלות.. למה התכוון המשורר?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext