|
|
| נשלח ב-31/12/2020 14:50 |
|
| |
עד היום אני מקבל תגובות על פוסט זה
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2020 15:15 |
|
| |
מזכיר לי את הבדיחה הידועה על ההוא שאמר לחבר שלו "אני יכול לומר לך מה תהיה כשתגדל". החבר הסקרן הסכים לעלות ולרדת מדרגות שוב ושוב לפי המספרים של החבר הנביא. כשסיים, אמר לו החבר "כשתגדל, תהיה פראייר"… נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2020 15:16 |
|
| |
| נפשיבכפי כתב: |  | עד היום אני מקבל תגובות על פוסט זה |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2021 02:17 |
|
| |
יש רק בעיה קטנה, עכשיו כולם יעשו את השיטה שלך והפרס הראשון יתחלק בין מאות אלפי זוכים בפרז הראשון, מה שאומר שכל אחד יקבל 5 שקל או שבנית על כך שמאות אלפי אנשים יתנו לך כל אחד 5 אגורות, שזה גם סכום נחמד..
והאמת יש שיטה בטוחה לזכיה בלוטו, יהודי בשם סטפן מנדל עשה את זה כמה פעמים וניצח עשרות פעמים בלוטו, השיטה שלו היתה לכסות את כל האפשרויות, דבר שעולה כמה מליוני דולרים, אבל הוא גרף לא רק את הפרס הראשון אלא גם אלפי פרסים משניים ויצא על פי רוב עם רווח נקי של עשרות מליונים בכל פיס. כמה מדינות הוציאו חוקים שונים במיוחד בגללו, חוק שאוסר להדפיס לבד את הכרטיסים, חוק שאוסר לכסות את כל האפשרויות לפרטים חפשו "האיש שפיצח את הלוטו".
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2021 20:22 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | יש רק בעיה קטנה, עכשיו כולם יעשו את השיטה שלך והפרס הראשון יתחלק בין מאות אלפי זוכים בפרז הראשון, מה שאומר שכל אחד יקבל 5 שקל או שבנית על כך שמאות אלפי אנשים יתנו לך כל אחד 5 אגורות, שזה גם סכום נחמד..
והאמת יש שיטה בטוחה לזכיה בלוטו, יהודי בשם סטפן מנדל עשה את זה כמה פעמים וניצח עשרות פעמים בלוטו, השיטה שלו היתה לכסות את כל האפשרויות, דבר שעולה כמה מליוני דולרים, אבל הוא גרף לא רק את הפרס הראשון אלא גם אלפי פרסים משניים ויצא על פי רוב עם רווח נקי של עשרות מליונים בכל פיס. כמה מדינות הוציאו חוקים שונים במיוחד בגללו, חוק שאוסר להדפיס לבד את הכרטיסים, חוק שאוסר לכסות את כל האפשרויות לפרטים חפשו "האיש שפיצח את הלוטו". |
|
נכון מאוד. היה גם מבוקש בישראל וחזר לכאן לא מזמן, אחרי שעורכי דינו הגיעו עם המדינה לעסקה בעניינו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|