| נשלח ב-30/3/2008 19:24 |
|
| |
מה נשים/ גברים רוצים?
שמתי לב שכותבים כאן רק מה לא מחפשים בשידוך - רזים, שמנים, חולים, טפשים, אקדמאיים, ביינישים וכו'
ולכן חשבתי לפתוח אשכול שבו יכתבו מה כן מחפשים...?
|
|
| נשלח ב-30/3/2008 19:40 |
|
| |
מה זתומרת? כל אחד מחפש משו אחר...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2008 19:42 |
|
| |
אף אחד לא יודע מה הוא מחפש.. תעיין בכתבי פרויד, יש לו כמה רעיונות מה אנשים מחפשים בבן הזוג.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2008 20:12 |
|
| |
כל אחד לפי האופי שלו
אולי אפשר להגדיר את זהככה-
אני רוצה הכל חוץ מהדברים שאני לא רוצה:)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2008 20:12 |
|
| |
איזו פסימיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2008 20:33 |
|
| |
"השאלה הגדולה אשר מעולם לא זכתה לתשובה, ואשר לא הייתי מסוגל להשיב עליה על עף שלושים שנות מחקרי בנפש האישה: מה האישה רוצה?" פרויד
זאת באמת טענה מעניינת וקצת עצובה, שאנשים יודעים יותר מה הם לא מחפשים מאשר מה הם כן...
לדעתי בהחלט חשוב שכל אדם יגדיר לעצמו מה הוא רוצה ולמה הוא שואף - לא רק בעניניי נישואין אלא בכלל בשאלת החיים, אדם שיגדיר דרך ושאיפות (ריאליות) ישיג יותר מאחד שלא...
(כמובן לא לפרטי פרטים - אני אתחתן בגלי X וX חודשים, עם משהו בן X עם שיער X, גובה X ... אלמד X וכו')
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2008 21:27 |
|
| |
מה? אני בדיוק יודעת מה אני רוצה. אולי סדר החשיבות קצת הפוך אבל זה כך:
חכם, חמוד (יופי .. בעיקר מה שמקרינים, אלו שפוט "חמודים!"), אכפתי, חם, סקרן, ירא שמים, אוהב את החיים ורוצה לנצל אותם כמה שאפשר , אוהב להתפנק ולפנק, שיאהב לדבר, ולהקשיב, שיאהב לטייל גם רגלית וגם למקומות סגורים ומעניינים, שיהיה אחד שמתעניין בהכל ושאוהב לעשות ולנסות דברים חדשים. שדאג במקום הראשון למשפחה שלו ואח"כ לכל דבר אחר..
זהו בקצרה.. יש עוד..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2008 21:59 |
|
| |
זה שנשים לא יודעות מה הן רוצות בכללית, זה כבר עניין אחר...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2008 22:17 |
|
| |
ליטאי, מכלל לאו אתה שומע הן!.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2008 22:22 |
|
| |
חיפשתי אשה טובה וב"ה מצאתי.
מה נכלל בחורה ותרנית, נוחה לבריות, משכילה ויראת שמים.
בקיצור כיף של אשה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2008 00:57 |
|
| |
אני קורא את השאלה שלך ואני מבין (אני מקווה שלא בטעות) שאתה אומר שזה יותר טוב אם היו יודעים מה בדיוק רוצים ושזה עדיף מלדעת מה אני לא רוצה,
אני חושב שזאת טעות אני אמנם יודע בקווי אופי כלליים איזה אופי של בחורה אני רוצה (חיובי כמובן- מי לא!?) אבל אין לי מושג מה אני רוצה מעבר לאופי כללי (ואני בשידוכים יותר מיומיים), ואני רואה בזה יתרון.
בכלל אני חושב שהאנשים מתחלקים לכאלה שיודעים בדיוק מה הציפיות שלהם בחיים (בגשמיות ורוחניות) והם יכולים בכל רגע לשלוף רשימת דרישות שיש להם לגבי בן זוג, ומהצד השני יש כמוני כאלה שיודעים באופן כללי מה הם רוצים ומה הם לא רוצים בעיקר בתחום המידות והאופי אבל אם תשאלו אותי (בפרטים) איזו בחורה אני רוצה אתם עלולים לגלות שפיתחתי גימגום .
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2008 11:22 |
|
| |
טוב, האנשים מתעמקים בפילוסופיה, אני פשוט אנסה לענות לעניין (אולי יעשו גם אחריי).
דרושה: אקדמאית, רגועה (אם יש דבר כזה), נאה, אנגלית שפת אם - יתרון.
כל השאר ניתן למשא ומתן.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2008 11:38 |
|
| |
קיגל אתה נשמע מיואש מאוד...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2008 11:49 |
|
| |
חח קיגל זה נשמע כמו דרושה לעבודה..
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2008 12:58 |
|
| |
אכן, דרושה לעבודה חוזה אישי ל-70 שנה + אופציה להארכה עד 120. תנאים מעולים. ואפילו אין צורך בניסיון קודם !!
ליטאי, מי שצריך להתייאש הם אלו שלא מסוגלים להגדיר מה הם מחפשים בבן זוג באופן בסיסי.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2008 15:32 |
|
| |
גברים רוצים קיגל
נשים רוצות שניצל
|
|
|