|
|
| נשלח ב-31/3/2008 15:45 |
|
| |
קיגל לא מומלץ לומר את זה בפגישות :
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2008 17:46 |
|
| |
שרפ, אבחנה חדה לגבי הקיגל והשניצל...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2008 21:11 |
|
| |
כמו שכתב ליטאי, אף אחד לא יודע מה הוא מחפש. כשאתה הולך לקנות נעליים למשל, אתה יודע מה אתה מחפש? יש מבחר ובסוף משהו מתאים לך. יש כאלה אבל שלא מחפשים, כל מה שמביאים להם זה טוב:)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2008 00:16 |
|
| |
אף אחד לא יודע מה הוא מחפש ?!?!? ואו, ואתה עוד צריך להיות הגבר במשפחה ? בחור רציני יודע בד"כ גם איזה סגנון של נעליים הוא יקנה, לא משנה מה המוכר מראה לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2008 01:14 |
|
| |
בסדר, אבל ק+ש גם אתה יודע האם אתה תיקח בוגרת אוניברסיטה (עברית/בר אילן וכד' לבחירה) או בוגרת מכללה תורנית (מכללת ירושלים/מכון טל/לוסטיג) או משהי שהתחנכה בבית יעקב. אני מניח שיתכן ותהא סטיה בין אוניברסיטה למכללה תורנית או בין בית יעקב למכללה תורנית.
זה כמו שכגבר לא תקנה נעליים אדומות עם פלטפורמה. אבל אם אתה הולך עם נעליים שחורות אולי תסכים לנסות חומות או לפחות לשנות בין נעליים שם שרוכים לנעלי סירה.
מעבר לזה, מי שתהנה בחברתה ותרגיש נוח וכנ"ל הפוך, מבלי להיכנס ליותר מדאי הגדרות (וחשוב שלא להיכנס בשביל להגיע פתוחים לקבל את השני), זה עלול להוביל אותך לנישואין ולהפסיק להגות בשאלות מסוג זה (כי תאלץ לחשוב מה היא רוצה וכיצד לגרום לה להכין קיגל ירושלמי/תפו"א או שניצל עוף/הודו/דג ).
יתכן ואחד הצדדים יעשה צעדים מהירים יותר ואם לצד השני אין סיבה לסרב שילך על זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2008 10:23 |
|
| |
קווים בסיסיים של השקפת חיים וכוונות לגבי חינוך הבית חייבים להיות...שהרי אם איננו "יודעים" בכלל מה אנחנו מחפשים והכל נתון לבחירה לפי מצב רוח וכדו, אפשר שנצא ונפגש עם כל אחד ואחת, ונבדוק אולי רק מראה חיצוני??
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2008 14:48 |
|
| |
אני לא יודעת מה נסגר אתם אתכם. למה אתם מהוססים כ"כ? ברור שיש דברים שנתפשר כי הם לא קריטים אבל בצורה כללית אנחנו יודעים מצויין מה אנחנו רוצים.
אחרת על מה אנחנו פוסלים? אם אתם פוסלים מישהוא בגלל שהוא טיפש אתם מחפשים מישהוא חכם. אם אתם פוסלים מישהוא בגלל שהוא שקט מידי אתם מחפשים מישהוא שיהיה חברותי יותר אם פוסלים מישהוא בגלל שהוא וולאגרי אז מחפשים מישהוא עדין..וכן הלאה.. וככל שיוצאים עם יותר אנשים בפגישות הבאות שמים לב אם הוא ניחן בתכונות האלה (של הקודמים)
או לא..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2008 15:42 |
|
| |
אתם כאלה חמודים, כולכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2008 15:47 |
|
| |
חחח תמי מה עובר?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2008 15:50 |
|
| |
מצברוח טוב. הרבה סימפטיה לחבר'ה פה בפורום...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2008 15:58 |
|
| |
את מי את הכי אוהבת? (חיוך מתפנק..)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2008 16:04 |
|
| |
שאלה קשה. אבל עשני, את בעשיריה הפותחת. :)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2008 16:10 |
|
| |
YAY =) אבל רק בעשיריה? מי בחמישיה? ומי מקום 1?
כי כל חברי הפורום נכנסים לעשיריה..לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2008 16:13 |
|
| |
זהו, אחרי שכתבתי את זה חשבתי שבאמת אין עשר. יש כאן כמה חבר'ה טובים שאני ממש מעריכה בגלל תגובותיהם, כי אני טיפוס שמכיר אדם בדרך בה הוא כותב... אז תזהרו! :) לספור כמה? אחד, שתיים... שלוש,... ארבע. זה הכל בערך. כמו שאמרתי, עשני, את ביניהם. :) אוקי, ואל תבקשו לדעת מי שלושת האחרים, טוב? שאף אחד לא יצא נעלב...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2008 16:29 |
|
| |
מספיק להתייחס לקטינים/קטינות שכותבים כאן ספאם בפורום.
|
|
|
|
|