בית פורומים שידוכי חרדים

היי לכם יש לי שאלה מביכה וקשה ...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/4/2008 13:28 לינק ישיר 

באמת שהליטאי צודק במאה אחוז, אין פה שום שאלה, וודאי שעל קשר בצורה כזו ["דיסקרטי"] אמרו חז"ל, אין אפוטרופוס לעריות...וד"ל.  קשר בין בחור לבחורה צריך להיות מפוקח כדי שלא יגלוש "לפסים מעשיים"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2008 16:14 לינק ישיר 

אין ללכת לפגישה ללא החלפת תמונות קודם!!!

הלוואי והיא הייתה נראית כך...  

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/4/2008 16:47 לינק ישיר 

אתם בקשר שבועיים וכבר להפגש (לא שאני מצדיק פגישה אחרי זמן יותר ממושך, אבל יש פה בעיה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2008 17:25 לינק ישיר 

משגיח- למה אתה מתכוון? כמה שיותר מהר יותר טוב כדי שלא יווצרו פערים גדולים מידי..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/4/2008 18:00 לינק ישיר 

פערים של מה? הם כולה הכירו שבועיים בצ'אט! והם כבר רוצים להפגש? אלא מה אולי הם דיברו שעות על גבי שעות. מעניין אותי מהו הרקע החברתי של שניהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2008 19:04 לינק ישיר 

ליטאי תגובה לעניין!
צודק בכל מילה...
משגיח, למה זה חשוב לך?

~ שווה להיות נחמד,
אבל יותר נחמד להיות שווה!~
                 :-)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/4/2008 19:54 לינק ישיר 

חח אני סתם סקרן. מעניין אותי אילו בעיות צופות להם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2008 21:08 לינק ישיר 

משגיח- מה נורא כזה להכיר בצאט? זה לא אידיאלי כמובן ויש דיבורים מלוכלכים אמנם אבל נניח שהם בחור ובחורה הגונים שדיברו דברים שמדברים אנשים רגילים כשהם מדברים בטלפון לפני פגישה- רק שהם האריכו את זה לשבועיים.. בגלל שבכ"כ הרבה זמן דיבורים כבר התעצבו להם דמויות בראש והם מפתחים ציפיות עדיף שיפגשו כמה שיותר מהר ופחות לדבר בטלפון כי יהיו פערים גדולים שיאכזבו אותם.. זה לא מחייב שיהו להם בעיות ולא מחייב שהם צעירים מקולקלים שבאו מאשפתות...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/4/2008 22:13 לינק ישיר 

אכן. מסכים עם דבריך. אמנם לא הייתי ממליץ להפגש, אך אם העניינים זורמים לכיוון שכזה, כדאי שיחליטו על נורמה מסויימת בפגישה, ובאמת יבחנו התאמה. אם זה לא יתאים מבחינה אובייקטיבית (ויהיה קשה להם לגלות שהרי הם מעט משוחדים מבחינה רגשית אחר הקשר שנוצר) עליהם לנתק כל קשר (על אף שעשויה להיות משיכה מסויימת, בגלל הפן הריגשי).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2008 22:15 לינק ישיר 

אל תדאג. רוב הסיכויים שהם יתאכזבו.. כי אחרי שבועיים של דיבורים כבר בונים מגדלים..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/4/2008 22:18 לינק ישיר 

אני לא הולך לעשות חלוקה בין אם הבחור הגיע ממקום טוב או לא.
גם לא להביע את דעתי לגבי היכרות מסוג כזה

מוטי, או איך שלא קוראים לך, תקשיב..

כמו שכתבה עשני אם הבנתי אותה נכון - אסור שיווצר פער כשהכוונה היא שתצא מהחלום הוורוד (גם אם התברר שהמצב באמת וורוד צריך לאמת אותו ) כבר עכשיו.

להלן כמה אפשרויות ליציאה מהחלום הוורוד.
1. תפגש איתה. לטוב ולמוטב. מקום ציבורי - וכמה שיותר מהר.
2.אל תפגש איתה ותנתק קשר.

אבל - תעשה לעצמך את החסד הזה שלא תמשיך לקשקש איתה כי זה לא יוביל לשום מקום חוץ מכאב לב עבורך בסופו של דבר.

כשאתה מחליט- קח בחשבון את היחס שלך לצורת היכרות כזאת ואיך היית מתנהג- אם אחד מהישיבה שלך היה מתחתן או אפי' רק נפגש עם אחת שהוא הכיר ככה- איך אתה היית מתייחס אליו
(באמור אין דחיפה לחשיבה סטיאוטריפית, אבל על אדם להיות אמיתי עם עצמו- בין אם הוא יחליט שהאמת במה שהוא מרגיש עכשיו,סובייקטיבי, ובין שהוא יחליט שהאמת במה שהוא היה מרגיש
כאובייקטיבי).

קח בחשבון את היחס של המשפחה לצעד כזה ותשאל את עצמך האם היית רוצה שהמשפחה תתייחס אליך ככה במחיר הצעד.

שאלה: למה להיות פסימי ? אולי זאת באמת המיועדת שלו ולמה הוא צריך להתייחס למשפחה וכו'?
תשובה: אין בעיה, תהיה אופטימי. היא אשתך לעתיד אבל האם הכל חייב לעבור דרך הצינורות ה'לא מקובלים' ? חשוב על דרכים עוקפים לפתרון המצב. (דרך צדדים שלישיים..תהיה יצירתי)

במחשבה שניה, לא להפגש כלל אולי יתן לך מעין הרגשה שפספסת משהו - אז קח גם את זאת בחשבון.

אבל חשוב- כמה שיותר מהר לטוב ולמוטב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/4/2008 22:48 לינק ישיר 

אם הם רציניים אז שידברו בטלפון ויבדקו אם יש כיוון רציני לפני שיפגשו.
ואם זה חיובי אז שיפגשו דרך שדכנית

תוקן על ידי אופטימי_1 ב- 06/04/2008 23:04:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2008 22:53 לינק ישיר 

טלפון ארוך לפני פגישה לא מומלץ. 5 דק' לשאול מה עניינים ולתאם פגישה/פתרון דרך שדכנות - אין מטרה לפתוח אפיק נוסף של הקשר דרך הטלפון.
רק יזיק.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/4/2008 23:06 לינק ישיר 

עוצר צודק בקשר לטלפון.
תיקנתי קצת

תוקן על ידי אופטימי_1 ב- 06/04/2008 23:11:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2008 16:02 לינק ישיר 

אני הבחלט מחכה להתפתחויות במקרה הנ'ל.
מכייף - אני לא מסכים עם העובדה שכל מה שנשאר זה חיצוניות.
כי הכתבות במסנג'ר אייסיקיו - וכמובן בפורום לא תמיד מבטאת את האדם במציאות.
אני מקווה שאני לא צריך להדגים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > היי לכם יש לי שאלה מביכה וקשה ...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.