|
|
| נשלח ב-7/4/2008 14:41 |
|
| |
ברח מברסלב
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2008 14:52 |
|
| |
כן אולי באמת..?
סתם. שניה אתה ברסלבר מהרציניים שלומדים או מהמקפצצים ברחובות?..
זה נשמע פחות נורא אם זה ברסלב פחות יש סיכוי שירמו אותך. מצד שני אני בקושי מכירה ברסלברים נורמלים אז אולי צריך לןהזהר יותר.. בקיצור. אולי תהיה מזרוחניק שוב?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2008 15:04 |
|
| |
בין אם אתה חסיד כזה או אחר ובין אם לא. יש לבדוק כל מקרה לגופו. יכול להיות שדווקא בגלל עברך הלא זוהר (בעיני אנשים מסויימים על כל פנים) יש לך מעלה שאין לאלה החרדים מלידה, והיא הקרבה החיים שלך והדרכים שהיו בפניך למען מטרה הנעלה בעיני משפחת המיועדת (מכל זרם שהוא).
בהצלחה בכל מקרה
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2008 15:06 |
|
| |
לעיל כתבתי שאני מהרציניים.
בס"ד
תודה לכולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2008 15:08 |
|
| |
ויש הרבה ברסלברס נורמליים לחלוטין!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2008 15:17 |
|
| |
פגוש את הוריה בביתם, וכך תתרשם מהאוירה בבית.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2008 16:46 |
|
| |
בהחלט, בברסלב יכול להיות שהיא דוקא בסדר גמור.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2008 18:04 |
|
| |
עברית = בית חרדי שמדברים בו בעברית. זה יותר סביר שהם יקחו מזרוחניק לשעבר לא בגל שיש בעיה מסויימת עם הבת שלהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2008 20:28 |
|
| |
מפחיד איך שאתם מקטלגים אנשים בתיקיות. למה שתהיה בהצעה בעיה? מה הרגשי נחיתות? יש אנשים נורמלים שמבינים שלא בודקים אדם על פי המגזר אליו הוא משתייך אלא על פי אשיותו העצמית. (שלא כמו אלו, כמובן, שמתחתנים עם חרדים, חסידים, בעלי-בתים וכו' רק בגלל שזו ההגדרה שלהם, בלי לבדוק מה הם עצמם). וברסלב זו לא חסידות של חבר'ה שמקפצים ברחובות. כדאי שאנשים יקלטו את זה. זו חסידות ממש אדירה ועמוקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2008 21:37 |
|
| |
...
בס"ד
תמי לצערינו זו המציאות, לפי מה ששמעתי מאנשים...
לחמש_דקות, למה סביר שיקחו מזרוחניק לשעבר?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2008 22:39 |
|
| |
מה המציאות? לא הבנתי. ואגב, אתה לא חייב לרשום משהו בשורת הנושא. או שהשלוש נקודות היו בלי כוונה? :)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2008 23:03 |
|
| |
המציאות היא שאנשים בשטח השידוכים מתייקים בתיקיות וזה לא משנה מה אנחנו פה נחשוב. (לפחות כרגע)
שימעלה..אתה יכול להשתמש ב'תגובה מהירה' בתחתית העמוד או לא לכתוב כותרת כלל - לא חייבים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2008 09:18 |
|
| |
יופי, אז אולי מישהו יוכל להסביר לי למה ה"תגובה מהירה" שלי נעלמה מהשטח? היא היתה שם עד לפני איזה שבועיים, אבל יום אחד היא נעלמה ואני נאלצת לעשות את כל הדרך הארוכה עד ל"שלח תגובה"... מישהו יודע מה הבעיה? ואגב, זו התגובה ה100 שלי. תוכלו לאחל לי מזל טוב... :)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2008 11:29 |
|
| |
| עוצר_וחושב כתב: |  | המציאות היא שאנשים בשטח השידוכים מתייקים בתיקיות וזה לא משנה מה אנחנו פה נחשוב. (לפחות כרגע)
שימעלה..אתה יכול להשתמש ב'תגובה מהירה' בתחתית העמוד או לא לכתוב כותרת כלל - לא חייבים.
|
|
זה כן משנה מה "אנחנו פה" נחשוב. האנשים בשטח מורכבים גם מהאנשים פה, ואם כל אחד יגיד, זאת המציאות לכן אני לא מתנהג אחרת, המציאות לעולם לא תשתנה. לעומת זאת אם אנשים יתחילו לפעול בצורה עצמאית ולשנות, למציאות יש סיכוי טוב להשתנות לאט לאט.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2008 12:46 |
|
| |
אני מסכים איתך. לכן כתבתי לפחות כרגע.
|
|
|
|